- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
beğenmediğini kovmak bi bizim memlekete has değil demek kiyalnız ben de AKP'ye oy veren Holldanda'da ikamet eden kardeşlerimizi Türkiye'ye istiyorum bu refahı, huzuru ve barışı yaşamak onların da hakkı.
Adamdan nefret ederim fakat tweetinde hakli. Dün yasadigim ülkede bircok Türk cikmis disariya trafigi kilitlemis bayraklar ile kornaya basiyor. Hayir yani niye bu denli seviniyorsunuz? Zaten iyi bir ülkede yasiyorsunuz, daha daha mi refah icinde yasayacaksiniz?
Bazen burdaki irkcilara hak vermesemde anliyorum. Gelmisin burda 2inci,3uncu hatta 4uncu generasyon, kendini bu ülkenin vatandasi olarak göremeyip, hatta hakaret olarak sayiyorsun. Bi futbol macinda bile yasadigin ülkeyi tutmuyorsun. Yasadigin ülkenin politigi hakkinda zerre birsey bilmiyorsun fakat Türkiye icin gidip trafigi tikiyorsun. Sonrada gelsin issizlik maasleri, hastalik maasleri, calisanlarin haklari, herkesin özgür ve esit olmasi.. Kolay tabi öyle oy vermek, ama hicbiri Tr'ye gitmez, övdükleri halde. Hadi madem Tayyip'in sayesinde Türkiye harika oldu, yasadigin ülke hep el edep bilmeyen gavurlar ile dolu. Hadi git canim, seni tutan yok..
Aynen katılıyorum gelsinler gelsinler de dünyanın kaç bucak olduğunu görsunler..Türkiyeye gelip tatil beldelerinden çıkmamaya benzemez.Adamdan nefret ederim fakat tweetinde hakli. Dün yasadigim ülkede bircok Türk cikmis disariya trafigi kilitlemis bayraklar ile kornaya basiyor. Hayir yani niye bu denli seviniyorsunuz? Zaten iyi bir ülkede yasiyorsunuz, daha daha mi refah icinde yasayacaksiniz?
Bazen burdaki irkcilara hak vermesemde anliyorum. Gelmisin burda 2inci,3uncu hatta 4uncu generasyon, kendini bu ülkenin vatandasi olarak göremeyip, hatta hakaret olarak sayiyorsun. Bi futbol macinda bile yasadigin ülkeyi tutmuyorsun. Yasadigin ülkenin politigi hakkinda zerre birsey bilmiyorsun fakat Türkiye icin gidip trafigi tikiyorsun. Sonrada gelsin issizlik maasleri, hastalik maasleri, calisanlarin haklari, herkesin özgür ve esit olmasi.. Kolay tabi öyle oy vermek, ama hicbiri Tr'ye gitmez, övdükleri halde. Hadi madem Tayyip'in sayesinde Türkiye harika oldu, yasadigin ülke hep el edep bilmeyen gavurlar ile dolu. Hadi git canim, seni tutan yok..
Hollanda da mı yaşıyorsun?
Ben trafiğe çıkmadım da yemin ediyorum tüm gece silah sesinden uyuyamadım. Jandarma bölgesindeyim birisi de gidip şunları haklamadı. Terbiyesizlik ya, hem tehlike hem gürültü kirliliği aralıksız 6-7 saat devam etti.
Ee doğru Demiş adam. Aslında Gurbetçilerin oy kullanması Saçma değil mi ya? Hollanda'da yaşayan bir insan neden beni kimin yöneteceğine karar versin ki?
Yurtdışında yaşayan arkadaşlar yanlış anlamasın sakın amacım yok saymak falan değil ama mantıksız bence.
Kutluyorum deni arkadaşım. Düşün ki Orayı bile ayrıştıran buraya neler yapmaz.Ben oy kullanmadim mesela fakat gidenler vardi, hatti orda grup halinde allahu ekber diye bagiranlar bile varmis. Artik Tayyip Türkiyeyi degil yurtdisinda yasayan Türkleride ayirmaya basardi. Gerce burdaki Türkler hic birlik beraberlik degildi zaten. Aleviler mum söndücüleri bilen cok insan var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?