• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

whats appla ilgili..

Bazen whats appimdaki mesajlar okunmus gorunuyor ama.ben okumamis oluyorum o yuzden suphelendim.
iyiyie yorarak cevap vermeye çalışayım, çünkü dediğiniz şey oluyor mu cidden bilmiyorum. ara ara whatsappta bu tür problemler oluyor belki öyle bir durumla karşı karşıyasınızdır. mesela çevrim içi değilken sanki çevrimiçi görülme durumu oluyor ya da mesaj atıyorsunuz gitmiyor sonra hepsi bir anda gidiyor, ya da sizin bahsettiğiniz türde problem oluyor. Özellikle program güncellemesi yapıldığında daha sık olur bu sorunlar çünkü yeni sürümler her daim deneme aşaması yaşar ve hatalar olur, zamanla giderilir. umarım başınıza gelen sadece böyle bir problemdir :)

iyiyie yorarak cevap vermeye çalışayım, çünkü dediğiniz şey oluyor mu cidden bilmiyorum. ara ara whatsappta bu tür problemler oluyor belki öyle bir durumla karşı karşıyasınızdır. mesela çevrim içi değilken sanki çevrimiçi görülme durumu oluyor ya da mesaj atıyorsunuz gitmiyor sonra hepsi bir anda gidiyor, ya da sizin bahsettiğiniz türde problem oluyor. Özellikle program güncellemesi yapıldığında daha sık olur bu sorunlar çünkü yeni sürümler her daim deneme aşaması yaşar ve hatalar olur, zamanla giderilir. umarım başınıza gelen sadece böyle bir problemdir :)
Umarim oyledir cok zarifsiniz guzel yorumunuz icin tesekkurler :)

gmal mesajlarını açtığınızda aşağıda ayrıntılar diye bir yer var. Oraya tıklayın.Hesabınıza hangi IP ile girildiğini bulun.. Ben 5 farklı IP buldum tek bilgisayardan girdiğim halde..
The Government is Watching You !!

Babam da kadının kalktığı yere şeytan otururmuş der :D

Ya bu what son zamanlarda kafayi yiyo..
İnternet var hersey var hem bende hem karsi tarafta..
Ben yaziyorum tek ok cikiyor, yazdiktan yarim saat 40dk sonra iki ok olup iletildi tiki geliyor..
Sevgilimle yazisiyorum mesela goruyorum aninda mavi tik oluyor ama isminin altinda cevrimici yazmiyor..
Eskiden ekran kilitliyken mesaj geldiginde kisi kendini nasil yazdiysa o sekil cikiyordu simdi numara cikiyor..

Ornek:
"Ayse: Naber?" yerine,
"0545....: Naber?" cikiyor ana ekranda..
Ve bu sadece tek bir kiside boyle cikiyor,
diger herkes watta ismini nasil yazdiysa oyle..

İyice sacmalamaya basladi.

tabi tabi kadın şeytandır... aşağılayın böyle kendinizi aferin.

ayrıca daha dün "görüştüğüm insan telefonumu kurcaladı" diye konu açan kişiye, vay efendim nasıl senin telefonunu kurcalar diyen sizler değil miydiniz?

şimdi maşallah başkasının teefonunu kurcalamada ihtisas yapmış düzeydesiniz.
bu halkın en büyük sorunu; iki yüzlülük

Kizlaaar merhabaaa bugun bisey duydum whatsappa kendi telefon numaramizi degil de baskasinin tel nosunu girersek ve onun teline gelen sifreyi girersek onun whats appina erismis oluyormusuz? Tam olarak bilmedigimden sordum sizlere bu konu hakkinda bilgi sahibi olan ve deneyen varsa yorumlarini esirgemesin lutfeen :)
Erişiyorsun ama eski mesajları falan olmuyor. Ayrıca aynı anda iki cihazda bir watsapp olmuyor. Onunki hata verir. Tekrar giriş yapar, senin telefondan her türlü çıkar yani. Eski mesajlar olmuyor.

ayrıca daha dün "görüştüğüm insan telefonumu kurcaladı" diye konu açan kişiye, vay efendim nasıl senin telefonunu kurcalar diyen sizler değil miydiniz?

birinci ders bitti..hadi kızlar tenefüse

erissen nolacak ki anlamiyorum. biri sana aynisini yapsin ister misin? güvenmiyorsan yol ver gitsin,kimsenin özel alanlarina ulasmaya calismak erdemli bir davranis sekli degil. formül su: sana yapilmasini istemedigin seyi sen de baskasina yapma !

birinci ders bitti..hadi kızlar tenefüse

evet ıq ve seviye bu olunca, verdiğim reaksiyon da böyle oluyor.

Ya azcik nabiz yukselsin hemen ziyaretciler uyelerden fazlalasiyor..
Kokuyu mu aliyorlar yani nedir..

Kişiler telefon rehberinde kayıtlı olmadığı için listede kim var kim yok göremezsin, ayrıca sen kendi telefonunda başkasına ait olan numarayı aktif ettiğinde diğer kişinin whatsapp'ı erişilmez olur.

Eğer karşı tarafın kullandığı cihaz android tabanlı ise qr code ile bilgisayar üzerinden whatsapp web kullanmak daha mantıklı, bu şekilde karşı tarafın whatsappı deaktif olmuyor.Eşzamanlı olarak ona yazılan veya onun yazdığı mesajlar bilgisayardaki whatsapp'da beliriyor.

Tabii bunun yasal olmadığını söylememe gerek yok.

Back
X