Whapp'den yanlislikla aradim hemde iki defa!

telefonun markası ne merak ettim :)

sizin telefon damı iphone?

Fena.. Ama olsun .peki barışma durumunuz yok mu? Sizin aramanizi görmüştür. Geri aradi mi?

Bu arada whatapp viber...ilgili birşey daha karşı tarafın numaranızı sildigini nasıl anlarız.

ben de yanlışlıkla facebookta ne yapıyo diye bakarken, eklemiştim : )
benden oğlumuzla ilgili bişey istemişti.
sonra "telefonum yoktu, faceden sana mesaj atmaya çalıştım" demiştim.

bi de arkadaşıyla instagramda nerelere gitmişler diye bakarken, like etmiştim. sildim ama bildirim gitti : )

Fena.. Ama olsun .peki barışma durumunuz yok mu? Sizin aramanizi görmüştür. Geri aradi mi?

Bu arada whatapp viber...ilgili birşey daha karşı tarafın numaranızı sildigini nasıl anlarız.

Eger profil resmi, son gorulmesi, durumu herkese aciksa seni silse de sen bu bilgileri gorursun. Son gorulmeyi kapatmamissa tabi.

Eger bu bilgileri sadece rehberinde ekli olanlara aciksa sadece kayitli kisiler gorur.

Alakasiz birinin rehberine onun numarasini ekleyip watsaptan baktiginda profil resmi vs. gorunuyorsa o zaman bilgileri herkese aciktir. Seni silip silmedigini anlayamazsin.

Yok o alakasiz kiside hicbir sey gorunmuyor, sen baktiginda gorunuyorsa sadece onun rehberinde olanlara acik demektir ve sen eklisin demektir.

Ama zaten telefon numarani silip silmemesinin hic onemi yok bence.

Tesekkur ederim.Kafamda bir tas daha yerine oturdu sadece. Yani artik onemi yok .Sadece ayriliga numarami silerek baslamis.Onu da anladim. O da hakli baskasini nasil kandiracak ki. Neyse tekrar tesekkur ederim.ogrenmis oldum.

Kişilerden değil sohbetlerden gir, bu şekilde sayfa açıldığında zaten otomatikman en son kaçta girdiğini görebiliyorsun.

Aaa-a sen aramadın ki küçük bir çocuk eline telefonu aldığı gibi aramış herkesi
En iyisi bu

O tusa basmanin senin parmaklarinla alakasi yok. Profile bakayim derken hemen arama gidiyor. Benim de bir kac kere basima geldi ama cok sukur yakin arkadaslardi. Baskasinin da profilime bakarken istemeyerek basmis oldugu da oldu. Ama senin durum utandirici gercekten. O yuzden:
Numarasini sil. Cok ama cok basit.
Bastan zor geliyor ama istesen de bakamayacaksin ve zamanla alisacaksin.

Sinsi işler çevirince mutlaka çotluğuna denk geliyor zaten ya bu sosyal medya ürünlerinde
Aynen yaa bende sevgilimin eski kiz arkadasina bakarken yanlislikla arkadas istegi yollamistim vakti zamaninda. Neyseki online deilmis. Ben geri cekinceye kadar kabul filan etmedi. Ne derdim yoksaa.. kiskanclik damarim tuttu da bi arkadasa bakip cikacaktim pardon cinim mi? daha da sittin sene hicbir erkek arkadasimin yenisine eskisine bulasmadim

Hahah en guzeli e bildirim gitmemis midir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…