- 31 Aralık 2017
- 320
- 361
- 33
- Konu Sahibi littlecoffeedoc
-
Geldiği için biliyorum ya. Şüphem vardı ancak konduracak aklım yoktu, haberim olmadan aldatılmışım öğrendiğim gibi def ettim kendisini hayatımdan. Bu yüzden diyorum size eğer bir şüphe varsa baştan bitirin, zira kadınların 6. Hissi bu konuda hiç şaşmaz, şaşanı görmedim.
Hepimiz için hayırlısı olsun, umarım ilişkiniz düzelir. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. :)Çok geçmiş olsun aldiginiz kararin arkasinda durmaniz bile kazanan tarafin kim oldugunu acik ve net belli ediyor tebrik ederim sizide
Hepimiz için hayırlısı olsun, umarım ilişkiniz düzelir. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. :)
ilk defa duyuyorum whatsap web. Nedir bu banada anlatin :)
Ama bunlarda çıkış yapılmamış?bence hiç bulaşmayın derim gün içersinde bilgisayardan giriş yapıyorum whatsappa ve kapı gibi bildirim sabahtan akşama duruyor telefonda sol üstte, bu da çıkış yaptığım bir bilgisayarın bilgileri üstünden kaç gün geçmiş hala görebiliyorum, risk almayın derim hele teknoloji ile arası iyiyse denemeyin bile benceEki Görüntüle 2290034
Fark ederse baya kötü olur bildirmeden manipüle etmesi gerçekleşmeyecek derecede en iyi ihtimal yani :/Teknolojiden anliyorsa bulasmayin. Farkederse size bildirmeden sizi manupilede edebilir.
Tüm cihazlardan çıkış yap diye bir seçenek var aşağıda ben ondan dolayı öyle dedim bana açık kalmış gibi geldi bilemiyorum tabi tüm cihazlardan çık deseniz kaybolmaz mi oÜsttekini aktif kullanıyorum ama, alttakinden çıkış yapmıştım bilgisayardanlittlecoffeedoc
Ben aldattığını düşünmüyorum da biriyle gereksiz samimi olduğunu düşünüyorum ama konuşmalarını görmem lazımGeldiği için biliyorum ya. Şüphem vardı ancak konduracak aklım yoktu, haberim olmadan aldatılmışım öğrendiğim gibi def ettim kendisini hayatımdan. Bu yüzden diyorum size eğer bir şüphe varsa baştan bitirin, zira kadınların 6. Hissi bu konuda hiç şaşmaz, şaşanı görmedim.
Silindikten sonra bir daha açınca o cihaz tekrar görünüyor mu peki veya başka bir yerden?Evet öyle deyince kayboluyor
Bu şekilde mutlaka iş o safhaya gelir. Araştırdı mı illaki çıkıyor birşeyler.Bazen oyle bi ikilemde kalirsiniz ki acabalardan kurtulamazsiniz o acabalar sizi yer bitirir herseye kusku ile bakmaya baslarsiniz isi o safhaya getirmemek adina bazen bi adim atmak gerekebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?