• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Whatsapp kurulumu

aysinnn6

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
12
4
1
Mrb.whatsapp ı daha önce hiç kullanmadım. Telefona kurduktan sonra rehberde kayıtlı olan herkese bildiri gidiyor. Bunun çaresi var mı acaba? Samimi olmadığım kişilere uyarı gitsin istemiyorum. Şimdi ilk kurunca rehberdeki herkese bildiri gider mi.teşekkürler:KK64:

Çevrimiçi uyarısı. Şimdi telefona ilk kez kurulduğunda rehberdekilerin bir şekilde bundan haberi olur mu. Bilginiz var mı

evet
telefondakı herkese uyarı gıdıyor dogru
bunun onune gecmek ıcın samımı olmadıgınız kısılerı ya telefondan sıleceksınız :)
yada whatsaabı kurdukdan sonra msj yazmalarını ıstemıyorsanız engelleyeceksınız onlıne gormelerını ıstemıyorsanız

Yani whatsapp ı kurup engel koysak bile engelleyene kadar haberleri olacak öyle mi

Son düzenleme:
Whatsap dan kimseye bildiri gitmiyor yaa yok oyle bisey.. Telefon numaranla eslestirdigin zaman kullanabilirsin istedigin gibi bunun icin kimseyi listenden silmen gerekmez :KK66:

Onlarda ekli isen numaran. Ornegin senin telefon numaran bende varsa ben whatsapi actigimda arkadaslar bolumune girdiğimde senin adini ordan gorururm. Bildirim gitmesine gerek yok.

Emin misin.hani ilk kurduğunda gitmiyo mu rehberdekilere çevrimiçi uyarısı
Yok gitmiyor merak etmee.. Kisiler bolumune geldigin zaman kimin whatsap kullandigini gorebilirsin zaten favoriler kismina whatsap kullananlar otomatik olarak eklenir ordan da gorebilirsin kimseye herhangi bir bildirim gitmiyor..

Durup dururken uyarı gitmiyor mu yani.rehberdekiler kendi bakarsa mı anlar canali
Onu bilmiyorum. Bana uyari gelmiyor herhangi birisi whatsap kurdu diye.ben bazen birine birsey yazmak istedigimde listeden isim aradigimda telefonda whatsapi olanlari goruyorum. Hatta bazen butun listeye bakiyorum kim.ne profil resmi koymus diye yani sen whatsap kurdugunda uyari gitmese bile listesine baktiginda senin numarani gorecek eger senin numaran o kiside kayitli ise.

Bi de şu var sen listeye bakınca belki senden önce önceden kurmuş olanlar görünüyor olabilir.

Sana nasıl bi uyarı geliyor.bir kişi kurunca mı
whatsaap uyarısı var bende biplıyor
gırıp bakıyorum yenı kısı lısteme gırmıs oluyor
hanı dırek msj olarak degıl
hanı kontur bılgılendırme gıbı bip sesı gelıyor gırıp baktıgımda yenı whatsaap olusturanı goruyorum
benım telefonumun ozellıgıde olabılır bu blackberry

Back
X