Wifi meselesi

Bence 3 4 kullansınlar sonra modemin adını a ve şifresini değiştirin adını mutlaka değiştirin sorarsa modem Arıza yaptı ekip gelecekmis diye bahane edin ıP kullanıyor bilginiz olsun paradan daha önemli. Hem flim indirler YouTube filan izlerlerse sizin kullanıma bağlı kendi hızınız düşüyor. Tuz ister gibi İnternet istemek ne ya kotaliysa başka pakete geçsinler

Bence yalan dolan yapmadan direk şifre değiştirin, bir daha isterselerde kotasıza çevirin isterseniz bu şekilde bizim internette yavaşlıyor güvenlik nedeniylede eşim hoş bakmıyor diyin. Türk telekom uygulamasını indirerek şifre değişiyordu diye hatırlıyorum öyle bi şeydir sizinkide.

Atıyor gibi görünmek istemem ama ülkedeki darbe girişimi olduktan sonra internet paylaşımı yapanlarda baya bir araştırıldı diye biliyorum. Sonuçta bi ıp adresiniz mevcut ve sizin girmediğiniz sitelere girebilirler, saçma bir şey paylaşabilirler vs. Ben anne evindeyken isteyenlere bu şekilde vermiyordum. Wifi paylaşımı en son 2010 larda kaldı ayrıca. Bir 5 gün sonra şifrenizi değiştirin, eğer üstelerlerse üstteki konuyu söyleuebilirsiniz. Çocukları zaten önüne gelen reklama şeye tıklayacaktır, bunu da söyleyebilirsiniz.

cep telefonumuzun yüksek biz onu kullanıyoruz da diyebilirsiniz ek olarak.

Hükumete veya siyasi bir yorumda ceza alacak sizsiniz şifreyi degistirin vermeyin

Umarım tek sorununuz internet hızınızın düşmesi olur. Ortada bu yüzden başı yanmış bir sürü kişi varken hala nasıl güvenip şifre veriyorsunuz anlamadım. İnternetinizi nasıl kullandıklarndan uüzde yüz siz sorumlu olduğunuzun farkındasınızdır inşallah. Bu devirde kotalı internet diye pek bir şey kalmadı çünkü. Mazeretleri bile gereksiz

Güvenlik sebebi ile paylaşmıyorum derdim, bitti.
Modem adınızı gizliye çevirin değiştirin ismini , şifreyi de yenileyin olsun bitsin.
Yetmiyorsa kotasız alacaklar olacak bitecek.

Maddiyat olarak söylecek olursak eşimin 2 katı alıyor eşi maaş eşim ayıp olur verelim dedi üstüne de 2 kez arayınca kıramadım
Nasıl güveniyorsunuz. Sizin ip adresi kullanılıyor... O internetten yaptıkları her şeyden siz sorumlusunuz. Ben direk reddediyorum. Hiç haber de izlemediniz sanırım.

Bunun adı terbiyesizlik vallahi. Kotan doluyorsa kotasız internet al kardeşim. Elalemin enayisi ben miyim? İnsanlar çok akıllı gerçekten. Küçücük velet çizgi film izleyecek diye benim huzurum niye kaçsın.

Ver bir süre sonra şifre değiştir fiyatları çok yükseldi bende kotalıya çevirdim de

Fatura miktarı iyice yükseldiği için biz de kotalıya geçtik bize ancak yeter deyin bir dahakine.

şifreyi değiştirin niye veriyorsunuz??

Bir iki gün sonra şifreyi değiştirin.kullanmak istiyorsa parasinida odeyecek yapacak bişey yok.Bir dahada isterse eşim çalışıyor internet çekmiyor. Felan deyip gecistirin.

Benim de böyle bir konum vardı. Kesinlikle vermemiştim hatta eşime söylemişlerdi ilk o bana sormuştum asla demiştim ona da. Hızı düşük,kotalı zaten diye söyledim onlara da. Evet sınırsız zaten ama sonuçta hangi sitelere giriş yapacağını bilmiyorsunuz. Suç örgütleriyle bağlantısı olabilir. Hepsi bir ihtimal. Eve gelen misafire de sadece yakın tanıdıklarıma veriyorum bazılarına şifreyi bulamıyorum diyorum.

Şimdi komşuluğu, kota aşımını, ayıp mı olur ki vs düşünmeyi bırakın da bu devirde nasıl güvenip verebildiniz şifreyi hayretle okudum. Herhangi bir terör örgütüyle iletişim halinde olmayacağını nereden biliyorsunuz, yasadışı bir siteye üye olmayacağının garantisi var mı? Sizin başınız yanar, hiçbir şey de kanıtlayamazsınız böyle bir durumda. Sonuçta istenen şey tuz değil, salça değil. Komşu komşunun wifisine de muhtaç olmasın bi zahmet. 2 günlük komşuma ne ihtiyacı varsa veririm ama 40 yıl tanıdığım komşum da olsa wifi şifresini vermem. Bence şifreyi değiştirin ve olduğu gibi de söyleyin.

Biz giremedik internete bende neden diye bakarken resetlemişim kusura bakmayın birlikte kullanamayız başınızın çaresine bakın diye söyle ortak net çok tehlikeli malesef

bana zamanında yeni taşınan komşum dadanmıştı bu konuda. vermemiştim.
yakın zamanda bu komşunun çok saçma sapan bi hayatı olduğunu öğrendim. ev sahibimiz aynı kişi ve bu kiracıdan hiç memnun değil, çıkarmak istiyor mesela.
şifre vermeyerek ne kadar mantıklı bir şey yaptığımı daha iyi anladım, ne idüğü belirsiz insanlar ki bizim ev sahibinin kiracıları hep uzun yıllardır oturan kişilerdir, durduk yere rahatsız olmazlar.
siz komple wifi ismini ve şifreyi değiştirin, sorduklarında taahhüt bitiyor diye aradılar, çok pahalanmış kullanmıcaz dedik kapadık telefonlarımızdaki yetiyor deyin geçin
ayrıca kocanız vermezsek ayıp olur diye düşünmüş ama çok yanlış bi düşünce bu
her ay düzenli ödemesini yaptığınız bir internetin paylaşılmaması neden ayıp olsun?
paylaşınca hızı düşen bişey zaten bu. bir sürü güvenlik açığı sıkıntısı da cabası.
ayıp değil yani paylaşmamanız.

wifi adınızı görünemz yapın şifreyide değiştirin ve kimse ile paylaşmayın. sadece aile bireylerinizin cihazlarını kaydedin onlar girebilrisn baska kimse siizn agı göremesin bile. birisi hakaret icerikli tweet atsa ilk baska size olan olur

Asla paylaşmayın. Usulsüz bir işlem olur bir şey olur aksini kanıtlayamazsınız da uğraşır durursunuz mahkeme mahkeme. Bir tanıdığımın başına geldi. Eve gelen biri internette usülsüz işlem yapmış kabak onun başın kalmıştı masumluğunu kanıtlayana kadar uğraştı durdu. Asla paylaşmam kimseyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…