- 29 Kasım 2014
- 232
- 60
- 53
- 33
- Konu Sahibi senem sinem
Winnie pooh oyuncak kiyafet vs hersey olabilir odamiz winnie pooh oldugundan herseyin gercek alicisiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm mrb..bende oyuncak (ama denemem lazım çalışıyor mu diye) var..tiger peluş oyuncağı var..yarın eklerim..Winnie pooh oyuncak kiyafet vs hersey olabilir odamiz winnie pooh oldugundan herseyin gercek alicisiyim
bana dün takaslık birşeyler yazacaktın beğendiklerini.ama hatırladınmı??cnm mrb..bende oyuncak (ama denemem lazım çalışıyor mu diye) var..tiger peluş oyuncağı var..yarın eklerim..
birde s beden laci bir tshirt var winnie li..cnm mrb..bende oyuncak (ama denemem lazım çalışıyor mu diye) var..tiger peluş oyuncağı var..yarın eklerim..
benim sorduğum elbiseler duruyor mu?Him evt cnm oyuncak varsa onlarla yapalim cok iyi olur
Eyer istiyosan kiyafetle takas yapalim olmazsada fiyati yaz cnmgünaydın..tiger i bulamıyorum..birine vermiş olabilirim malesef...Eki Görüntüle 1348446 Eki Görüntüle 1348447 Eki Görüntüle 1348448 pilli görüntülü,sesli hikaye anatıyordu yanlış hatırlamıyorsam..ama şuan çalışmıyor..pil bırakmışım içinde akmış heralde ..açamıyorum içini..belki babası yapabilir çocuğunuzun...ama görsel biblo gibide kulanılabilir..resimdeki haliyle ..uygun fiyata vereceğim..
Cnm baska ürün yokmu bütün duvarlar dolu bunu asicak yer bile yok cnm oyuncak olsa cok sevinirimMerhaba,
Bende 2 tane tablo var açılmadık. 30*30 cm. Made in EC yani Avrupa Topluluğu ülkelerinde yapılmış.
İkisi birlikte 15 tl.
Eki Görüntüle 1348508
Eki Görüntüle 1348507 Eki Görüntüle 1348509
Cnm baska ürün yokmu bütün duvarlar dolu bunu asicak yer bile yok cnm oyuncak olsa cok sevinirim