Evet sildi muhtemelen beni,durumunu herkese açık yapmış ama onu da silmiş :/şöle düşün seni sildi diyelim,remini ve durumunuda herkes değilde sadece kişilerım görsün yapmış ise sen göremezsın,arkadaşında senın gördüğünü görür,arkadaşına onun kişilerım listesınde yok
Ilgilendiriyo ki yazmisimSizi ilgilendirir mi?
Evet numarasını da değiştirmiş olabilir :/son görülmeyi görüyorsan engelli değilsindir WhatsApp numarası değişmiş olabilir
uygulama olarak telefonundan silinse peki son görülmesi kalır mı? 1 hafta önceki son görülme duruyor çünkü
Engellenince son görülme gözükmez diye biliyorum o yüzden şüpheye düştüm
twitterda arama geçmişi diye bir bölüm yok anlamaz merak etme ama arama yaptığımız yerde bazen gözüküyor büyüteç gibi yer varya oraya tıklayınca gözüküyor mu?arkadaşlar yine bir sosyal medya özürlüsü olarak bir şey daha sormak istiyorum,yeni konu açmak istemedim
twitter adresim yok,arkadaşımın hesabından birine baktım.ona baktığımı görebilir mi acaba?facebook gibi arama geçmişi var mı? varsa nasıl silebilirim,derdim tasam bitmiyor
Çıkmıyor demek ki kaydedilmemiş teşekkürler:)twitterda arama geçmişi diye bir bölüm yok anlamaz merak etme ama arama yaptığımız yerde bazen gözüküyor büyüteç gibi yer varya oraya tıklayınca gözüküyor mu?
rica ederim :))Çıkmıyor demek ki kaydedilmemiş teşekkürler:)