- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi poncikbirgelincik
-
nasıl yaniDaha önce engellediğin numaralar whatsapp hesabındaki telefon numarasını değiştirmiştir.
Telefon numaranı değiştirdiğinde whatsapp taki numaranı da güncelliyorsun ya hani.nasıl yani
Evlimisoniz yada erkek arkadasiniz var mi gaipten bir el engellemedi ya gunah almak istemiyorum ama esiniz yada erkek arkadadiniz bisryler karostirmista o numaralari size ulasamasin diye engellemis olabilir mi acaba
Telefon numaranı değiştirdiğinde whatsapp taki numaranı da güncelliyorsun ya hani.
Ama hesabın aynı kalıyor numaran değişiyor sadece.
Daha önce engellediğin kişi de numarasını değiştirmiştir, o yüzden farklı numara görünüyor olabilir.
Banada tuhaf geldi pgrenorseniz bizimlede paylasirsaniz merakimizi gidermis olursunuzengellenen numaraları ekleyio baktım 2'si erkek birinin resmi yok
Sözlüyüm ama sözlüm Hakkari'de en son 3,5 ay önce görüştük zamanımız da kısıtlı zaten telefonu alıp uğraşmaz-uğraşmayız
inşallah öğrenebilirsem paylaşırımBanada tuhaf geldi pgrenorseniz bizimlede paylasirsaniz merakimizi gidermis olursunuz
Bilemiyorum o zaman dediğim gibi olmayabilir de zaten.Ama whatsapp resimlerine'de baktım tanımıyorum ki
Çok ilginç bi durumla karşı karşıyayımBilemiyorum o zaman dediğim gibi olmayabilir de zaten.
Beni daha önce ekleyip rahatsız eden tipler vardı,tanımadıklarım,onları engellemiştim,sizinki de onun gibi bir şey olabilir.
Yoklayın hafızanızı.
Eski numarandan tipler anlaşılan.Yaa düşünüyorum ama yok kimse rahatsız etmedi ki beni. Zaten numaramı değiştirdim geçen yaz
Eski numarandan tipler anlaşılan.
Kontrol ettin mi numaraları ?
Telefonunuz ikinci el mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?