Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba elımde 3 yasa uygun olanlar bunlar kıyafetler tertemız elbıselerden pembe olanı yurtdısından almıstım 2 yada 3 kez gıyıldı yenı gıbı etıketı yok sadece dıger krem olan sadece denemek ıcın gıyıldı yeleklerde tertemız kullanıldı wınks ve barbıe urunlerı demıssınız onlarda var ama kızıma sormam lazım oynmadıgı yada kullanmadıgı urunler varsa verebılırız
Bende kutusu acilmamis barbi seti var. Bir bebek ve yemek masasi. 40 tl. Dusunurseniz foto cekerim.3 yasindaki kizim winks hastasi ve oyuncaklarini bulamiyorum. Buldugum bi iki parcada cok pahaliydi. Elinizde temiz barbi ve winks oyuncaklari ve temiz kiyafet varsa paylasin lutfen
Paylasimlar icin tesekkurler . Winks canta setimiz var. Barbi bebeklerde bizdekiler gibi ben daha farkli seyler ariyorum tesekkurler ilginiz icin. Kiyafetlere detayli bakip ozelden yazarim
Yukarıda ki kot kapri, 6 adet tişört ve alta ekledigim etek ve kazak 3-4 yaşEki Görüntüle 1689994 Eki Görüntüle 1689995 Eki Görüntüle 1689997 Eki Görüntüle 1689998
Hepsi Lcw marka. Bedenleri 3-4 yaş. Kot kapri, eşofman altı ve tişörtler. Winx çantayı isterseniz onuda yüklerim.