Whatsapp'tan engellendim mi yoksa numaram mı silindi?

şöle düşün seni sildi diyelim,remini ve durumunuda herkes değilde sadece kişilerım görsün yapmış ise sen göremezsın,arkadaşında senın gördüğünü görür,arkadaşına onun kişilerım listesınde yok
Evet sildi muhtemelen beni,durumunu herkese açık yapmış ama onu da silmiş :/

son görülmeyi görüyorsan engelli değilsindir WhatsApp numarası değişmiş olabilir

telefonunuzu silmiş gbi
çnk bazı seyler sadece rehberde kayıtlı olanlara açık

mesela foto, son görülme , durum mesajı gbi

rkadasınzda da aynı sekılde cıktıysa silmiş sizi

Ortak arkadaşınız yok mu ona sorun gözüküyor mu diye.
Büyük ihtimal ya uygulamayı sildi ya da nosunu değiştirdi.
Engellemiş olsa durum falan da gözükmez.

arkadaşlar yine bir sosyal medya özürlüsü olarak bir şey daha sormak istiyorum,yeni konu açmak istemedim:KK70:
twitter adresim yok,arkadaşımın hesabından birine baktım.ona baktığımı görebilir mi acaba?facebook gibi arama geçmişi var mı? varsa nasıl silebilirim,derdim tasam bitmiyor :KK70:

arkadaşlar yine bir sosyal medya özürlüsü olarak bir şey daha sormak istiyorum,yeni konu açmak istemedim:KK70:
twitter adresim yok,arkadaşımın hesabından birine baktım.ona baktığımı görebilir mi acaba?facebook gibi arama geçmişi var mı? varsa nasıl silebilirim,derdim tasam bitmiyor :KK70:
twitterda arama geçmişi diye bir bölüm yok anlamaz merak etme ama arama yaptığımız yerde bazen gözüküyor büyüteç gibi yer varya oraya tıklayınca gözüküyor mu?

hiç buna kafanı yorduğuna değmez inan ki. sildiyse güle güle dersin içinden biter gider. anlamak için harcadığın şu efora yazık.

sen o kişinin numarasını sil yeniden kaydet o zman kesin anlarsın engellediğini ya da ne varsa onu
bazen karşıdaki kişi seni engellese bile sen onun bilgilerini görbiliyorsun belli bir süre
o yüzden diyorum ya da telefonunu yeniden başlat öyle bak

Karşı tarafın senin numaranı silip silmediğini anlamak imkansız gibi bişey Whatsapp'ta. Engellenirsen anlarsın fakat aksi takdirde anlayamazsın. Bazı spesifik ayarlamalar yapılmışsa anlaşılabilir ancak onlar da söylenmiş zaten, işte profil resmini sadece rehberindeki kişilere göstermek için bi ayar yapmışsa ve sen onun profil resmini göremiyorsan o zaman onun rehberinde kayıtlı değilsindir, örneğin ama bu tarz ayarları gerçekten kaç kişi yapıyor ya da bu ayarlardan kaç kişinin haberi var? Bunların da dışında Whatsapp'ta bazen durduk yere teknik sıkıntılar da olabiliyor mesela benim bir arkadaşımın aylarca fotoğrafı çıkmıyordu hatta bize hep sorardı benim profil resmim gözüküyor mu falan diye.

X