Wilma Elles Doğumdan 27 Gün Sonra Eski Görünümüne Kavuştu

İki yıl arayla iki doğum yapdım tek bir çatlak yok karnım dümdüz ve eski kilomdayım eski kıyafetlerimi giyiyorum :KK51:sadece Ünlüler böle değil belirtmek istedim:KK53: illa resimmi paylaşak yani:KK12:

Wilma Elles Doğumdan 27 Gün Sonra Eski Görünümüne Kavuştu
Geçen ay doğum yapan oyuncu, ikizleri ile çektirdiği fotoğrafı Instagram'da paylaştı. Wilma'nın düzgün fiziği takipçilerini bir hayli şaşırttı.
1 saat önce
wilma-elles-dogumdan-27-gun-sonra-eski-gorunumune-7604452_x_407_o.jpg

Bebeklerini sezaryen ile dünyaya getiren ve doğumdan sonra 19 kilo verdiğini açıklayan Wilma elles'in formda görüntüsü dikkat çekti.
CEREN HİNDİSTAN'IN GÖRÜNTÜSÜ OLAY YARATMIŞTI
Oyuncu Ceren Hindistan da yaklaşık bir ay önce sevgilisi Ümit Aslan'dan olan kızı Arya Rima ile verdiği pozu Instagram sayfasında paylaşmıştı. Hindistan'ın fit görüntüsü takipçilerini ikiye bölmüştü.
İMKANSIZ DEMİŞLERDİ
Bir grup Ceren Hindistan'ın bu görüntüsünün 'imkansız' olduğunu savunurken, diğer grup ise düzenli beslenme ve spor ile böyle görünmenin hayal olmadığı yönünde yorumlarla oyuncuya destek vermişti.
wilma-elles-dogumdan-27-gun-sonra-eski-gorunumune-7604452_5739_m.jpg
Şehit haberleri varken bunun evlilik dışı yaptığı çocuk ve sonrasında verdiği kilolar hiç umrumda değil.

buda neyi moda arkadaş doğur göbeği açık foto çektir. yani bize ne kiloları yoksa ne çok heber değeri olan şeyler var şu güzelim ülkemizde.

Ben de 20 gunde eski kiloma donuyorum doğumdan sonra, ama bu gobek nedir, hic mi sarkmaz, bi de ikiz, o kadar buyuyen karin bu kadar hizli kilo vermeye nasil sarkmiyor :KK43:

İlk doğumum böyle hç etkilemedi. Bi ayda gtti bütn kilolar. 2. Doğuma darısı.
Bünye meselesi bnce .

X