• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler WİGO saç maşası kullanan veya duyanlar...

selam herkese maşamı bugün kullandım izlenimlerimi ve fotolarımı paylaşayım hemen, daha kutusunu elime alınca bile wow dedim içimden kutusundan bile profesyonellik akıyor maşanın. Bağlantı kablosunun maşaya bağlanan uç kısmı 360 derece dönüyo onun için baya rahat kullanımı.
dsc04792.jpg

Çok çabuk ısındı, saçımda 5 sn tutsam yeterli oluyor, ilk tutamın resmini koyayım hemen

dsc04793x.jpg

tutamları kalın sarıp az tutunca daha doğal dalgalar elde ediliyor. en son bitirdikten sonra buklelerden defalarca tarak geçirmeme rağmen hiç bozulmadı kısacası 10 üzerinden 10 puan veriyorum 80-90 TL yi gözden çıkarabiliyorsanız asla başka bir marka almayın derim

dsc04794cx.jpg

bu da son hali.. taradıgım halde ..

dsc04802n.jpg

hakikaten süper olmuş iyi günlerde kullan 10 mm lik olmasına rağmen bukleler iri olmuş gayet güzel. ısı ayarı var mı peki dereceli olarak. bide 5 saniye tutuyo olmak süperrrrrrrrr

hakikaten süper olmuş iyi günlerde kullan 10 mm lik olmasına rağmen bukleler iri olmuş gayet güzel. ısı ayarı var mı peki dereceli olarak. bide 5 saniye tutuyo olmak süperrrrrrrrr

evet ben de perma gibi bir görüntü bekliyodum ama sonuç hoşuma gitti gerçekten, evet ısı ayarı var 10 kademeye kadar maximum 210 dereceye kadar ısınıyor, ben en yuksek sıcaklıkta yaptım gerçekten çok iyi bir maşa, dijital bir ısı göstergesi yok işte 1 den 10 a ayrıca low med high extra high diye yazılar var 210 dereceye kadar ısındıgını web sitelerinde ürün özelliklerinden okudum

Son düzenleme:
bayağı tavsiye etmişsin memnun kaldığın saçlarından anlaşılıyor bende bayramdan sonra wigo alacağım

arkadaşımda var dün bende denedim çok güzel ve çok kısa zamanda yapıyo bugünde kullandım saçımı bozulmuyo...arkadaşıma devamlı gittiği kuaförü getirtmiş ama dogubankta var bu hafta gidip bende almayı düşünüyorum

Maşayı aldım. Hiç beğenmedim. Tutucu demirine çok az bir saç tutamı koymama rağmen tutmamakta ısrar ediyor.Tutmuyo anlayacağınız. Ayrıca yüzeyi garip, sürtünmesi fazla bi maddeyle kaplı.(nano bilmemne) Saçını sararken çok rahatsız oluyosun. Beğendiğim özelliği ise buklelerin 1 hafta geçmesine rağmen pek bozulmaması oldu.Genel itibariyle soracak olursanız tavsiye etmiyorum. Daha ucuz philipslerden fln alın derim.

Maşayı aldım. Hiç beğenmedim. Tutucu demirine çok az bir saç tutamı koymama rağmen tutmamakta ısrar ediyor.Tutmuyo anlayacağınız. Ayrıca yüzeyi garip, sürtünmesi fazla bi maddeyle kaplı.(nano bilmemne) Saçını sararken çok rahatsız oluyosun. Beğendiğim özelliği ise buklelerin 1 hafta geçmesine rağmen pek bozulmaması oldu.Genel itibariyle soracak olursanız tavsiye etmiyorum. Daha ucuz philipslerden fln alın derim.

Makyajlı Kız Saç Maşası İle Doğal İri Dalga Nasıl Yapılır?Video İzle burdaki videoda o kadar güzel oluyoki çok beğendim. bu maşadan alsam sizce nasıl ? siz neden beğenmediniz? bu maşadanmıydı aldığınız ? aynı bu kızın bukleleri gibi olsun istiyorum

Back