- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
Doğurup 2-3 hafta sonra göbeği açık foto çekmek moda sanırım.
Ne yapacaklar yemiyor, içmiyorlar hatta kilo almamak adına Çağla Şıkel gibi 7. ayda sezeryan olup o hamileliğin son dönemecindeki kiloları almıyorlar. Yağ aldıranlar da var, öküz gibi spor yapanda. Adamlar kilolu olsa para kazanamazlarki, mecburlar hemen vermeye. Ama bi nane yedikleri kesin.
Bunlara özenmeyin bence, sağlıklı yaşadıklarını bile sanmam.
Kilo almamak icin 7. Ayda sezeryan mi?
Hangi doktor izin veriyor böyle seylere ?
Doktorlar için etik mi var ki? Bence kürtaj yapabilen bir doktor 7 aylık çocukta alır. Ama sonuçta sağlıklı ise alıyorlar. Ben Çağla Şıkel'in o son ayda kiloları almamak için bunu yaptığını duymuştum.
Benim ailemde doktor olan var. Aşiri dogrucudur.
Ama tabiki illegal isler yapan doktorlar da vardir.
Offf su zayiflik , mükemmellik modasi bitse artik.
Bak Demet Akalın'a son ana kadar bekledi, deli gibi kilo aldı ve öyle 2-3 haftada değil yaya yaya yavaş yavaş verdi. Bu zayıflık merakı nedir abi ya. Bence çok zayıfların fiziği çok kötü duruyor. Çağla Şıkel mesela aşırı zayıf ve hoş değil...
Doğurup 2-3 hafta sonra göbeği açık foto çekmek moda sanırım.
Ne yapacaklar yemiyor, içmiyorlar hatta kilo almamak adına Çağla Şıkel gibi 7. ayda sezeryan olup o hamileliğin son dönemecindeki kiloları almıyorlar. Yağ aldıranlar da var, öküz gibi spor yapanda. Adamlar kilolu olsa para kazanamazlarki, mecburlar hemen vermeye. Ama bi nane yedikleri kesin.
Bunlara özenmeyin bence, sağlıklı yaşadıklarını bile sanmam.
3 ayda nasl 10 kilo verdn yaa cok merak edyrm ben hic kilo vermedm daha yeni yemek yyiyeblyrm 1 kilo almsm sadecevalla arkadaslar acıkcası bızımkılerde boyle
suana kadar dogum yapan kuzenlerım hamıle kaldıkları kılodan daha zayıf dogurdular
catlakta olmadı kılo almak yerıne verdıklerı ıcın demıstı doktor
bende ılk 3 ayda 1o kılo verdım
dogum yaptıgımda muhtemelen hamıle kaldıgım kıloyla aynı olurum
catlak ıcınde hayırlısı :)
hamılelık bence vucudunu duzene sokmak ıcın en guzel zaman
tum zararlı seylerı hayatından cıkarıp saglıklı beslenınce zaten verılıyor
bebek saglıgı ıcın dusundugun hersey bedenınede fayda saglıyor
bu yorumu yaptıkdan sonra bu gune kadar +2 kılo daha verdım :)3 ayda nasl 10 kilo verdn yaa cok merak edyrm ben hic kilo vermedm daha yeni yemek yyiyeblyrm 1 kilo almsm sadece
aaa gercekden guzel fıkır vallaBen de böyleydim, hatta daha zayıf ve fittim diyen arkadaşlar doğuma girerken ve doğumsonrası fotoğraflarını koyup kafalarını falan kesip paylaşıp doğum öncesi anne adaylarına motivasyon sağlasalar ne güzel olur.
Maşallah herkes çok fit, sokakta okul çağında çocuğu ve hala hamile göbeğiyle gezen kadınlar nereli acaba?
Bebek nasl peki gelişimi felan çok fazla kilo vermssn cnku bende çok kilo almak istemyrmbu yorumu yaptıkdan sonra bu gune kadar +2 kılo daha verdım :)
bebıs ıcın ekstra saglıklı beslenıp duzenlı yuruyuse cıktımonun etkısı
gelısımı gayet yerındeymıs doktorum oyle soyledı :)Bebek nasl peki gelişimi felan çok fazla kilo vermssn cnku bende çok kilo almak istemyrm
Ay darısı bana bende bugn öğrendm oğlum olcakms :))gelısımı gayet yerındeymıs doktorum oyle soyledı :)
hatta ılk once erkek dedı kemık yapısına bakıp
sonra kesın kız baya boylu poslu bı kız olcak masallah dedı :)
ılk 4 ay kılo verılebılırmıs hıc sakınca yok dedı
bebek rahmınden kandan beslenıyor ılk 4 ay dedı
5. ay ve sonrasında sende bebekte kılo almaya baslayacaksınız dedı
boyle gıdersen dogurdugunda hamıle kaldıgından daha zayıf olursun dedı
ayy maşallahAy darısı bana bende bugn öğrendm oğlum olcakms :))
İnşallah canım hepimiz saglicakla kucağımiza alalım bi an önce :))ayy maşallah
saglıklı sıhhatlı dogsun buyusun sans getırsın ınsallah
Ay darısı bana bende bugn öğrendm oğlum olcakms :))
Amin Canm insallahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Süper valla maşallah bende ikiz hamileyim 13 kilo aldım 3 gün sonra doğumum var size birkaç sorum olacak.siz kaç kilo almıştınız doğumdan hemen sonra kaç kilo verdiniz ve bebekler kaç kilo doğdular ?çok oldu biraz ama cevaplarsanız çok sevinirimhaha canim katiliyorum sana benimde Ikizlerim var 14aylik catlak varda gayet fitim herkez sasiriyor 53kiloyum