Engellenince son görülme gözükmez diye biliyorum o yüzden şüpheye düştümEngellendınız bence
uygulama olarak telefonundan silinse peki son görülmesi kalır mı? 1 hafta önceki son görülme duruyor çünküWhatsapptan Engellerse hiç birşeyini göremezsiniz (durum, foto, son görülme vs.)
Uygulama olarak telefonundan silmiş olabilir
Sizi Rehberden silmişde olabilir
Peki numaramı silse durumunun hiç gözükmemesi gerekmez mi? durumunu ayrıca mı silmiş o zaman? ay feci kafam karıştıBence silmistir numaranizi..
Peki uygulamayı silince son görülme kalır mı?başka bir telefona kaydedip hala aynısını görüyorsanız bu insan sizin numaranıza bir işlem yapmamış demek.Programı silmiştir telefonundan.
Peki numaramı silse durumunun hiç gözükmemesi gerekmez mi? durumunu ayrıca mı silmiş o zaman? ay feci kafam karıştı
Eğer gizlilik ayarlarınızı herkes yaparsanız(fotoğraf,durum,son görülme) öyle düşünmezler ama diğer türlü evet düşünebilirler.benim rehberim komple silindi mesela şimdi beni bu şekilde göremeyenler numarasını sildiğimi mi düşünecek?
belki arkadaşının da öyle olmuştur mesela ben bilmiyorum telefonun ayarlarını öyle kullanıyorum hemen kötü düşünmeEğer gizlilik ayarlarınızı herkes yaparsanız(fotoğraf,durum,son görülme) öyle düşünmezler ama diğer türlü evet düşünebilirler.
Evet muhtemelen böyle,çünkü tamemen uygulamayı silseydi son görülmesi kalmazdı diye düşünüyorum.Eger seni engellese durum yok falan da yazmazdi. Demek ki gizlilik ayarlarindan kendi profil fotosunu sadece arkadaslari gorebilir olarak yapmis, durumunu da herkese acik yapmis ve seni de silmis. Tahminim bu yonde..
Sizi ilgilendirir mi?Kendisi whatsapp'i silmis. Ay konusmuyomussun zaten. Ne bu merak?
Ayy yok o bilir,nelerin kurdudurbelki arkadaşının da öyle olmuştur mesela ben bilmiyorum telefonun ayarlarını öyle kullanıyorum hemen kötü düşünme