sen kendi telinden yapcaksın örneğin senin hattındaki insalar çıkıyo ve onun konuşmaları çıkmıyo denendi onaylandı...Bi işe yaramıyo yanikişi listeleri geliyor ama konuşmalarda çıkıyor mu peki,msjlaşırken falan görünüyor mu
sen kendi telinden yapcaksın örneğin senin hattındaki insalar çıkıyo ve onun konuşmaları çıkmıyo denendi onaylandı...Bi işe yaramıyo yani
aynen öyle hatta kendi numaranla telefonuna başkasının hattını tak whatsup yükle sonra sil kendi hattını tak whatsup yükle o numarayı gir onun whatsup sende bil:)Kizlaaar merhabaaa bugun bisey duydum whatsappa kendi telefon numaramizi degil de baskasinin tel nosunu girersek ve onun teline gelen sifreyi girersek onun whats appina erismis oluyormusuz? Tam olarak bilmedigimden sordum sizlere bu konu hakkinda bilgi sahibi olan ve deneyen varsa yorumlarini esirgemesin lutfeen :)
ya meraktan soruyorum. neden soruyorsunuz bunu? pek masum bir soru değil bu
Bana yapilmis olabilecegini dusundum o yuzden.ya meraktan soruyorum. neden soruyorsunuz bunu? pek masum bir soru değil bu
heh tamam merakım gitti teşekkür ederim cevabınız için :) umarım yapılmamıştır çok ayıp bir şeyBana yapilmis olabilecegini dusundum o yuzden.
Evet biri daha net aciklayabilirrr mi.zahmet olmazsaa :)Ya anlamadım nasıl yani oluyor bu? Açıklayıcı yazarmısınız kızlar. Merak ettim. tam olarak tekniği ne bunun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?