Maddiyat olarak söylecek olursak eşimin 2 katı alıyor eşi maaşKeşke vermeseydiniz ama olan olmuş, bir bahane ile şifreyi değiştirin yenisini vermeyin, yetmiyorsa kotalı kullanmasınlar yani ne münasebet ayrıca ciddi bir güvenlik sorunu.
Kotasız net alsınlar, şifreyi değiştirin. Çocuk tüm gün hatta günlerce neden ekran karşısında ne rahat anneler var kotayı bitirecek kadar bağımlı olmuş çocuk.İyi akşamlar hanımlar size birşey danışmak istiyorum. Üst kat komşumun bi kızı var okula gitmiyor sürekli tlelfon ve tv den çizgi film izliyor interneti kotalı alıyorlarmış. Bizim Wi-Fi onların evinden tam çekiyor komşum da bildiği için 2 kez Wi-Fi şifresini istedi bugün de Wi-Fi şifresini istedi kotaları dolmuş kendi interneti de azmış. Verdim ama hem tv den hem telefonlarından Wi-Fi ye bağlanacaklarından dolayı benşm internet hızım vs düşerse diye biraz verdikten sonra acaba vermesemiydim diye düşündüm. Uzun süre bizden kullanacaklarını ve her internetleri bittiğinde bizden bağlanacaklarına biliyorum siz olsanız ne yapardınız
Çok haklısınız eşim de verelim ayıp olur deyince bende ayıp mı olur vermezsem diye düşündümBir başkasına ıp adresinizi kullanması için izin vermeyin .eşim oyun oynuyor benım oyunum kasıyor diye kızdı şifreyı degıstırdı bana da söylemedi diyip gecıstırın
Çok haklısınız eşim de verelim ayıp olur deyince bende ayıp mı olur vermezsem diye düşündümBir başkasına ıp adresinizi kullanması için izin vermeyin .eşim oyun oynuyor benım oyunum kasıyor diye kızdı şifreyı degıstırdı bana da söylemedi diyip gecıstırın
Çok haklısnız hiç böyle düşünmemiştim o zaman en yakında değiştiririmParasından önce sizin IP adresinizle giriş sağlanıyor her yere, bi örgütle bağlantıları olsa veya birşeylere bulaşsalar sorumlusu siz olacaksınız haberiniz var mı?
Aslında bizden daha çok ödediklerini söylüyorlar ama kotalı şnternet aldıklarını söylüyorlarKotalı internet kaldı mı ya
Ne ayıp olcak ya asıl onların yaptığı ayıp kotayı artırsın madem yetmıyorsa sınırsıza gecsın. . Millet seviyor beleşi .Çok haklısınız eşim de verelim ayıp olur deyince bende ayıp mı olur vermezsem diye düşündüm
Çok haklısnız hiç böyle düşünmemiştim o zaman en yakında değiştiririm
Aynısını yazmaya gelmiştim. Herseyi gectim bu güvenliginiz açısından çok tehlikeli. Nerelere giriyorlar nerden bileceksiniz devir kötü. Ummadık yerden ummadık şeyler çıkıyor Allah korusunParasından önce sizin IP adresinizle giriş sağlanıyor her yere, bi örgütle bağlantıları olsa veya birşeylere bulaşsalar sorumlusu siz olacaksınız haberiniz var mı?
Kampanyaya göre değişir, doğru söylüyor olabilir ama bu sizi hiç ilgilendirmiyor. Yetmiyorsa sınırsıza çevirsin, zor bir şey değil. Sizi şifre diye darlayacağına bir kere internet hizmeti aldığı kurumu arasa daha kolay.Aslında bizden daha çok ödediklerini söylüyorlar ama kotalı şnternet aldıklarını söylüyorlar
Eski sevgilime eşyalı kısa süreli ev kiralamistik. Faturaların normalde ne kadar geldiği, üstü gelirse depozitodan kesecekleri vs hep sözleşmede yazıldı imzalandı.
Evin yanında da ev sahibinin annesi oturuyor. Bir gun kadın geldi, wifi mifi bisiler dedi, bizim wifiyi açtı kapattı bilmemne. Sonra 'heh geldi' dedi, gitti
Meğer bizim wifiyi habersiz kullanıyormuş. Benim ex de bilgisayar mühendisiydi , nereden ettiyse bakmış kim kullanıyor diye, bu kadinin hem telefon hem tabletten girdiğini görmüş,onu engellemiş kapıyı çalıp uğraştığinda açtı engeli . Sonra ne zaman evren ciksak saatlerce gelmeyecek olsak, ne zaman kadının kapıyı calamayacagi uygunsuz saatler olsa hep kadını engelledi. Bazen engellerdi, kadın kapımızı çalınca hemen açardısırf zevkine uğraşmıştı kadınla . Ama işte terazi burcu, adaleti seviyor. Sonuçta kullandıklarını bizden gizlediler ve fatura fazla gelse bizden farki alacaklarını beyan ettiler. Kendince adaleti sagladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?