- 23 Eylül 2023
- 35
- 14
- 3
- 25
- Konu Sahibi SADECEMERYEM
-
Yasak yasak konun kapanacak sende ceza alacaksın.
Bir sürü böyle konu açanlar var onlra neden yasak gelmiyor kardeşim. Ahlaksız edepsiz birşeymi yapıyoruz millet orada zinasını haramlığını anlatıyoor onlara yasak yöok bana mı varYasak yasak konun kapanacak sende ceza alacaksın.
Telefon numarası alıp grup kurmak yasakBir sürü böyle konu açanlar var onlra neden yasak gelmiyor kardeşim. Ahlaksız edepsiz birşeymi yapıyoruz millet orada zinasını haramlığını anlatıyoor onlara yasak yöok bana mı var
Telefon numarası alıp grup kurmak yasak
Site kurali.
dolandırıcı var sapığı var.
konu açanlara gelince bakmayın okumayın ben görmedim ben açmadım sonuçta.
Çok haklısınız onu düşünmedim benBu sitede kaç erkek yakalandı haberiniz var mı?
Hadi size numara verenlerden biri erkek çıksa sapik olsa telefon numarasını gruba ekletip numaraları alsa.
Diğer kadınları taciz etse
Ne yapacaksınız.
Peki bu konuyu nasıl silebilirimAyrıca sizi tanımayan insanlar niye size numarasını versinler?
Konu silmek de yasak.Peki bu konuyu nasıl silebilirim
Tamam silsin mune . Ceza zaten sürekli alıyorum . Milleti güzelce tatlı dille güzel ahlakla uyardığıma rağmen dinden imandan bahsedince şeytab gibi delirip şikayet ediyor lar ahirzamanın fitnesi . Deccalin avaneleri her yerde Allah bu şikayet edenlere hidayet versin. (Uyardığım insanlara diyorum)Konu silmek de yasak.
Bence size gelen numaraları kaydetmeyin sapik çıkarsa başınız çok ağrır.
Mune gelince konuyu kilitler gerekirse siler ama siz ceza alırsınız.
Din ve siyaset konusmak yasak sitede.Tamam silsin mune . Ceza zaten sürekli alıyorum . Milleti güzelce tatlı dille güzel ahlakla uyardığıma rağmen dinden imandan bahsedince şeytab gibi delirip şikayet ediyor lar ahirzamanın fitnesi . Deccalin avaneleri her yerde Allah bu şikayet edenlere hidayet versin. (Uyardığım insanlara diyorum)
Sevişmek haram mı dediiiGüzelce tatlı dille mi uyarıyorsunuz milleti? Sevişenin altında siz varsınız vovovo haram, fal baktırmak isteyenin altında siz varsınız vovovo haram. Bu mu tatlı dil? :)
Seven insan sevişmez dedi...Sevişmek haram mı dediii
Etrafta uyarılması gereken çok erkek var önce onlardan başlasanız. Mesela onlara hiç ayıp deyip kulakları çekilmiyor. Mesela biliyor musunuz babaları dayıları amcaları utanmayıp elinden tutup s*KS işçiliği yapan kadınlara götürüyor m*lli olsun diye. Anneleri kız kardeşleri bununla övünüyor benim kardeşim erkeklkk uleen diye. Sizin ilk önce o ailelere ahlak götürmeniz lazım.Tamam silsin mune . Ceza zaten sürekli alıyorum . Milleti güzelce tatlı dille güzel ahlakla uyardığıma rağmen dinden imandan bahsedince şeytab gibi delirip şikayet ediyor lar ahirzamanın fitnesi . Deccalin avaneleri her yerde Allah bu şikayet edenlere hidayet versin. (Uyardığım insanlara diyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?