- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Celladımıza aşık olduysak demekkiElin gavuru isyan etti biz etmedik hala. Pes!
Hepimiz sinirlerimizi aldırdık mı ne?!
Celladımıza aşık olduysak demekki
Aşık olduğun Adam'ı benimle paylaşmaya hazır mısın beybi? 2. Paragrafı okuyunca benim de aşık olasım geldiBen uzun uzun baktım fotosuna sanırım aşık olmaya çabalayacağım, başka türlü çekilmiyor
Ben mesela aşık olunca her türlü kötü huyunu görmezden geliyorum, yapabilirsem ben de bu ülkedeki mutlu kesimden olabilir, her türlü yanlışa göz yumabilirim.
R T E
Aşık olduğun Adam'ı benimle paylaşmaya hazır mısın beybi? 2. Paragrafı okuyunca benim de aşık olasım geldi
AmenO 20 milyonun aşkı beybi, o hepimize yeter.
Allah onu başımızdan eksik etmesin...
Demek ki yazdığım mesaj da hakkım varmış SEn kocana bak tatlım bırak başkasına aşık falan olma ok:)Ben uzun uzun baktım fotosuna sanırım aşık olmaya çabalayacağım, başka türlü çekilmiyor
Ben mesela aşık olunca her türlü kötü huyunu görmezden geliyorum, yapabilirsem ben de bu ülkedeki mutlu kesimden olabilir, her türlü yanlışa göz yumabilirim.
R T E
Agzina saglik oyunada istemednde vermissin ama dedigin gibi alternatif yokBen Hollanda'da yasayan bir Turk olarak yorumda bulunmak isterim. Oncelikle Wilders diktator olarak gosterdigi Erdogan'dan cokta farksiz bir kisilik degil. Kendisi asiri sagcidir ve partisi basa gecse yapacagi ilk sey muslumanlari ulkesinden atmaya calismasi olacaktir. Islama dair ne varsa en derinden nefret ettigi icin bize burda yasami dar edecegi su goturmez bir gercek. Muhtemelen basortusu yasagi da getirecektir. Kendisinin cok uc noktalari var ve kendisi cok tehlikeli bir parti baskani.
Ikinci olarak Wilders'in sadece Erdogan'a gitmis oylara takmasi onun zerre kadar objektif olmadigini gosterir. Hollanda'dan %20'lik bir oyda hdp ye gitti ama Wilders bunun hakkinda hic konusmadi. Kurtlere ulkenize gidin felan demedi. Zaten neden sadece Hollanda'dan gelen Turk oylari on plana cikti anlamadim. Ayni sekilde Almanya da Fransa Isvec'te vs.. oy kullandilar. Bu ulkelerden hdp ye yuksek miktarda oy gonderildi. Kimse de agzini acip bunun hakkinda konusmadi. Hadi Wilders'i biraktim da bu baslikta da hic gundeme gelmiyor. Hdp'nin yurtdisi oylari olmasaydi muhtemelen baraj alti kalmisti.
Ucuncu olarak bu secimde ben de oy kullandim. Istemeyerekte olsa kullandim. Cunku cogunlugun burda yazdigi gibi dusunuyordum. Ben Hollanda'da yasayan bir Turk olarak, icinde yasamadigim bir ulkenin yonetim seklinde soz sahibi olmak istemiyordum. Bu hakki kendimde gormuyordum. Ayrica iktidar partisine kizgindim. Bu sebeplerden dolayi 7 haziranda ben oy kullanmadim. Ki aslinda hala ayni dusuncelerdeyim. E niye oy kullandin bu sefer diyecek olursaniz. Dogrusu ulkenin icinde bulundugu durum beni uzuyordu. 7 hazirandan sonra yasanan surec, bir turlu hukumetin kurulamamasi, mhp'nin herseye hayir demesi. Bu secimde bari oyumu kullanayim dedim. Ya mhp ye ya ak partiye oy verecektim. Chp zaten ideolojik olarak uzak bana. Mhp'nin hic uzlasmaz tavri yuzunden ak partiden yana kullandim oyumu. Cok isteyerek olmadi bu secim, alternatif olmadigindan dolayi daha cok.
Fakat sizleri de anliyorum ve de haklisiniz. Dedigim gibi hala ayni dusuncelerdeyim. Bence biz yurtdisinda yasayanlar Turkiye'nin yonetiminde soz sahibi olmamaliyiz. Sonuclar aciklandiktan sonra cogu kisi sokaga cikip gosteri yapmis, yollari tikamislar. Cok buyuk sacmalik. Ben oturdugum yerde birsey duymadim iyiki de duymamisim. Bu ilk ve son oy kullanisimdi benimde, bir daha kullanmayacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?