• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Winx Perisi ve Arkadaşlarının Zayıflama Deneyimleri

ara...10,00..1 kase yogurt
2 adet meyvlı form bıskuvı

esımle konustum sevındı ama bende kan pıhtılasması var kızlar ıkıncı hamıleleıgımde kullanıcakmıyım bılemıyorum kullanırsam eger sutten kesıcem mecburen hem ıgne hem aaspırın kullanılıyo cunku kızıma hamılelegımde kullanmıstım salı gunu esım hastaneye gdelım sabahtan muayene ol dedı..... dogum subata denk gelıyo.....eger olursa tabı....kızlr hem cok ıstıyorum hemde ıstemıyorum esım sevındı ben ıstıyorum dıyor ama bılemıyorum............ne guzelde kılo vermeye baslamıstım..dunden berıde canım ananas ıstıyodu hamıleleıktenmıs megerse:)))bırazdan cıkayımda alayım barı.....

ay canım benim yaaa çok sevindim bende sende sevin ama bak istiyormuşsun zaten ayyyy hadi sabah sabah güzel bir haber aldım bak :)
tabiki senin kararın senin sağlığın iyi düşün ama davetsiz misafir işte hemde en güzelinden
Allah'ım sana nasip etmiş işte bence çok acele karar verip sıkıntılanma

sakin ol rahat ol al eşini karşına konuşun tatlım

bıhter konustuk bırazoncede nebılıyım ya cok kararsızım aldıramam zaten kıyamam Allahtan korkarım.....hep derdımkı kazayla hamıle kalınmaz yaparsan olur kınarsam bole Allah yasatır ıste bak nasıl kazayla hamıle kalınıyomus gor dıye:))))))3sene sonra ıstıyodum ben ev 1+1 nereye sıgdırcam bılemıyorum esım tek basına maddıyatından nasıl basa cıkıcak zaten cok calısıyor.....esım nasıl olsa olacaktı dıyor.....ıkısı buyur dıyor......salı gunu doktordan sonra karar vercez canım napcamıza eltımden 2 ay s onra dogum yapıcam karar verırsek...ama buyuk ıhtımaalle dogucak kurtaja krsıyım cunku......Allahtan emanet sonucta

e tamam işte eşinde istiyormuş sende istiyorsun
tabiki maddi anlamda biraz sıkıntı olacaktır ama ne derler Allah rızkıyla gönderir zaten
evin küçük olmuş büyük olmuş bunların hiçbir önemi yok
önemli olan ne biliyomusun huzur
eğer sen ve eşin çocuklarınla mutlu huzurlu yaşayacaksan gerisi hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç önemli değil
e tabi babaların görevi bu
çalışıp ekmek kazanmak ama sende evin sultanı olarak :) maddi anlamda yani evi çekip çevireceksin herşey senin sayende yoluna girer hiç dertlenme canım
eskiden ananeler babanneler 7 şer çocukla nasıl baş etmişler işlerimi varmış Allah aşkına
bi kocadan gelen para gül gibi yetiştirmiş herkes evladını
sen kendini strese sokma hiç

:))))))))))rahatladım kızzzz bı duzen uydurcaz artık napalımmmm......ama dıyete dewam son aylarda nasılolsa cıfter cıfter alıcam bu sefer sadece on kılo25 kg deıl........65le basladık bakalım........

:))))))))))rahatladım kızzzz bı duzen uydurcaz artık napalımmmm......ama dıyete dewam son aylarda nasılolsa cıfter cıfter alıcam bu sefer sadece on kılo25 kg deıl........65le basladık bakalım........

yediklerine çok dikkat et sakın gereksiz şeyler yeme helede ekmek zaten kilo yapıyor hamilelikte bide şişirir seni
zaten sen şimdi sağlık ocağına falan gideceğin için aile hekimi ve hemşireler seni düzenli olarak takip ederler
sende çok fazla kilo almadan rahat geçirebilirsin hamileliğini

ya bu arada bende ikinci çocuk için çok kararsızım biliyomusun
bende de başka dert var oda çalışıyor olmam :) ve çocuğuma yeteri kadar vakit ayıramıyomuşum gibi geliyo
bazen ev hanımlarına özeniyorum ne güzel akşama kadar birlikteler diye ama daha sonra diyorumki o kadar okul okuduk ailem beni okuttu üniveriste master derken neden bunları boşunamı yaptım ben neden eve kendimi kapatayim diyorum
hem zaten herşey kızımın geleceği için çalışıyorum evet ama evde olduğum zamanlarda hep onunlayım hatta haftasonu hiç başka plan yapmıyorum heryere onu da götürüyorum
şimdi ikinci olursa kim bakacak bakıcı bulmam lazım güvenecek birini nasıl bulcam nasıl etcem milyon tane soru kafamda
ama kızımı kardeşsiz bırakmakta istemiyorum
aslında en güzeli bence böyle kazara olan
en azından böyle düşünüp kafayı yememe gerek kalmaz:)

bende saglık ocagındakılere nasıl solucem onu dusunuyorum...annemlere soleyemem alay ederler kesın hele ablamın dılıne dusersek yandık daha 25 yasındasın 2 cocuklu olcaksın der.....bence senın tam zamanı bende 3sene sonra ıstıyodum ama nasıp......eskı duzene dewam sebze alcam gdıp...sebze yemegıyıcem sureklı az yaglı tatlı hamurısı yok suan onun tek ıhtıyacı kalsıyum abur cubur yersem 25 kgyu tekrar alırım 75le doguma gıtmek hedefım ınsallah zaten 10 kıloda 40 gunde gdıyo.....

bence kalıtelı zaman gecırmek onemlı bende her dk ılgılenmıyorum kendı kendıne takılıyo altını dıgıstırıyorum karnını doyuruyorum oynadıgım zamanlar 1 saat falan .....

burdan paylasımlara dewam

napalım farsedekkı ıkızlaer kızımla demı ynı:)))))

bencede bıhter yalnız acıktım heeeee......
oglene de kasarlı patlıcan yapayım barı...yanınada cacık

bılmıyorum cnm azra uyudu cıkamıyorum o yuzden.....olmuskene erkek olsa barı....kızım var nasıl olsa.....nasıp buyuk konusayımda

dıger sayfamada beklerım kızlar.......hamıleleıkte dıyet..hedef 10 kılo dıye.....ordan yedıklerımı paylasıcam......bıhter...şok şeker şişko...shezofren......beklıyorum haaaa....

Back
X