Bebek İkinci El winnie pooh ile ilgili oyuncak kiyafet kisacasi hersey ariyorum elinde olan varsa foto bekliyorum

günaydın..tiger i bulamıyorum..birine vermiş olabilirim malesef...
ıphone 1629.jpg
ıphone 1630.jpg
ıphone 1631.jpgpilli görüntülü,sesli hikaye anatıyordu yanlış hatırlamıyorsam..ama şuan çalışmıyor..pil bırakmışım içinde akmış heralde ..açamıyorum içini..belki babası yapabilir çocuğunuzun...ama görsel biblo gibide kulanılabilir..resimdeki haliyle ..uygun fiyata vereceğim..

Merhaba,
Bende 2 tane tablo var açılmadık. 30*30 cm. Made in EC yani Avrupa Topluluğu ülkelerinde yapılmış.
İkisi birlikte 15 tl.

IMG_2571.JPG

IMG_2570.JPG
IMG_2572.JPG

günaydın..tiger i bulamıyorum..birine vermiş olabilirim malesef...Eki Görüntüle 1348446 Eki Görüntüle 1348447 Eki Görüntüle 1348448 pilli görüntülü,sesli hikaye anatıyordu yanlış hatırlamıyorsam..ama şuan çalışmıyor..pil bırakmışım içinde akmış heralde ..açamıyorum içini..belki babası yapabilir çocuğunuzun...ama görsel biblo gibide kulanılabilir..resimdeki haliyle ..uygun fiyata vereceğim..
Eyer istiyosan kiyafetle takas yapalim olmazsada fiyati yaz cnm

Taç winni the Pooh bebek nevresim takımı, Peluş 2 oyuncak ve bir yaş şapka var. Ilgilenirsen fotoğraflarını atarım.

Nevresim takimi almistim cnm dogmadan once bi suru winnie the pohh oyuncagimiz oldu cok tesekurler ilgin icin

Back