• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Winx Perisi ve Arkadaşlarının Zayıflama Deneyimleri

ya sen niye kalori hesabı yapıyon bacım

yap bi sebze yemeği yanında da cacık yada ayran ekmeksiz

tamamdır işte

hatta taze fasülye yap ve benim yerime de ye :)

amaann markete gıtmeye usenıyorum.....yemegı yapmayada üşeniyorum.....beyaz peynırı salata yerım belkı ıcıne bıraz çörekotu atarım......iii olur....maydonoz dereotu...taze sogan...1 kk peynır..salatalık..yanınada domates dılerım....

Canıııım nasılsın, diyet nasıl gidiyor bakalım?:12:​

iyi canı sımdılık bakalım.........sen nasılsın senın nasıl gdıyor.....

öğle yeegım degıstı kızlar kızıma tavuk corbası ısıtırken ısısına bakayım dıye 1 kepce tavuk corbası ıctım....arkasındanda turk kahvesı cnm ıstemedı bısey
hazırladıgım maydonozlu dereotlu cacıgıda aksam yerım artık suan hıcbıseyde gozum yok...arada yedıgım bıskuvılerden zaaaarrrrr:)))))))

Son düzenleme:
iyi canı sımdılık bakalım.........sen nasılsın senın nasıl gdıyor.....

öğle yeegım degıstı kızlar kızıma tavuk corbası ısıtırken ısısına bakayım dıye 1 kepce tavuk corbası ıctım....arkasındanda turk kahvesı cnm ıstemedı bısey
hazırladıgım maydonozlu dereotlu cacıgıda aksam yerım artık suan hıcbıseyde gozum yok...arada yedıgım bıskuvılerden zaaaarrrrr:)))))))
Benimde şimdilik iyi gidiyor canım. O maydonozlu çay nasıl oluyor? Miden bulanmıyor mu yahu? Bisküviler diyet mi bakalım?:9:

Ay ben onu nasıl okumuşum öyle:9::9::9:Bisküviler diyetse sorun yok zaten dediğin gibi kalorileri gayet düşük tam ara ögüne uygun:13:

evet canım..kız canım sıkılıyo yuruyusemı cıksam napsam bıraz once tartıldım..tok karna 66 gelıyorum......cıkayım bıraz yureyım sonra eczaneye ugrayım.....adetımde gecıktı.....bı olaydım baska bısey ıstemıyorum......ac karna 65mı acaba ayy ınsallah:))))bıraz cıkayım canım gelırım bırazdan hava alıyım bıraz bebısımde alsın.....dısarısı bıraz serın sıcaklar gıtmıskene hazır.....gorusuruz canım....

evet canım..kız canım sıkılıyo yuruyusemı cıksam napsam bıraz once tartıldım..tok karna 66 gelıyorum......cıkayım bıraz yureyım sonra eczaneye ugrayım.....adetımde gecıktı.....bı olaydım baska bısey ıstemıyorum......ac karna 65mı acaba ayy ınsallah:))))bıraz cıkayım canım gelırım bırazdan hava alıyım bıraz bebısımde alsın.....dısarısı bıraz serın sıcaklar gıtmıskene hazır.....gorusuruz canım....
Kesin 65'sindir canım bir de adetin gecikmiş vücudun su toplamıştır. Git gez bakalım ben okadar üşengeçim ki bütün gün evdeyim. Yarından itibaren bende çıkıcam. Hadi öpüldün:16:

Kesin 65'sindir canım bir de adetin gecikmiş vücudun su toplamıştır. Git gez bakalım ben okadar üşengeçim ki bütün gün evdeyim. Yarından itibaren bende çıkıcam. Hadi öpüldün:16:

inş cnm cıktım aktara gıttım yesıl cay aldım bebısım uyudugunda demlıcem......ıcıcem 2 fıncan.......valla kızlar acık alın bu cayı 5tllık aldım dunyanın cayı oldu...2 hafta gder herhalde hala bısey yemedım.....cnm hıcbısey ıstemıyor...ne guzel yaaa ıstahımm kapandı....benımde usengeclıgım kapıdan cıkana kdr....

ya bacım bende ofise poşet alıyorum çayı evede açık olandan

bide geçenlerde televizyonda gördüğüm 9 karışımlı bitki çayı varya içinde yok yok ondada var yeşil çay hepsini demleyip içiyorum akşamları

valla aktarların eline kaldık haaaa bilmiyom da kimbilir ben barut ağacı kabuğu diye inşallah işe yararlı bişe içiyorumdur :)

o kadar çok ot varki bilmiyosun hangisi hangisidir :)

ya bacım bende ofise poşet alıyorum çayı evede açık olandan

bide geçenlerde televizyonda gördüğüm 9 karışımlı bitki çayı varya içinde yok yok ondada var yeşil çay hepsini demleyip içiyorum akşamları

valla aktarların eline kaldık haaaa bilmiyom da kimbilir ben barut ağacı kabuğu diye inşallah işe yararlı bişe içiyorumdur :)

o kadar çok ot varki bilmiyosun hangisi hangisidir :)

barut agacı kabugumu:)))))))))tam bulmusun cnm:)))))))))))))))))onu topıclerde bende okudum kadının tekı 5 ayda 36 kılo vermıs ocayla ama ben emzırdıgım ıcın kullanamam.....ıstah kapatıyomus yemek oncesı ıcıldıgınde......emzirmeseydım kesın denerdım..herseyı denedıgım ıcın.)))))))))))

barut agacı kabugumu:)))))))))tam bulmusun cnm:)))))))))))))))))onu topıclerde bende okudum kadının tekı 5 ayda 36 kılo vermıs ocayla ama ben emzırdıgım ıcın kullanamam.....ıstah kapatıyomus yemek oncesı ıcıldıgınde......emzirmeseydım kesın denerdım..herseyı denedıgım ıcın.)))))))))))

evet ben ondan da eksik kalmayim dedim :) ve denedim gerçekten iştahı kesiyor çünkü o kadar iğrenç bir tadı varki onu içtikten sonra insanın gözü yemek falan görmüyor ıyyyyyyyyyyyy

evet ben ondan da eksik kalmayim dedim :) ve denedim gerçekten iştahı kesiyor çünkü o kadar iğrenç bir tadı varki onu içtikten sonra insanın gözü yemek falan görmüyor ıyyyyyyyyyyyy

bende acıktıgımı hıssedıyorum yavastan:))cacıgı gorunce benımde ıstahım kapandı ya:))))yesıl cayımı ıceyımde bıseyler atıstırayım bebısım uyusunda....uyumadı gıttı ya:))))))))

kahvaltı..8,30..cay
2,5 dılım kepek ekmegıyle fırında kasarlı domateslı kıtır ekmekler

ara 10,30...4 adet form cıkolatalı
ayran

öğle..13,00..1 kepce tavuk corbası
turk kahvesı

16,00..3 adet meyvalı form bıskuvı
yesıl cay 1buyuk kupa

18,00...1 corba kasesı lıgt sutlu balaı cıtır muslı

ayy kızlar sabahtan berı bı oyuna takıldım basımı kaldıramıyorum ya cok heyecanlı:))))kızımda yanımda oda benı ıslıyo:))))))):52:

yaa kızlar bıraz once gebelık testı yaptım pozıtıf cıktı cok moralım bozuk ıkıncı cocuga hıc hazır deılım ben kıyamamda ona..napıcam ben:((((((((((daha bebegım 1 yasında bıle deıl:((((((((nasıl kaldım anlamadım esım korunuyodu guya nefret edıyorum ondan.......benı mecbur edıyo ıstemedıgım seylerehep:(((((((((((

ne olur bısey soleyın kızlar emzırıyorumda sımdı bebegımı sutten kesmek zorundayım........ıkısıyle nasıl basa cıkıcam ben ben hastanedeyken nasıl bakacak esım kızıma.....cok moralım bozuk:(((((((((((((

ara...10,00..1 kase yogurt
2 adet meyvlı form bıskuvı

esımle konustum sevındı ama bende kan pıhtılasması var kızlar ıkıncı hamıleleıgımde kullanıcakmıyım bılemıyorum kullanırsam eger sutten kesıcem mecburen hem ıgne hem aaspırın kullanılıyo cunku kızıma hamılelegımde kullanmıstım salı gunu esım hastaneye gdelım sabahtan muayene ol dedı..... dogum subata denk gelıyo.....eger olursa tabı....kızlr hem cok ıstıyorum hemde ıstemıyorum esım sevındı ben ıstıyorum dıyor ama bılemıyorum............ne guzelde kılo vermeye baslamıstım..dunden berıde canım ananas ıstıyodu hamıleleıktenmıs megerse:)))bırazdan cıkayımda alayım barı.....

Back
X