whatsap yazışmaları

iyide ulaşamaz ki onu diyorum ben kendi whatsaap yazışmalarıma bile ulaşamadım savcılık izni gerekiyormuş
siz farkında olmadan maile otomatik kaydetme yapmışsınızdır sizin mail adresinizi falan kurcalıyor büyük ihtimal oradan görmüştür kurcalıyor yani özellerinizi.
benimde aklım olmayan kısım o nasıl ulaştı sormadım sadece istihbarattta tanıdıkları olduğunu biliyorum acaba onlaramı yaptırdı tahmin sadece.. inanın ben yedek alamıyordum alanım olmadığı için ama eski yedekler vardı ama hiç bir ıclouda ulaşmış olamazki ıphone çok güvenli sonuçta...

Merhabalar. 3 yıllık bir ilişkim var .İkimizde 40 yaşındayız. Sosyal medyadan tanıştık. Kendisinden önce başkalarıyla da tanışıp görüşmüştüm. Ama kendisini ilk tanıdığımda bunları anlatamadım ve daha önce 2-3 ilişkim oldu ama sosyal medya daha doğrusu tanışma sitesine ilk kez kayıt olduğumu söyledim. Aslında utandım ve söyleyemedim. Tanımadığım içinde korktum. Nasıl karşılar bilemedim. Kendisi de ordaydı sonuçta ama çekindim ve yalan söyledim. Geçen gün bazı şüpheler uyanmış telefonuma mesaj gelince tedirgin olduğumu hissetmiş ve son 5 yıllık bütün whatsap kayıtlarına ulaşmış sildiklerimde dahil. Yani böylelikle bütün geçmişim eline geçti. Onunla tanıştıktan sonra herhangi bir sorun olmadığı için yazışmalarda vs.beni affediyor ama eski haline dönmemiz zaman alacak diyor.Kırgın olduğunu söylüyor.Yalan söylediğim için ama asla bir daha bu konuyu yüzüne vurup seni utandırmamak için bu konuyu kapatacağım dedi. Yani o bunlara bir sünger çekti bana kırgın olsada... Ben ise çok utanıyorum. Nasıl olacak bilmiyorum yüzüne bakmaya bile korkuyorum... hafta sonu görüşeceğiz muhtemelen ama çok utanıyorummm. Onun yaptığı doğru değil ona kızamıyorum utancım çok olduğu için. Bundan sonra neler olacak bilmiyorum Ama beni sevdiğini ve bu konuların asla konuşulmayacağını söylüyor ama sonuçta ne olursa olsun bana bakış açısı değişebilir bilemiyorum çok kafam karışık
Esımle 2009 da tanıstım 2013 de evlendim.
Simdi 2009 öncesi ex icin özür mü dilemeliyim?Benım ayıbım mı ?:KK70:
Cidden yanı bukadarına izin veriyor musunuz?
Wp kayıtlarına nasıl ulasıyor?Her isteyen benim wp görüsmelerime ulasabilecekse,o operatörün cok basını agrıtırım ben yanı.

benimde aklım olmayan kısım o nasıl ulaştı sormadım sadece istihbarattta tanıdıkları olduğunu biliyorum acaba onlaramı yaptırdı tahmin sadece.. inanın ben yedek alamıyordum alanım olmadığı için ama eski yedekler vardı ama hiç bir ıclouda ulaşmış olamazki ıphone çok güvenli sonuçta...

Adam "nasıl , nereden ulaştı" olaylarını kendisinden şikayetçi olmayı düşünmediğiniz için; şimdilik bir kenara bırakalım.

Siz hala, bu adamla görüşmeye devam etmek ve evlenmek niyetinde misiniz ?

Adam "nasıl , nereden ulaştı" olaylarını kendisinden şikayetçi olmayı düşünmediğiniz için; şimdilik bir kenara bırakalım.

yarın görüşeceğiz aramızda kırgınlık olsada görüşüyoruz yarın kedimin doğumgünü olduğu için annesiyle gelecekti mecbur görüşeceğiz

bence icloud hesabınızda en son 5 yıl önceki mesajlaşmalarınız yedeklenmiştir, (yer yoktu yedekleme bile yapamıyordum dediniz) muhtemelen bi telefona sizin telefon numaranızla whatsapp indirmiş, yedeklemeyle eski mesajlara ulaşmış, onay mesajı vs varsa da belki yanınızdayken o işi halletmiştir, eski mesajların tamamına ulaşması mümkün değil, aklımdaki senaryo bu oldu benim.

telefonunuzla sevgilinizi hiç yalnız bıraktınız mı?

acilen uzaklaşın bi de bu adamdan, emin olun ileride o kişiyle olmak yalnız kalmaktan bin fena olacaktır.

Çok mu yoktuktasınız? Adam sizin yazışmalarınıza ulaşması normal mi sizce? 40 yaşındaki biri için fazla ergen geldi tavırlarınız. Çok pasif durmuşsunuz kimse sizin özelinizi karıştıramaz ne hakla yahu.

Benim sorumun yanıtı burada yer almıyor.

mecbur evlenecek :p
yani ben bu konunun açılış amacını anlamıyorum açıkçası. adam nasıl yapmış olabilir diye bize sormuyor, nasıl yapmış olabileceği ile ilgili ihtimalleri degerlendirip kendini güvenceye almıyor (zira telefonunda hala casus uygulama yüklü olabilir), ben daha önce birileri ile görüşmüştüm dating sitesk üzerinden ama söylememiştim acaba bu yanlış mıydı demiyor, adam kendisinden önceki olaylari gizlice araştırıp önüne sunup bir de suçlu muamelesi yapmış, sizce bunu kabullenmeli miyim ayrılmalı miyim diye fikir almaya da gelmemiş. kendimi kötü hissediyorum konusu mu sadece? bir de bayilsin isterse.

mecbur evlenecek :p
yani ben bu konunun açılış amacını anlamıyorum açıkçası. adam nasıl yapmış olabilir diye bize sormuyor, nasıl yapmış olabileceği ile ilgili ihtimalleri degerlendirip kendini güvenceye almıyor (zira telefonunda hala casus uygulama yüklü olabilir), ben daha önce birileri ile görüşmüştüm dating sitesk üzerinden ama söylememiştim acaba bu yanlış mıydı demiyor, adam kendisinden önceki olaylari gizlice araştırıp önüne sunup bir de suçlu muamelesi yapmış, sizce bunu kabullenmeli miyim ayrılmalı miyim diye fikir almaya da gelmemiş. kendimi kötü hissediyorum konusu mu sadece? bir de bayilsin isterse.

Tanıdık istihbaratçılara ulaşmak isteyen bir kitle peşindedir belki.

Açtığı konunun kendisine faydası nedir , belli değil.

bence nisanlinizin ayaklarına kapanıp ondan özür dileyin, tüm şifrelerinizi verin ve attığınız her adımdan onu haberdar edeceğinizi garanti edin, bu yaştan sonra bulduğunuz bu çok efendi, asla hatalari(!) bir daha başa kakmayacak kocayı kaçırmayın. size bakışı değişebilir ama siz iyi bir köle olur, istihbarat arkadaşları da aralıksız takipleri sonucu bir hatanız olmadıği bilgisini kendisine iletirlerse, sizin ona eş olmaya layık olduğunuzu yeniden fark edecektir.

ay bu nasıl bişey, ben you benzeri dizi çıkartırım bu konudan :KK70:

:KK70: istihbaratda arkadaşlarının işi gücü yok sevgilinizin gönül işi için uğracaklar öyle mi ay güldürmeyin beni :KK70: insanlar maili eskisi gibi kullanmadıkları için unutuyor ya da telinize allah bilir nasıl bir program yükledi , şu adamın şişirilmiş egolarına ve yalanlarına uymayın allah aşkına daha birde sizi peşinden koştururcasına davranıyor yaptığı acayip yanlış bence yanlış da başlamış inceldiği yerden kopmalı yani bitirmeyi de bilmek lazım hiç canınızı sıkmayın derim inanın üzüleceğiniz birşey yok . bu tarz olaylar iyiki oluyor en azından insanların ne olduğunu anlıyorsunuz sizi kurcalayan bir adamdan hayır gelmezdi kendisine baksanız allah bilir neleri çıkar boşverin

yarın görüşeceğiz aramızda kırgınlık olsada görüşüyoruz yarın kedimin doğumgünü olduğu için annesiyle gelecekti mecbur görüşeceğiz
ohooo... harcadığım zamana üzüldüm
oldu o zamaan size iyi forumlar

siz adamin elinde sizin yazismalarinizin oldugunu gozunuzle gordunuz mu? yoksa size gelip ben bunlari okudum hadi anlat mi dedi?

bir kisinin, bir baska numaranin whatsapp kayitlarina ulasmasi o telefona casus yazilim yuklemedigi surece imkansizdir. telefonunuz iphone ise casus yazilim da imkansizdir. gozunuz var gorursunuz yani telefonda calisan uygulamayi.

anlik bildirimleri telefonuna dusurebilir evet ama yedeklenmemis/silinmis 5 yillik mesajlari getirme imkani yok. whatsapp metata bagli bir sirket, su an devam eden hukuki surec yuzunden metanin kendisi bile bu konusmalari elinde tutamiyor, mark zuckerberg kendisi yargilaniyor. bu adam bunu nasil yaptiysa ben kendisine 10.000 usd teklif ediyorum lutfen bana ogretsin. kendisine iletirseniz cok sevinirim.

Mark Zuckerberg ise erkek arkadaşınız, mümkündür. Adam yedeklemiş mesajlarınızı demek.

Bulut sitelerinde eski yedekleriniz varsa olabilir de bana yine de saçma geldi. Biriniz sallıyorsunuz.

siz adamin elinde sizin yazismalarinizin oldugunu gozunuzle gordunuz mu? yoksa size gelip ben bunlari okudum hadi anlat mi dedi?

bir kisinin, bir baska numaranin whatsapp kayitlarina ulasmasi o telefona casus yazilim yuklemedigi surece imkansizdir. telefonunuz iphone ise casus yazilim da imkansizdir. gozunuz var gorursunuz yani telefonda calisan uygulamayi.

anlik bildirimleri telefonuna dusurebilir evet ama yedeklenmemis/silinmis 5 yillik mesajlari getirme imkani yok. whatsapp metata bagli bir sirket, su an devam eden hukuki surec yuzunden metanin kendisi bile bu konusmalari elinde tutamiyor, mark zuckerberg kendisi yargilaniyor. bu adam bunu nasil yaptiysa ben kendisine 10.000 usd teklif ediyorum lutfen bana ogretsin. kendisine iletirseniz cok sevinirim.
bana sadece bayramda gelen ve silip attım bi,r mesajı söyleyince bende şok oldum

X