Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok gitmiyor merak etmee.. Kisiler bolumune geldigin zaman kimin whatsap kullandigini gorebilirsin zaten favoriler kismina whatsap kullananlar otomatik olarak eklenir ordan da gorebilirsin kimseye herhangi bir bildirim gitmiyor..Emin misin.hani ilk kurduğunda gitmiyo mu rehberdekilere çevrimiçi uyarısı
yani whatsapp kurduğumdan haberi olacak?Onlarda ekli isen numaran. Ornegin senin telefon numaran bende varsa ben whatsapi actigimda arkadaslar bolumune girdiğimde senin adini ordan gorururm. Bildirim gitmesine gerek yok.
Bilmiyorum ama mutlaka listesine bakacakyani whatsapp kurduğumdan haberi olacak?
Onu bilmiyorum. Bana uyari gelmiyor herhangi birisi whatsap kurdu diye.ben bazen birine birsey yazmak istedigimde listeden isim aradigimda telefonda whatsapi olanlari goruyorum. Hatta bazen butun listeye bakiyorum kim.ne profil resmi koymus diye yani sen whatsap kurdugunda uyari gitmese bile listesine baktiginda senin numarani gorecek eger senin numaran o kiside kayitli ise.Durup dururken uyarı gitmiyor mu yani.rehberdekiler kendi bakarsa mı anlar canali
Sana nasıl bi uyarı geliyor.bir kişi kurunca mıpekı bana neden uyarı gelıyor :)
whatsaap uyarısı var bende biplıyorSana nasıl bi uyarı geliyor.bir kişi kurunca mı