- 3 Ağustos 2014
- 628
- 169
- 83
Bazen whats appimdaki mesajlar okunmus gorunuyor ama.ben okumamis oluyorum o yuzden suphelendim.heh tamam merakım gitti teşekkür ederim cevabınız için :) umarım yapılmamıştır çok ayıp bir şey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen whats appimdaki mesajlar okunmus gorunuyor ama.ben okumamis oluyorum o yuzden suphelendim.heh tamam merakım gitti teşekkür ederim cevabınız için :) umarım yapılmamıştır çok ayıp bir şey
iyiyie yorarak cevap vermeye çalışayım, çünkü dediğiniz şey oluyor mu cidden bilmiyorum. ara ara whatsappta bu tür problemler oluyor belki öyle bir durumla karşı karşıyasınızdır. mesela çevrim içi değilken sanki çevrimiçi görülme durumu oluyor ya da mesaj atıyorsunuz gitmiyor sonra hepsi bir anda gidiyor, ya da sizin bahsettiğiniz türde problem oluyor. Özellikle program güncellemesi yapıldığında daha sık olur bu sorunlar çünkü yeni sürümler her daim deneme aşaması yaşar ve hatalar olur, zamanla giderilir. umarım başınıza gelen sadece böyle bir problemdir :)Bazen whats appimdaki mesajlar okunmus gorunuyor ama.ben okumamis oluyorum o yuzden suphelendim.
Umarim oyledir cok zarifsiniz guzel yorumunuz icin tesekkurler :)iyiyie yorarak cevap vermeye çalışayım, çünkü dediğiniz şey oluyor mu cidden bilmiyorum. ara ara whatsappta bu tür problemler oluyor belki öyle bir durumla karşı karşıyasınızdır. mesela çevrim içi değilken sanki çevrimiçi görülme durumu oluyor ya da mesaj atıyorsunuz gitmiyor sonra hepsi bir anda gidiyor, ya da sizin bahsettiğiniz türde problem oluyor. Özellikle program güncellemesi yapıldığında daha sık olur bu sorunlar çünkü yeni sürümler her daim deneme aşaması yaşar ve hatalar olur, zamanla giderilir. umarım başınıza gelen sadece böyle bir problemdir :)
Telefona mesaj geliyor ve oradan alabilirsiniz ki benim telefonum hep ortaliktadir almak isteyen cok rahat alir :/o değilde ona gelen şifeyi nasıl alıyorsunuz ben ona takıldım
'kadin ölür cehenneme gider şeytan önünü ilikler 'hosgeldin ustadim!' der :)Bizz kadınlar çok fenayızzzz yaaaaa
Aynen şeytan 2 kadının yanında bile duramadan kaçmış, kadınlar benden daha çok şeytandır demiş'kadin ölür cehenneme gider şeytan önünü ilikler 'hosgeldin ustadim!' der :)
Erişiyorsun ama eski mesajları falan olmuyor. Ayrıca aynı anda iki cihazda bir watsapp olmuyor. Onunki hata verir. Tekrar giriş yapar, senin telefondan her türlü çıkar yani. Eski mesajlar olmuyor.Kizlaaar merhabaaa bugun bisey duydum whatsappa kendi telefon numaramizi degil de baskasinin tel nosunu girersek ve onun teline gelen sifreyi girersek onun whats appina erismis oluyormusuz? Tam olarak bilmedigimden sordum sizlere bu konu hakkinda bilgi sahibi olan ve deneyen varsa yorumlarini esirgemesin lutfeen :)
birinci ders bitti..hadi kızlar tenefüsetabi tabi kadın şeytandır... aşağılayın böyle kendinizi aferin.
ayrıca daha dün "görüştüğüm insan telefonumu kurcaladı" diye konu açan kişiye, vay efendim nasıl senin telefonunu kurcalar diyen sizler değil miydiniz?
şimdi maşallah başkasının teefonunu kurcalamada ihtisas yapmış düzeydesiniz.
bu halkın en büyük sorunu; iki yüzlülük
birinci ders bitti..hadi kızlar tenefüse