Güvenilir insanlardır ama bu devirde insan babasının oğluna güvenmiyor. Bunları yazmasanız hiç aklıma gelmezdi o zaman ben eşime söyleyeyim değiştirsin. Komşum ararsa da dediğiniz gibi arada kırgınlık olmadan eşimin oyunu kastıgını söyledi değiştirdi derimAynısını yazmaya gelmiştim. Herseyi gectim bu güvenliginiz açısından çok tehlikeli. Nerelere giriyorlar nerden bileceksiniz devir kötü. Ummadık yerden ummadık şeyler çıkıyor Allah korusun
Bizim bi akrabamız komşularıyla ortak kullanıyorlarmış ve komşuları uygun olmayan, yasak görüntüler izlediği için bi gün polis baskın yapıp herkesin telefonlarını falan toplamıştı. Şifrenizi değiştirin ve bir daha vermeyin.İyi akşamlar hanımlar size birşey danışmak istiyorum. Üst kat komşumun bi kızı var okula gitmiyor sürekli tlelfon ve tv den çizgi film izliyor interneti kotalı alıyorlarmış. Bizim Wi-Fi onların evinden tam çekiyor komşum da bildiği için 2 kez Wi-Fi şifresini istedi bugün de Wi-Fi şifresini istedi kotaları dolmuş kendi interneti de azmış. Verdim ama hem tv den hem telefonlarından Wi-Fi ye bağlanacaklarından dolayı benşm internet hızım vs düşerse diye biraz verdikten sonra acaba vermesemiydim diye düşündüm. Uzun süre bizden kullanacaklarını ve her internetleri bittiğinde bizden bağlanacaklarına biliyorum siz olsanız ne yapardınız
Evdeki her bir bireyin neye gireceğini bilemezsiniz veya onlara gelen herhangi birinin. Ve evet babama bile güvenmem bu devirde gerçekten. Çok acıma acınacak duruma düşersin diye Bi laf var. Fazla iyi niyetli davrandığımda istisnasiz şekilde canım sıkılmıştır. Bazen iyi niyetin dozunu kaçırıyoruz sizde de aynısı var tahmin edebiliyorumGüvenilir insanlardır ama bu devirde insan babasının oğluna güvenmiyor. Bunları yazmasanız hiç aklıma gelmezdi o zaman ben eşime söyleyeyim değiştirsin. Komşum ararsa da dediğiniz gibi arada kırgınlık olmadan eşimin oyunu kastıgını söyledi değiştirdi derim
Arkadaşlar Wi-Fi şifresi nasıl değiştirilir biliyor musunuz eşimde bşlmiyor
Telefonunuzda uygulaması varsa ordan yapılıyorArkadaşlar Wi-Fi şifresi nasıl değiştirilir biliyor musunuz eşimde bşlmiyor
Saçmalamayın kotalı internetmi var. Evine bağlatmayıp sizden tırtıklayacaklar. Sizinkide yavaşlar tabiki. Çocuklar akşama kadar internetteİyi akşamlar hanımlar size birşey danışmak istiyorum. Üst kat komşumun bi kızı var okula gitmiyor sürekli tlelfon ve tv den çizgi film izliyor interneti kotalı alıyorlarmış. Bizim Wi-Fi onların evinden tam çekiyor komşum da bildiği için 2 kez Wi-Fi şifresini istedi bugün de Wi-Fi şifresini istedi kotaları dolmuş kendi interneti de azmış. Verdim ama hem tv den hem telefonlarından Wi-Fi ye bağlanacaklarından dolayı benşm internet hızım vs düşerse diye biraz verdikten sonra acaba vermesemiydim diye düşündüm. Uzun süre bizden kullanacaklarını ve her internetleri bittiğinde bizden bağlanacaklarına biliyorum siz olsanız ne yapardınız
Bunu yazmaya gelmiştim. Kimin ne olduğu belli olmaz. Örgüt olmaz da çıkar pedofilik içerik izler beğenir paylaşır, ne bileyim tweet atar ... Şu devirde böyle bir riske gerek yok.Parasından önce sizin IP adresinizle giriş sağlanıyor her yere, bi örgütle bağlantıları olsa veya birşeylere bulaşsalar sorumlusu siz olacaksınız haberiniz var mı?
Yasadışı herhangi bir şey yaparlarsa sizin sorumlu olacağınızı da biliyorsunuzdur muhakkak fetö muhabbetlerinde kaç kişinin canı yandı bu durumdanİyi akşamlar hanımlar size birşey danışmak istiyorum. Üst kat komşumun bi kızı var okula gitmiyor sürekli tlelfon ve tv den çizgi film izliyor interneti kotalı alıyorlarmış. Bizim Wi-Fi onların evinden tam çekiyor komşum da bildiği için 2 kez Wi-Fi şifresini istedi bugün de Wi-Fi şifresini istedi kotaları dolmuş kendi interneti de azmış. Verdim ama hem tv den hem telefonlarından Wi-Fi ye bağlanacaklarından dolayı benşm internet hızım vs düşerse diye biraz verdikten sonra acaba vermesemiydim diye düşündüm. Uzun süre bizden kullanacaklarını ve her internetleri bittiğinde bizden bağlanacaklarına biliyorum siz olsanız ne yapardınız
Kotasız internet alsınlar. Sorana paylaşamam kusura bakmayın hızı ancak bana yetiyor diyorum. Benimki de kotalı deyin ya da. Güvenlik açısından da çok sakıncalı, abuk sabuk sitelere girerlerse başınız ağrır.İyi akşamlar hanımlar size birşey danışmak istiyorum. Üst kat komşumun bi kızı var okula gitmiyor sürekli tlelfon ve tv den çizgi film izliyor interneti kotalı alıyorlarmış. Bizim Wi-Fi onların evinden tam çekiyor komşum da bildiği için 2 kez Wi-Fi şifresini istedi bugün de Wi-Fi şifresini istedi kotaları dolmuş kendi interneti de azmış. Verdim ama hem tv den hem telefonlarından Wi-Fi ye bağlanacaklarından dolayı benşm internet hızım vs düşerse diye biraz verdikten sonra acaba vermesemiydim diye düşündüm. Uzun süre bizden kullanacaklarını ve her internetleri bittiğinde bizden bağlanacaklarına biliyorum siz olsanız ne yapardınız
İnternet sağlayıcınızı arayabilirsiniz. Türk telekom için en azından telefondan isim şifre değiştiriliyor. İsmini de değiştirin. Ya da ağı gizleyin. Sorduklarında size verdikten sonra arıza verdi bu kadar çok bağlantıyı kaldırmadı veremem diyeceksiniz.Arkadaşlar Wi-Fi şifresi nasıl değiştirilir biliyor musunuz eşimde bşlmiyor
Feto olaylarında ortak wifiden bir sürü insanın başı yandı. Ben maddi yönünü geçtim, güvenlik yönünden hiçbir şekilde paylasmazdim bunu da açık bir şekilde belirtirdim.İyi akşamlar hanımlar size birşey danışmak istiyorum. Üst kat komşumun bi kızı var okula gitmiyor sürekli tlelfon ve tv den çizgi film izliyor interneti kotalı alıyorlarmış. Bizim Wi-Fi onların evinden tam çekiyor komşum da bildiği için 2 kez Wi-Fi şifresini istedi bugün de Wi-Fi şifresini istedi kotaları dolmuş kendi interneti de azmış. Verdim ama hem tv den hem telefonlarından Wi-Fi ye bağlanacaklarından dolayı benşm internet hızım vs düşerse diye biraz verdikten sonra acaba vermesemiydim diye düşündüm. Uzun süre bizden kullanacaklarını ve her internetleri bittiğinde bizden bağlanacaklarına biliyorum siz olsanız ne yapardınız
Tabiki vermeyin, sizin IP adresinizle sakıncalı işler yapsalar olduğu gibi üzerinize kalacak farkında mısınız? Veremem kusura bakma de, net olun böyle şeylerde. Ayıp bir tarafı yok bununİyi akşamlar hanımlar size birşey danışmak istiyorum. Üst kat komşumun bi kızı var okula gitmiyor sürekli tlelfon ve tv den çizgi film izliyor interneti kotalı alıyorlarmış. Bizim Wi-Fi onların evinden tam çekiyor komşum da bildiği için 2 kez Wi-Fi şifresini istedi bugün de Wi-Fi şifresini istedi kotaları dolmuş kendi interneti de azmış. Verdim ama hem tv den hem telefonlarından Wi-Fi ye bağlanacaklarından dolayı benşm internet hızım vs düşerse diye biraz verdikten sonra acaba vermesemiydim diye düşündüm. Uzun süre bizden kullanacaklarını ve her internetleri bittiğinde bizden bağlanacaklarına biliyorum siz olsanız ne yapardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?