• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Whatsapp durumu

bende yazayım bari :1:
bende japonca TORUKO yazıyor (türkiye )
benim arkadaşlarında işi gücü yok habire durum güncellemeleri ve resim değişmeleri var :1: bana biraz saçma gelliyor açıkcası

eskiden lisedeyken msn'ye kişisel ileti yazardım o geldi aklıma....çocuktuk işte ahhh ahhhh:31:

Son düzenleme:
Başkasının durum halini ne yapacaksın sen? Yani neden böyle bir şey merak eder ki insan ben de bunu merak ettim.
İlla bir durum da yazmak zorunda değilsin ayrıca.

İlla bir durum yazmak zorunda olmadığımı biliyorum zaten bende aksini idda etmedim baştan yazdım sadece merak die. Peki siz neden bunu merak ettiniz acaba ??

Başkaları için durum yazıp da başkasının telefonundan kendi görünümüne bakan insanlar… uğraşacak çok fazla şeyleri yok sanırım.
sanırım ivetttt

Son düzenleme:
Evet bence de bu dert değil ama orjinal seyler mi arıyorsunuz merak ettim.

Ben de; "Bana Ayva Çekirdeğinin Resmini Çizebilir Misin Abidin" yazıyor :1:

"Rabb'im; tüm bekleyişlerimizi hayrınla sonlandır." -AMİN...! aynen böyle yazıyor :)

Mutlu ve Huzurlu , Elhamdulillah 💕💕!!

Aynen boyle yaziyor :))

K*O*L*A*Y O*L*M*A*Y*A*C*A*K...! :ssz:BİDE BİRA BARDAĞI VAR
BOŞANMA AŞAMASINDA OLDUGUM ICIN KENDIME HITABEN YAZDIM NOMU DEGISTIRDIGIM ICIN KIMSEYE LAF SOKMA DEGIL YANI...
BU ARADA EVLILIGIMI BITIRENDE K.VALİDEMLE GORUMCEMIN WHATSAPTAN SOKTUGU KUFURLU DUVAR KAGITLARI VE DURUM YAZILARI SEBEP OLDU .... FACEBOOK DAN SONRA EN COK YUVA YIKACAK OLAN PAYLASIM YERI OLACAK GIBI :26:

banada cok komik geliyor ruh hallerine göre durum değiştirenler durmadan :)

Bende oğlum ve kocamın resmi var
profildede kocam ve oğlum yazıyor :52:

Back