- 25 Ağustos 2018
- 734
- 172
- 103
- Konu Sahibi Yalniz dertli
-
Böyle hastalıklı ruhlar var mı ciddenSuç. Kuzenimin sevgilisi yapmıştı dava açtı. Çatır çatır da para aldı.
Hep bizim sülaleyi buluyorBöyle hastalıklı ruhlar var mı cidden
Ayrılamaz. Sevgili kolay bulunmuyorTabii ki de suç. Whatsapp mesajlarını kontrol etme ihtiyacı duyuyorsanız ayrılın.
O zaman elindekine razı olsunAyrılamaz. Sevgili kolay bulunmuyor
İşte onu elde tutmak için görümceyle mesajları okuyacak djdjjd YEMEZLERO zaman elindekine razı olsun
Ben yapmıştım eşime beni aldatmışti bende delil için yapmıştım kopyalama ama şimdi suçmuş yapmayın derimMerhaba hanımlar. Size bir sorum olacaktı. Başkasının Whatsap mesajlarını takip eden. Bir program kullanmak suç mu ? Var mı öyle bir program ??
Suç değil mi bu daWhatsaap webi kullanabilirsiniz. Whatsapp mesajları şifrelediği için okumanız zor. Şöyle olur eşinizin drive hesabını kendi telefonunuzda açarsanız. Whatsapp bıda günlük yedeklemeye açarsanız. her gece mesajları okursunuz. silse bile geri geliyor.
Suç ancak bundan dolayı çoğu kimse ceza yemiyor. Ülkede siber suçlara önem verilmiyorSuç değil mi bu da
Belki konu sahibi delil bulup dava açmak istiyodurTabii ki de suç. Whatsapp mesajlarını kontrol etme ihtiyacı duyuyorsanız ayrılın.
Hukuka aykırı bir şekilde elde edilmiş deliller geçersizdir.Belki konu sahibi delil bulup dava açmak istiyodur
sence suç olmama ihtimali var mı böyle bişeyin?Merhaba hanımlar. Size bir sorum olacaktı. Başkasının Whatsap mesajlarını takip eden. Bir program kullanmak suç mu ? Var mı öyle bir program ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?