Whapp'den yanlislikla aradim hemde iki defa!

Sorduğunda "aaa kiiimmm? Benmiiii?" dersin canım, bana da bir kaç defa oldu "telefon kafayı yemiş yeaa" diyerek geçiştirmiştim

Ben de yanlislikla birkac kez kardesimi aradim, yan odadaydi ustelik. Yanima geldi abla beni niye ariyorsun dedi, kapatmaya calisiyorum kapanmadi deli etti. Tutukluluk yapti.

Bir keresinde numarasini silmek istemedigim ama rehberde gezinirken bile ismini gormek istemedigim birini Eeeeeeee diye kaydetmistim, bir arkadasimi da Eceeeeee diye kaydetmisim. Eceye yazacagim diye Eeeeeee ye yazdim ama hic farkinda degilim, fotografa dikkat etmemisim, sayfasinin tertemiz konusmasiz olmasina dikkat etmemisim, o kadar yorgundu ki zihnim.

Yazdim gonderdigim an fark ettim, soru da yazmamistim, cevap gelecek bir sey degildi. Cok kizdim kendime, panik oldum, sinir oldum.

Ama ay pardon yanlislikla oldu falan demedim. Onu yazsaydim o zaman bilerek yapmis gibi olurdum. Gerci yine bilerek yaptigimi dusunmustur bence. İnsan dusunmek istedigi gibi dusunur bence. Cok sukur tepki vermedi. Muhtemelen bilerek yaptigimi dusundu.

Benimse tek bir hatam vardi, telefonunu silmemekti hatam. Hemen sildim.

duha_can henuz silmeye elim varmiyor...

su bosanma islemleri tamtakirinda bi yurumeye baslasin...silecem. kendime boyle soz verdim. bide bakmiicam artik!

peki sen onu arayınca o sana bişey yazdımı, neden aradın diye sordumu?

Silmesen de aramalara engelleyebilirsin. Whatsapp ı da engelle. Böylece yanlışla da olsa arama ihtimalin olmaz.

duha_can henuz silmeye elim varmiyor...

su bosanma islemleri tamtakirinda bi yurumeye baslasin...silecem. kendime boyle soz verdim. bide bakmiicam artik!

Hadi ya bosaniyorsunuz demek, hayirlisi olsun hakkinizda. Ama hep bu kıyamamak yuzunden oluyor ne oluyorsa.
Bakmayacaksaniz sorun yok elbette.

Baka baka insan paranoyak oluyor. Kimle konusuyor, niye uzun konusuyor vs.

Bir sure sonra her sey bittiginde, hayatinda olan yeni birini profil fotografinda gormek de olasi.

ya seviyosun işte ne zorluyosun. Ayrıca ben senin tüm konularını okudum şimdi de eşinin kötü biri olduğunu düşünmüyorum. gururlu olduğu belli evet ama bazı yerlerde sen onun üstüne gidiyormuşsun gibi geldi. Gözardı edilebilecek biçok şeyi gözardı edememişsin bence sen de. Ailene 1-2 ayda bir gelse ne olur sanki eşin. Daha sık istiyorsun. Senle evlendi ailenle değil. Senin çok yakında olman bunu ona zorunlu kılmaz sen de mesafe koy onunla eşitlenmek istiyorsan. Düğünlerden kasılan, yerinden kıpırdamak istemeyen, alkış falan da tutmak istemeyen hatta düğüne bile gitmek istemeyen birçok erkek tanıyorum. Bizim tüm sülalenin erkekleri öyle mesela. Kasılıyo adamlar öyle ortamlarda. Mantık evliliği yaptım demesi de normal. Birçok insan ve hatta kadın mantık evliliği yapıyo zaten bu yanlış değil ki. Ve o mesajlar... Ben hiç bi sorun görmedim. Canım benim; konuşmak istiyorum dediğim kişi beni soru yağmuruna tutsa; neden, ne konuşacağız dese ben de önce bi offfffffff çeker sonra da tamam ya sen bilirsin derdim. Bence harcamayın birbirinizi. O gururundan geri adım atmıyor belki ama mükemmel erkek diye bir şey yok. öyle bir kadın da yok. Kadınların güçlü ve ayakta olması gerektiğini düşünürüm

Ayy o arama simgesini fotonun ve son görülmenin arasına koyan mantığa hayranım yaa
Bende biara sürekli arkadaşlarımı arıyordum, sevdiceğime bakarken öyle bir dikkatli açıyorum ki profilini hahahah ameliyat yapan cerrah gibiyim artık

Yanlışlıkla aramaya kim inanır?

Neden Kişiler'den gidip bakıyorsunuz ki? Sohbetler'den sağ üst köşedeki yazma tuşuna basıp kişiyi seçerek sohbet sayfasına girmiş olursunuz. Böylece arama riskiniz olmaz.

ilginç geldi konu bana,bende eski erkek arkdaşımı watsapdan sıldım,ama geçen benı aradı,çaldı kapandı,ben yanlışlıkla olduğuna eminim,ama nıye silmezsınız onu anlmadım,ben anında silerim,hem hasta olmazsın bu arada

Arkadasim:))) kisilere girince whatsapp logosuna basmaya calisma, arama logosuyla cok yakinlar olmuyor belli ki..
Numaranin altinda mesaj gonder yaziyor..
Direk oraya tikla logoyla ugrasacagina..
Mesajlasma sayfasi acilir

Insanlarin kotu olup olmamasi onlarin anlasabilip anlayasamayacagina garanti degildirki canim. Disardan bakildiginda evet vurdulu kirdili abartilacak buyuk anlasilmayacak yada asilmayacak bir durumumuz yok. Aslinda icerden bakildigindada yok. Ammaaa: Ben hep veren, hep toparlayan taraf olmaktan yoruldum, bunu omrum boyu yapamayacagimi gordum. En ufak bir tartismada bile tum gemileri yakmaya hazir bir adam. Hic kaybetme korkusu yasamamazmi insan. Benim ayrilik dusuncesinde bile gozyaslarina boguldugum halde o 'olmuyorsa olmuyor, madem oyle ozaman uzatmanin manaasi yok' derdi kavgalarimizda. Ayrica her kadin biraz ilgi bekler, insan icinde kocasinin onunla biraz ilgili durmasini ister. Uzgunum, ama ben okadarda siradan bir kiz degilim, hicbir zaman degildim ve hic olmayacagimda. Karakterim geregince ihtiyac duyuyorum bana deger verilmesine, anlatabiliyormuyum? Kimi kadin 'aman evde iyi olalim yeter' diyebilir, ben diyemedim. Insanlarin bana aciyan gozlerle bakmasini kaldiramadim. Kayinpederim en basinda ogluna 'bu kizla olmaz, yanlis secim' diyerek sogutmus onu benden, ve alttan alttan islenmis esim evliligimiz boyunca. Bu durumdada karisina sahip cikmak yerine ailesinin (babasinin) isteginin disina cikmamayi tercih etti. Arayi yapmak icin hicbir caba sarfetmedi.
O yuzden yok tatlim, benden bukadar. Aradan 9 hafta gecti, ve bana kendi esyalarimi hala vermiyor. Sizce normal mi bu adamin piskolojisi. Anahtarlari degistirmesi filan. Dengesizligi tavanda su anda gercekten. Yahu kizdan zaten ayriliyorum, bari madur olmasin gelsin alsin esyasini pilini pirtinida gozum gormesin demezmi insan? Resmen guc kullaniyor hala bana karsi.

Ve evet haklisin, seviyorum onu. Hala. Oldukca uzunca bir surede bu boyle kalacak. Ama kendimi demekki birazcik daha fazla seviyormusum ki vazgecebilmisim ondan.

Arkadasim:))) kisilere girince whatsapp logosuna basmaya calisma, arama logosuyla cok yakinlar olmuyor belli ki..
Numaranin altinda mesaj gonder yaziyor..
Direk oraya tikla logoyla ugrasacagina..
Mesajlasma sayfasi acilir
yaaa ben bunu yeni kesfettim yaaa! sagol. sayende 10 gundur whatsappa girmedigini gordum. numarasini degistirdigini tahmin ediyorum. veya ben blocklandim. neyse ne. asmaliyim artik birseyleri.

elaide bu adam seni perişan etmek için vermiyor eşyalarını bence pişman olsada ölsede belli etmeyen tiplerden biri çünkü önünde çooookk uzun yıllar var canım mutlu mesut olacağın buğünlerde geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…