• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Whatsapp Hakkında Bilgisi Olanlar,Yardım...

İyi geceler herkese.Aklıma takılan bir soruyu sormak istiyorum.
Ben Whatsapp'tan birini engelledim.Daha sonra engeli kaldırıp mesaj yazdığımda mesajlarım gitmedi.Ayrıca profil fotoğrafı ve durumu da gözükmüyor idi.Yani aynı engelliyken olduğu gibi.Bu konularda da pek bilgim yok,o kişi de bana mı engel attı acaba?Bunu sordum bir arkadaş aracılığı ile o kişiye,ben engel atmadım demiş.İyi de o zaman niye engeli kaldırdığım halde hala olmuyor?
Muhtemelen o kiside sizi engellemis. Foto resim vs gozukmuyorsa engellisinizdir.
 
Bu bahsettiğim kişi eski erkek arkadaşım da.Benim anlamadığım şu.Birisi sizi engellemişse üstüne siz de mi engelleyebiliyorsunuz?Yani zaten engel var ortada,bir daha atmanın ne gereği var?
Evet engelleyebiliyorsun. Ayrıca ben de eski erkek arkadaşımı engellediğimde o da beni engelledi sonradan. Saçma ortada bi engel varsa neden atarsın. Ama atmış işte
 
Evet engelleyebiliyorsun. Ayrıca ben de eski erkek arkadaşımı engellediğimde o da beni engelledi sonradan. Saçma ortada bi engel varsa neden atarsın. Ama atmış işte
İçlerine basıyor demek ki erkeklerin,yazık diyelim geçelim:21:
 
Benimde engellediklerim var onlarda engelleyebilir beni gormemek icin yani engel bir kisi yapinca iki tarafin birbirini gormemesi demek degil kim engellerse o gormez ;)
 
Peki watsapta yazdığımız yazıyı karşıdaki kişi görmeden yani okumadan geri alabiliyormuyuz
 
Back
X