Gri çift tik karşı tarafa ulaştığı anlamına gelir. Yani telefonu açık ve interneti var, mesaj o telefona gitti. Ama okunmadı.Merhaba arkadaşlar, Whatsupp’ da gönderilen mesajda okundu bilgisi mavi çift tık fakat teslim edildi bilgisi gri çift tık oluyor bunun anlamı nedir? Okundu bilgisinin mavi çift tık olması karşı tarafın okumuş olduğunu mu gösterir teslim edilmemiş ama okunmuş nasıl oluyor? Karşı tarafın ya listesinde değilim ya da engellenmiş olabilirim bilemedim.
Mesajımın yanında gri tek tık var, ancak mesajın üzerine dokunup bilgi kısmını açtığımda teslim edildi kısmında gri çift tık, okundu kısmında mavi çift tık var kafam çok karıştıGri çift tik karşı tarafa ulaştığı anlamına gelir. Yani telefonu açık ve interneti var, mesaj o telefona gitti. Ama okunmadı.
Mavi çift tik okunduğu anlamına gelir.
Ama okundu bilgisi kapalıysa mavi tik olmaz, okusa hatta yanıt yazsa bile gri olarak kalır.
önce gidiyor sonra mavi tık oluyor
iletiliyor tek çizgi gitti çift çizgi görüldü mavi tik
ama görülmesi kapalı ise hep tek çizgi
Teslim edilmemis ama okunmus diye bi secenek yok.
Tek gri tik varsa ne teslim var ne okuma.
Mesajın yanında tek gri tık var, mesajın üzerine tıklayıp bilgi kısmına girince teslim edilme gri çift tık, okunma mavi çift tık oluyor birşey anlayamadımEngellensen tek çizgi olurdu.
Çift çizgi mesajın gitti demek. Ama mavi olmuyorsa ya o ya sen 'okundu bilgisi kapat' diye ayarlamişsinizdir
önce gidiyor sonra mavi tık oluyor
iletiliyor tek çizgi gitti çift çizgi görüldü mavi tik
ama görülmesi kapalı ise hep tek çizgi
Engellensen tek çizgi olurdu.
Çift çizgi mesajın gitti demek. Ama mavi olmuyorsa ya o ya sen 'okundu bilgisi kapat' diye ayarlamişsinizdir
Orası size saatleri gösteriyor.Mesajın yanında tek gri tık var, mesajın üzerine tıklayıp bilgi kısmına girince teslim edilme gri çift tık, okunma mavi çift tık oluyor birşey anlayamadım
Bi üst mesajda resim attımOrası size saatleri gösteriyor.
Örneğin şöyle mi görünüyor?
Burada çift mavi tik ve okundu yazıyor ama altında çizgi var, bu okunmadığı anlamına geliyor. Veya okundu bildirimi kapalı.
Gri çift tik ve teslim edildi yazıyor. Altında çizgi varsa henüz teslim edilmedi, altında tarih ve saat varsa edildi.
Evet onları iptal ettim çok teşekkür ederimİletilmemiş de okunmamış da. İletildiğinde teslim edildi kısmının yanında saat yazar.
Bu arada mesajınıza başka ekran görüntüleri de eklemişsiniz, sanırım yanlış olmuş.
Yok saat bilgisi hep o şekilde yani iletişim kurarken de saat bilgisi kapalıydıİletilmemiş de okunmamış da. İletildiğinde teslim edildi kısmının yanında saat yazar.
Bu arada mesajınıza başka ekran görüntüleri de eklemişsiniz, sanırım yanlış olmuş.
O zaman mesajın üstündeki tiki baz almak gerekir. Mesaj henüz gitmemiş. Engellediyse bu şekilde görünür evet, profil resmi var mı? Yoksa beyaz boş resim mi var?Yok saat bilgisi hep o şekilde yani iletişim kurarken de saat bilgisi kapalıydı
Profil resmi yok muhtemelen engelliyimO zaman mesajın üstündeki tiki baz almak gerekir. Mesaj henüz gitmemiş. Engellediyse bu şekilde görünür evet, profil resmi var mı? Yoksa beyaz boş resim mi var?
Nasıl yani?o kısımlar açıklama kısmı işte "bu budur bu da budur" anlamında
mesajıma görsel ekledim bir bakın isterseniz.Nasıl yani?
Engellenmiş olduğum birine gönderdiğim mesaj bilgisinde teslim edildi kısmı gri çift tık olur mu ve okundu kısmı mavi çift tık olur mu bunu merak ediyorummesajıma görsel ekledim bir bakın isterseniz.
demek istediğim iki gri tik teslim edildi iki mavi tik okundu kısmı programın size tiklerin anlamını açıklaması. attığınız mesajla ilgili değil yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?