Wilma Elles Doğumdan 27 Gün Sonra Eski Görünümüne Kavuştu

Bu ne yaaaaa

arkadaşlar doğrudur, bende ikiz doğum yaptım, sadece az bi genişleme oldu vücudumda, kullandıklarımdan mı bilemem çatlakda olmadı. 51 kg hamile kaldım, 61 kg doğuma gittim (4. aya kadar 6 kg zayıfladım). doğum yapar yapmaz 51 kg idim. dr şeker diyeti vermişti şekerim yükseldiği için. 2 yıl formda kaldım ama daha sonra antidepresan -vitamin-kan ilaçları derken 2 yıldırda 61 kg yim . hepsi tamamda bu ilaçlara iştahımda eşlik edince kilo veremiyorum napcaaaam fikri olan varmı ((((

bu arada doğum yapıp yapıpda halen tornadan çıkmış gibi fit olanları ayakta alkışlıyorum ve çok imreniyorum

nekadar az kilo almışsın ama sanırım şekerden...sağlıklı olunda gerisi önemli deil..eminim yine 51 e düşersin.

nekadar az kilo almışsın ama sanırım şekerden...sağlıklı olunda gerisi önemli deil..eminim yine 51 e düşersin.
evet canım 6 kg zayıflayıp sonra kilo aldım onunla 16 kg oldu. evet şeker diyetinden dolayı. normalinde 51 den 61 e 10 kg görünüyor. Evet Allah sağlık versin cümlemize hepsinden önemlisi o :)

evet canım 6 kg zayıflayıp sonra kilo aldım onunla 16 kg oldu. evet şeker diyetinden dolayı. normalinde 51 den 61 e 10 kg görünüyor. Evet Allah sağlık versin cümlemize hepsinden önemlisi o :)

benim bir arkadaşımdada hamilelik şekeri çıkmıştı..nerdeyse herşey yasaktı...
neyseki atlattın o günleri..

benim bir arkadaşımdada hamilelik şekeri çıkmıştı..nerdeyse herşey yasaktı...
neyseki atlattın o günleri..
yok aslında herşey değil, şekerin oranına göre değişiyor beslenme şekli. bende başta çok üzüldüm, ama baktımki zararlılar yasakmış :))) pilav, makarna, tatlı, ekmek, hazır m.suyu.. vs.. protein ve meyve türüde ölçülü porsiyon ve saatliydi. keşke hep düzenli beslenebilsek, ipin ucunu bi kaçırdım varil oldum :))) boyumda 152 cm :))) bu boyla 61 kilo tam bir tosbik oldum :))) canlarımız sağolsun :)

verirsin yine kilolarını üzülme..sağlıklı beslenince gerçekten formada kalıyorsun..

Wilma nın ki bence inandırıcı, baksana kadında bel kıvrımı yok :)) valla kıskançlık filan değil bu yorum, çünkü doğumumun 11. günü bende bu vaziyette idim. sporsuz, diyetsiz, kıvrımsız ve çatlaksız belle :)) tabi şimdi 2. ye hamileyim nedense içimde ki ses kızım bu kez bu kadar şanslı olmayacaksın diyor ...

Doğurup 2-3 hafta sonra göbeği açık foto çekmek moda sanırım.

Ne yapacaklar yemiyor, içmiyorlar hatta kilo almamak adına Çağla Şıkel gibi 7. ayda sezeryan olup o hamileliğin son dönemecindeki kiloları almıyorlar. Yağ aldıranlar da var, öküz gibi spor yapanda. Adamlar kilolu olsa para kazanamazlarki, mecburlar hemen vermeye. Ama bi nane yedikleri kesin.

Bunlara özenmeyin bence, sağlıklı yaşadıklarını bile sanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…