- 26 Şubat 2022
- 930
- 2.492
iCloud>saklama alanını yönet>wp verilerini sil. Bu şekildeiclouddan whatsapo verilerini nasil sildiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iCloud>saklama alanını yönet>wp verilerini sil. Bu şekildeiclouddan whatsapo verilerini nasil sildiniz
oradan degil yedekler kismindan silerseniz geri gelmez.iCloud>saklama alanını yönet>wp verilerini sil. Bu şekilde
Adam resmen geçmişinizi kurcalamış, belli yaşta insanlarsınız , bu yaşa kadar rahibe hayatı yasamayacağınızı aklı kesmesi lazım, sanki kendi hiçbir şey yapmadı sizi görene kadar. Son şansınız mi bu herif?Merhabalar. 3 yıllık bir ilişkim var .İkimizde 40 yaşındayız. Sosyal medyadan tanıştık. Kendisinden önce başkalarıyla da tanışıp görüşmüştüm. Ama kendisini ilk tanıdığımda bunları anlatamadım ve daha önce 2-3 ilişkim oldu ama sosyal medya daha doğrusu tanışma sitesine ilk kez kayıt olduğumu söyledim. Aslında utandım ve söyleyemedim. Tanımadığım içinde korktum. Nasıl karşılar bilemedim. Kendisi de ordaydı sonuçta ama çekindim ve yalan söyledim. Geçen gün bazı şüpheler uyanmış telefonuma mesaj gelince tedirgin olduğumu hissetmiş ve son 5 yıllık bütün whatsap kayıtlarına ulaşmış sildiklerimde dahil. Yani böylelikle bütün geçmişim eline geçti. Onunla tanıştıktan sonra herhangi bir sorun olmadığı için yazışmalarda vs.beni affediyor ama eski haline dönmemiz zaman alacak diyor.Kırgın olduğunu söylüyor.Yalan söylediğim için ama asla bir daha bu konuyu yüzüne vurup seni utandırmamak için bu konuyu kapatacağım dedi. Yani o bunlara bir sünger çekti bana kırgın olsada... Ben ise çok utanıyorum. Nasıl olacak bilmiyorum yüzüne bakmaya bile korkuyorum... hafta sonu görüşeceğiz muhtemelen ama çok utanıyorummm. Onun yaptığı doğru değil ona kızamıyorum utancım çok olduğu için. Bundan sonra neler olacak bilmiyorum Ama beni sevdiğini ve bu konuların asla konuşulmayacağını söylüyor ama sonuçta ne olursa olsun bana bakış açısı değişebilir bilemiyorum çok kafam karışık
Sen durrrr , bunun daha ilkokul müsameresinde elinden tutan erkek arkadaşına kadar yolu var.yok hayatta bu konuyu bir daha açmaz buna eminim
bişey söyleyeyim mi bu salak numaraları 15 yaşındaki biri asla yemez ama 40 yaşındaki biri çok rahat yer. 15 yaş şu an teknoloji gurusudur genelde ama 40 yaş genelde pek anlamaz bu işlerden. ben 52 yaşındaki anneme aynı numarayı yapsam inanır mesela. sahiden whatsapp yazışmalarına ulaştığımı düşünür ve buna inanır. ama 15 yaşındakine söylesem mesajlar uçtan uca şifreli, bu nasıl mümkün olabilir der ve hayatta inanmaz.Konuyu okurken konu sahibini 15 yaş olarak canlandırıyor beynim
O nasıl bir kol uzunluğu..ELİ KOLU uzun biri silinmişler dahil almış
peki istihbarat telefon dinleyebilir deüğilmi rahatlıkla
sevgilisinin istihbaratda tanıdıkları varmış aySizin telefonunuzu kim niye dinlesin
işte bunlar hep kendimizi çok önemli sanmaktanSizin telefonunuzu kim niye dinlesin
40 yaş o kadar yaşlı değil ya , benim 60 yaşında babam inanmazdı bunlara. Konu sahibi bunu bırakırsa erkeksiz kalacak sanıyor bence , son şansı gibi davranıyor.bişey söyleyeyim mi bu salak numaraları 15 yaşındaki biri asla yemez ama 40 yaşındaki biri çok rahat yer. 15 yaş şu an teknoloji gurusudur genelde ama 40 yaş genelde pek anlamaz bu işlerden. ben 52 yaşındaki anneme aynı numarayı yapsam inanır mesela. sahiden whatsapp yazışmalarına ulaştığımı düşünür ve buna inanır. ama 15 yaşındakine söylesem mesajlar uçtan uca şifreli, bu nasıl mümkün olabilir der ve hayatta inanmaz.
istihbarattan arkadaşlarım senin 5 senelik whatsapp yazışmalarına (sildiklerin dahil) ulaştı, dökümünü aldım diyerek parmağını sallaya sallaya konuşsa mesela biri annem bunu duysa küçük bir şok yaşar, zaten telefonlarımızı da dinliyormuş devlet der ve inanır. ama 15 yaşındaki bir çocuk hadi len ordan der, arkasını dönüp poposuyla güler.
Desene ki hii.Sizin telefonunuzu kim niye dinlesin
40 yaş yaşlı değil ama konu sahibi gibi olan çok insan var, öyle böyle değil.40 yaş o kadar yaşlı değil ya , benim 60 yaşında babam inanmazdı bunlara. Konu sahibi bunu bırakırsa erkeksiz kalacak sanıyor bence , son şansı gibi davranıyor.
O konu öyle evet ama böyle birşeye inanan 40 yaşında bir kadın yaşının verdiği deneyim ve kendine güvenle bu adamı anında bırakır. Ezik ezik utanıyorum, kedime d.gunu yapacağız vb. Demez.bişey söyleyeyim mi bu salak numaraları 15 yaşındaki biri asla yemez ama 40 yaşındaki biri çok rahat yer. 15 yaş şu an teknoloji gurusudur genelde ama 40 yaş genelde pek anlamaz bu işlerden. ben 52 yaşındaki anneme aynı numarayı yapsam inanır mesela. sahiden whatsapp yazışmalarına ulaştığımı düşünür ve buna inanır. ama 15 yaşındakine söylesem mesajlar uçtan uca şifreli, bu nasıl mümkün olabilir der ve hayatta inanmaz.
istihbarattan arkadaşlarım senin 5 senelik whatsapp yazışmalarına (sildiklerin dahil) ulaştı, dökümünü aldım diyerek parmağını sallaya sallaya konuşsa mesela biri annem bunu duysa küçük bir şok yaşar, zaten telefonlarımızı da dinliyormuş devlet der ve inanır. ama 15 yaşındaki bir çocuk hadi len ordan der, arkasını dönüp poposuyla güler.
Yok ya , düz insan olduğumu kabulleneli epey oldu Dümdüzüm böyle, hiç ilgi çekici biseyim yok. Kız bi de telefon kamerasını bantlayanlar vardı ahahah40 yaş yaşlı değil ama konu sahibi gibi olan çok insan var, öyle böyle değil.
erkek konusuna katılıyorum, adam whatsapp üzerinden değil başka bir konu üzerinden de benzer hareketi yapsa boyun eğerdi.
sen onu boşver de seni de dinliyorlar mı istihbarattan?
Yaaani, 40 yaşına gelmiş bir kadının bu herifi öttürmesi lazımdı şimdiye , sen kimsin kaç kuruş ederin var, sana mı kaldı geçmişimin hesabını sormak , Allah mısın diye.O konu öyle evet ama böyle birşeye inanan 40 yaşında bir kadın yaşının verdiği deneyim ve kendine güvenle bu adamı anında bırakır. Ezik ezik utanıyorum, kedime d.gunu yapacağız vb. Demez.
zaten yaptığı şey ayrı saçmalık, sen kim köpeksin deyip hesap sorması gerekirdi. 29 yaşındayım, bana şunu yapmayı bırak ima edecek insan anasının karnından doğmadı. ben ne kendime ne de karşımdakine yaparım. flörtlerimden biriyle güvenimi sarsan bir durum yaşamıştım, inkar ederken bana "sana instagram şifremi vereyim al bütün yazışmalarımı oku, valla billa yok bla bla bla" diyordu. hayır dedim, öyle şifre mesaj okuma gibi şeyler yapmam ben, karşımdakine de yaptırmam dedim. ha sağlam ayakkabı değilmiş o başka konu.O konu öyle evet ama böyle birşeye inanan 40 yaşında bir kadın yaşının verdiği deneyim ve kendine güvenle bu adamı anında bırakır. Ezik ezik utanıyorum, kedime d.gunu yapacağız vb. Demez.