• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

whatsappta engellenen kişiler

poncikbirgelincik

22.08❤️
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2016
9.801
13.057
248
28
Whatsapp'a gelen güncelleme sonrası baya bi karıştı
Az önce kurcalarken engellediğim kişilere baktım hiç tanımadığım bilmediğim 3 numara engellenmiş
Kesinlikle tanımıyorum çok eminim
Telefonumu alıp kurcalayan vs. kimsede yok
Merak ettim şimdi kim bunlar nasıl oldu diye benim gibi bi tuhaflık yaşayan var mı acaba?
Bi bakabilir misiniz zahmet olmazsa :110:

Evlimisoniz yada erkek arkadasiniz var mi gaipten bir el engellemedi ya gunah almak istemiyorum ama esiniz yada erkek arkadadiniz bisryler karostirmista o numaralari size ulasamasin diye engellemis olabilir mi acaba

Evlimisoniz yada erkek arkadasiniz var mi gaipten bir el engellemedi ya gunah almak istemiyorum ama esiniz yada erkek arkadadiniz bisryler karostirmista o numaralari size ulasamasin diye engellemis olabilir mi acaba

engellenen numaraları ekleyio baktım 2'si erkek birinin resmi yok
Sözlüyüm ama sözlüm Hakkari'de en son 3,5 ay önce görüştük zamanımız da kısıtlı zaten telefonu alıp uğraşmaz-uğraşmayız

Telefon numaranı değiştirdiğinde whatsapp taki numaranı da güncelliyorsun ya hani.
Ama hesabın aynı kalıyor numaran değişiyor sadece.
Daha önce engellediğin kişi de numarasını değiştirmiştir, o yüzden farklı numara görünüyor olabilir.

Ama whatsapp resimlerine'de baktım tanımıyorum ki

engellenen numaraları ekleyio baktım 2'si erkek birinin resmi yok
Sözlüyüm ama sözlüm Hakkari'de en son 3,5 ay önce görüştük zamanımız da kısıtlı zaten telefonu alıp uğraşmaz-uğraşmayız
Banada tuhaf geldi pgrenorseniz bizimlede paylasirsaniz merakimizi gidermis olursunuz

Back