Wilders : AK Parti'ye oy verenler ülkenize gidin

Yurt dışında olan niye oy kullanıyorki ülkem için,buradamı yaşıyorda oy veriyor.
Vermesinler arkadaş,ne hakları ülke üzerinde..
Abla ayni seyi zamaninda ben soyledigimde herkes cemkirmisti ayy ne demek bu ulkenin vatandasi diye ve o zaman hdp parti yapiyordu
Simdi bu soylemler celiskili olmus ki disaridan yorum verenlere hala destek veriliyor

Abla ayni seyi zamaninda ben soyledigimde herkes cemkirmisti ayy ne demek bu ulkenin vatandasi diye ve o zaman hdp parti yapiyordu
Simdi bu soylemler celiskili olmus ki disaridan yorum verenlere hala destek veriliyor

Burdaa yaşayaşamayan birinin oy vermesi mantıklı gelmiyor bana..

Bizim milletimiz kendi ulkesini bu kadar kotuluyorsa dış basın nasil kotulemesin ki?
Hayretler icindeyim dogrusu.
Ne olursa olsun yasadigimiz ulkeyi ve ulkenin icinde olanlari bu derece yerden yere vurmamaliyiz. Bu cok cirkin.
Ben hicbir yabancinin kendi ulkesini, iktidarini, partilerini vs. boyle kotu gosterdigini ne gordum ne de duydum!
Sorun parti sorunu degil burda. Kendi milletinizi elin adaminin kovmasi. Cok cirkin ve itici bir davranis.. Ama siz de bunu destekliyorsunuz.
Siz gitseniz bu derece cirkin laflar eden adam sanki sizi kovmaz mi? Kovar tabiki..

Adamlar haklı.Akpye oy verenleri faşist islamcı olarak görüyorlar normal olarak.Bu kişilerin ülkeleri için tehdit olacağını veya en azından o ülkenin toplumsal düzenine uyum sağlayamayacağını düşünüyorlar.
Hiç bir yabancı ülkede bizim ülkemizde yaşananların benzeri yaşanmadı yaşanamaz bu devirde.Türk toplumu ,olanlara vermesi gereken tepkiyi vermeyip bir de alkış tutma konusunda tarihe geçmiştir,hayırlı olsun.

O zaman biz de sizin gibileri kovsak ne guzel olur. Ulkesini yerden yere vuranlar buyursun gitsin. Ya da sag iktidar solculari kovsun. Komik olmayin. Adamin hakli hicbir tarafi yok. Sizin gibilerle muhatap dahi olmam, alintilayacak baskalarini bulun cunku desteklediginiz haber akil kari degil.!!!

Diktatör partisine oy verenler ülkenize gidin derken , kendisi diktatörce konuşmuyor zaten. Aynaya bakarak mı söyledi acaba :)

Buna neoluyo anlamadim
Sen once Tc teroristlerini ordan kov ibik
Ozgurluk diye karikatür yapanları cıkar
Niye bunlar erdogani istemiyor
Diktatörlük niye bukadar umurunda senin

Dusuncelerini degistiremedigin insani kovacaksin. Bak o zaman nasil degisiyor dusunceleri. Etki tepki dogurur.
Ben Dunya'liyim beni kimse bir ulkeden, baska bir ulkeye kovamaz. Mars'a kendim giderim o ayri.

Biz ülkemizi yerden yere vurmuyoruz,hatta en çok biz sahip çıkıyoruz ülkemize.Biz milletimizin ,ülkemizi mahvolmaya sevk eden ,aymazlıkta üstüne olmayan,her şeyi dinine göre değerlendirip yorumlayan,şu ülkede insanlık ,haysiyet yerlerde sürünürken hiç bir şey umurunda olmayıp bir de destekleyen şaka gibi insanlarını yerden yere vuruyoruz.

Bu hödük bile rahatsızsa bu durumdan
Doğru yoldayız dostlar

Asıl diktatör kendisi derdi zaten İslam, hazımsızlar her yerde, işin acı tarafı sırf Ak parti düşmanlığı yüzünden bu adamın söylediği saçmalıga destek veren yirdum insanının kini

Yurt dışında olan niye oy kullanıyorki ülkem için,buradamı yaşıyorda oy veriyor.
Vermesinler arkadaş,ne hakları ülke üzerinde..

Valla ben yatirimimi Turkiyede yaptigim icin, oy vermek benim icin son derece onemli.
Ayrica kesin donus yapmayi dusunenlerdenim. Bende Hollandada yasiyorum ve temelli donus yapmayi dusunuyorum.
Yaz tatilinde diplomamin denkligini almayi hedeflemistim, fakat eski nisanlim tarafindan rahatsiz edilince biraz daha beklemenin mantikli oldugunu dusundum.
Bence Turkiyedeki ekonominin buyugudugunu en cok yurddisindaki vatandaslar goruyor.
Bundan 7 yil once bizim Ankaradaki apartmandan asaga baktigimda HALK ekmek bufesinde cok uzun bir kuyruk varken, bu son gittigimde kuyruktan neredeyse eser kalmamis. Ayrica isin ilginc yani, insanlar borekcide kahvalti ediyolar.
Simdiye diyeceksin yazin geldin, gurbetcilerdir diyede. Ben Hollandada ogretmenlik yaptigim icin ara ara tatillerim cok ve bu tatilleri Turkiyede gecirmeyi seviyorum.
Avrupada halkin en cok magdur oldugu ulke Hollandadir. Saglik sigortasini kendimiz odemek zorundayiz. Bu da ortalama €100 daha birde bir cok ilaci veya ozel bakimi karsilamiyolar ve cepten odemek zorunda kaliyorsun.
Dedigim gibi ogretmenim. Ve benim maasimla ben bir aile gecindiremem. Asgari ucret burda 1400€ iken ogretmen maasi €1600 dan basliyor. Saglik sigortalari, vergiler, kira, arabayi kapinin onune park ettigin halde odemen gereken otopark ucreti felan filan derken elde avucta hic birsey kalmiyor.
Hollanda Euro kullanmaya basladigindan beri insanlarin kazancinda ne bereket kaldi ne bisey.
Maaslar ayni kalirken ekmegin fiyati ikiye katlandi. En basit ornegi ve benim her sene en az iki arkadasim Turkiyeye temelli donus yapiyor. Herkesin cok daha memnun oldugunu rahatlikla soyleyebilirim

Bizde asgari ücretle çalışıp ev geçindiren kişiler var birde tek maaşla çalışıyorsa durumları daha da vahim.
Ele geçen maaşla insanlar nasıl yaşasın peki..
Tabloya bakarsak işin işinden çıkılamaz ..
Ama sorarsan insanlar pek rahat geçiniyoruxz diyorlar..

01.01.2015 - 30.06.2015 tarihleri arasında (ASGARİ ÜCRET):
ASGARİ ÜCRET BRÜT: 1.201,50 TL
ASGARİ ÜCRET NET: 949,07 TL

01.07.2015 - 31.12.2015 tarihleri arasında (ASGARİ ÜCRET):
ASGARİ ÜCRET BRÜT: 1.273,50 TL
ASGARİ ÜCRET NET: 1.000,54 TL

Iyide kardesim gittikce kotuye giden bir ulke var,
birde gittikce iyiye giden ulke var.
Bence birazcik daha objektif olmakta fayda var.
Almanyadakiler ve Belcikadakiler bizim kadar vergi odemiyolar.
Bu ulkeler icinde yasanmasi en zor ulke Hollanda.
Bu yuzdende en cok Hollandada akp ye oy verildi.
Birde oy verirken mantikli dusunmek lazim.
Kilincdarogluna mantiken insanlarin guvenmesi bence son derece sacma.
Bahceliye bakinca, adam koltuguna degilde memleketine hizmet etmeyi dusunse
koalisyon kurmak icin sart koymadan kabul ederdi.
Ama oda agzinin payini en guzel sekilde aldi, hos bundan ders cikarmayip hala
o koltukta oturmaya devam edecekse MHP gercekten kendini bitirmis gibi bisey oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…