Wilma Elles Doğumdan 27 Gün Sonra Eski Görünümüne Kavuştu

Kilo almamak icin 7. Ayda sezeryan mi?
Hangi doktor izin veriyor böyle seylere ?

Kilo almamak icin 7. Ayda sezeryan mi?
Hangi doktor izin veriyor böyle seylere ?

Doktorlar için etik mi var ki? Bence kürtaj yapabilen bir doktor 7 aylık çocukta alır. Ama sonuçta sağlıklı ise alıyorlar. Ben Çağla Şıkel'in o son ayda kiloları almamak için bunu yaptığını duymuştum.

Benim ailemde doktor olan var. Aşiri dogrucudur.
Ama tabiki illegal isler yapan doktorlar da vardir.
Offf su zayiflik , mükemmellik modasi bitse artik .

Benim ailemde doktor olan var. Aşiri dogrucudur.
Ama tabiki illegal isler yapan doktorlar da vardir.
Offf su zayiflik , mükemmellik modasi bitse artik .

Bak Demet Akalın'a son ana kadar bekledi, deli gibi kilo aldı ve öyle 2-3 haftada değil yaya yaya yavaş yavaş verdi. Bu zayıflık merakı nedir abi ya. Bence çok zayıfların fiziği çok kötü duruyor. Çağla Şıkel mesela aşırı zayıf ve hoş değil...

Bence de. Yakismiyor cok zayiflik .

O göbek şişliği hadi bir şekilde indi diyelim... Sarkmaz mı,gevşeklik olmaz mı?
Nasıl böyle sıkı görünüyor?!

7. ayda bebeğini mi aldırmış....................

3 ayda nasl 10 kilo verdn yaa cok merak edyrm ben hic kilo vermedm daha yeni yemek yyiyeblyrm 1 kilo almsm sadece

3 ayda nasl 10 kilo verdn yaa cok merak edyrm ben hic kilo vermedm daha yeni yemek yyiyeblyrm 1 kilo almsm sadece
bu yorumu yaptıkdan sonra bu gune kadar +2 kılo daha verdım :)
bebıs ıcın ekstra saglıklı beslenıp duzenlı yuruyuse cıktım onun etkısı

Ben de böyleydim, hatta daha zayıf ve fittim diyen arkadaşlar doğuma girerken ve doğumsonrası fotoğraflarını koyup kafalarını falan kesip paylaşıp doğum öncesi anne adaylarına motivasyon sağlasalar ne güzel olur.
Maşallah herkes çok fit, sokakta okul çağında çocuğu ve hala hamile göbeğiyle gezen kadınlar nereli acaba?

aaa gercekden guzel fıkır valla
sahsen boyle bı konu acıp kendı resmımı koyup annelere motıvasyon saglarım kendı adıma cok guzel bı dusunce
sanırım bende akrabalarımda gore gore empoze olmus oyuzden cok dıkkat edıyorum hamıle kalmadan once okadar dıkkat etsem 45 kılo olurdum :)

Bebek nasl peki gelişimi felan çok fazla kilo vermssn cnku bende çok kilo almak istemyrm
gelısımı gayet yerındeymıs doktorum oyle soyledı :)
hatta ılk once erkek dedı kemık yapısına bakıp
sonra kesın kız baya boylu poslu bı kız olcak masallah dedı :)
ılk 4 ay kılo verılebılırmıs hıc sakınca yok dedı
bebek rahmınden kandan beslenıyor ılk 4 ay dedı
5. ay ve sonrasında sende bebekte kılo almaya baslayacaksınız dedı
boyle gıdersen dogurdugunda hamıle kaldıgından daha zayıf olursun dedı

Ay darısı bana bende bugn öğrendm oğlum olcakms :))

haha canim katiliyorum sana benimde Ikizlerim var 14aylik catlak varda gayet fitim herkez sasiriyor 53kiloyum
Süper valla maşallah bende ikiz hamileyim 13 kilo aldım 3 gün sonra doğumum var size birkaç sorum olacak.siz kaç kilo almıştınız doğumdan hemen sonra kaç kilo verdiniz ve bebekler kaç kilo doğdular ?çok oldu biraz ama cevaplarsanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…