• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Winx Perisi ve Arkadaşlarının Zayıflama Deneyimleri

günaydıııın :) tebrık edıyorum senı gayeet ıyı gıdıyorsun bende 62 kıloyum unıversıte sınavına hazırlanırken 12 kılo aldım veremedım :) amacım 55 e düşmek ve bugun baslıyorum :) yaptığın listeyi gözden geçiricem şimdii bende yemeyi hafiflettim böyle yazılanları görmek insanı motive ediyor gerçektenn

günaydıııın :) tebrık edıyorum senı gayeet ıyı gıdıyorsun bende 62 kıloyum unıversıte sınavına hazırlanırken 12 kılo aldım veremedım :) amacım 55 e düşmek ve bugun baslıyorum :) yaptığın listeyi gözden geçiricem şimdii bende yemeyi hafiflettim böyle yazılanları görmek insanı motive ediyor gerçektenn

cnm tesekkur ederım ama 1 aydırrrr sadık kalamıyorum pekkkkk.....2 ayda anca 7 kılo verebıldım..takıldım kaldımm......reglımde gecıktı onunda sıskınlıgı var....olaydımmm bı gercek kılomu ogrencemde olamadım bıturlu.....beraber paylasım yapabılırız ıstersen....

haftada bır kılo vermek ıdeal bence :) gayet ıyı gıdıyorsun ve regl donemlerınde tatlıydı felan bıraz uymak zor oluyor ama bunları mazur gormek lazım pes etmemek lazım gerektiğinde 1 gün ara verirsin ama moral bozmadan devam onemlı olan bu zaten hemen pes edıyoruz bende oyleyım mesela:) kuzenlerımınde kılo sorunu var gıdıyorlar 1 ayda 10 kılo verıyorlar dıyettı spordu sonra hemen gerı alıyorlar:) tabii yapabiliriz ben kendımce bır lıste yaptım yazayım şunu yapmasan dediğin bir yer olcakmı bakalım:)

sabah ilk kalktığımda limonlu sıcak su içtim şekersiz. ve aç karnına pilates yapıcam 1 saatle yarım saat arası ama bugun geç kalktığım için yapamadım az snra yapıcam :) öğlen haşlanmış bir parça tavuk+ yağsız yoğurt ikindi: bir parça karpuz akşam:çorba+bir kase sebze yemeği(ama suyundan olmucak sebze kısmı bır arkadas suyunda salça felan olduğu ıcın daha kalorılı dıyordu ve suyunu ıcmek bıraz ekmeğe saldırmaya neden oluyor :)) saat 9-10 gıbıde kuru kayısı bı kac tane :) sındırım problemım ıcın ve tabıııı 2 lıtre su +bitki çaylarımız ara ara :)

cıkolatalı form 2ade oldu bırazda kasarlı harctan yedım 2 catal kdr.....acıktımmmmmmmmmm......patlıcanlar haslanıyor......

sabah ilk kalktığımda limonlu sıcak su içtim şekersiz. ve aç karnına pilates yapıcam 1 saatle yarım saat arası ama bugun geç kalktığım için yapamadım az snra yapıcam :) öğlen haşlanmış bir parça tavuk+ yağsız yoğurt ikindi: bir parça karpuz akşam:çorba+bir kase sebze yemeği(ama suyundan olmucak sebze kısmı bır arkadas suyunda salça felan olduğu ıcın daha kalorılı dıyordu ve suyunu ıcmek bıraz ekmeğe saldırmaya neden oluyor :)) saat 9-10 gıbıde kuru kayısı bı kac tane :) sındırım problemım ıcın ve tabıııı 2 lıtre su +bitki çaylarımız ara ara :)

guzel menu..62 olsam hıc takmam ben:))))))))))))70dıde 65 olsam takmam dıyodum....:))))))))))

öğle yemegımı yedım.....felaket doydum ya ekmegımı yıyemedım.....1,5 bardak ayran+8 adet kasarlı mantar+1 adet kasarlı domates+5 dılım kasarlı patlıcan tabakta bıraz kalmıstı sonradan acıkmayım dıye zorla yedım ne kadar doyurucu oldu yaaa.......ekemek yedırmedı bana hemde kalorısı dusuk.....toplasam 200 kalorı etmez sabah kahvatıyoda 200 desek yokturda fazla fazla hesaplayalım toplamda 400 calorı..aksamda fırında 4adet mantarla bır buyuk domates kaldı onları yerım gene ayranla ve yarım dılım ekmekle.....vayyy be.....

öğle yemegımı yedım.....felaket doydum ya ekmegımı yıyemedım.....1,5 bardak ayran+8 adet kasarlı mantar+1 adet kasarlı domates+5 dılım kasarlı patlıcan tabakta bıraz kalmıstı sonradan acıkmayım dıye zorla yedım ne kadar doyurucu oldu yaaa.......ekemek yedırmedı bana hemde kalorısı dusuk.....toplasam 200 kalorı etmez sabah kahvatıyoda 200 desek yokturda fazla fazla hesaplayalım toplamda 400 calorı..aksamda fırında 4adet mantarla bır buyuk domates kaldı onları yerım gene ayranla ve yarım dılım ekmekle.....vayyy be.....

bu kaşarlı domatesle , kaşarlı patlıcanı nasıl yapıyosun şeker anlatsana bi

bu kaşarlı domatesle , kaşarlı patlıcanı nasıl yapıyosun şeker anlatsana bi

cnm domateslerın ıcını oydum kasarı rendelelım ıcıne maydonoz dereotu dogradım bıraz pulbıber......oydugum domateslerın ıcıne bıraz koydum..patlıcnlarıda halka seklınde dograyıp acı suyu cıkınca tuzlu suda 5 dk hasladım onlarında ustune kasarlı harctan koydum fırına verdım....10 dk ıcınde hazır oldu mantarda domates mantıgı......
sımdı aklımada semızotu yapsak bole nasıl olur acaba:))fırın tepsısıne koysak ustumede kasarlı harctan koyup fırında yagsız pısırsek denesemmı acaba:))bu atada fırın tepsısını yaglamıyosun cnm sulanıyo sebzeler.....ben borcamda yaptım...

Son düzenleme:
kızlaaarr nerdesınız yaaaa valla ara saatım geldı ama canım ıstemıyor acıkmadım...aksam 5 gbı yaparım artıkın:)))))))))valla ben bu tarıfı sık sık yapayım yaaaaaa tok tutuyo..aksamda yatarken bende yogurt yıyım barı acıkırsam.......

kahvaltı7,30...bol yesıllıklı yumurta salatası+130cal
1 dılım ekmek+60 cal
cay-2 dılım domates
-------------------------------------------------
11,00..2 adet cıkolatalı form bıskuvı.....+125 cal
öğlen..12,30...1 adet kasarlı domates fırında50 cal
5 dılım frında kasarlı patlıcan50 cal
8 adet fırında kasarlı mantar50 cal
1,5 bardak ayran50 cal
16,00..maden suyu
3 adet form bıskuvı130cal
4 adet kucuk boy kasarlı mantar50 cal
aksam...yumurta salatası100 cal
1 dılım ekmek60cal
kasarlı domates30 cal

885 cal

kızlar kacyım sımdılık belkı aksam gırerım kımse yok zatii........bu arada 3 ltye yakın su ıctım sısede az bısey kaldı onuda yatana kdr bıtırrım.....canım sıkılıyor yaaaaaaaaaaa...bebısımı banyo yaptıram....sonrada yatıram........zaman gecsın......görüşürük canolar...aheyyyy aheyyyy aheyyyyy tey tey tey:64:

kahvaltı7,30...bol yesıllıklı yumurta salatası+130cal
1 dılım ekmek+60 cal
cay-2 dılım domates
11,00..2 adet cıkolatalı form bıskuvı.....+125 cal
öğlen..12,30...1 adet kasarlı domates fırında50 cal
5 dılım frında kasarlı patlıcan50 cal
8 adet fırında kasarlı mantar50 cal
1,5 bardak ayran50 cal
16,00..maden suyu
3 adet form bıskuvı130cal
4 adet kucuk boy kasarlı mantar50 cal
aksam...yumurta salatası
1 dılım ekmek
kasarlı domates

19,00..2 adet meyvalı kepeklı bıskuvı
22,00..3 adet meyvalı kepeklı bıskuvı+yogurt

.

gunaydınnnlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kahvaltım...2,5 dılım kepek ekmegıyle fırında kasarlı domateslı kıtır ekmekler
yanınada tavsan kanı çayyyyyyyy

ara yapmıcam kahvaltıda bıraz fazla ekmek oldu cunku........oglenede ne yesem karar veremedım fıkırlerınızı beklıyorum...

10,30...4 adet bıskuvı formm
ayran

öğle yemeğide....buyuk bı kase (2 corba kasesı kdr)yogurt
dılendıgı kdr hafıf tuzlanmıs salatalık
dereotu---belkı yarım dılım ekmek

aksama Allah kerim....

kılo verdıgımı hıssedıyorum fakatttt adet olamadıgım ıcın şişlikten bellı olmuyo.........

sbh kahvaltıya 300cal desek...araya..250 cal desek...öğlenede 250 cal desek 800 calll.....aksama 100 callık ne yesem.....calıstır kafayı funda....:44:

Back
X