simdi soyle canim, iphone kullaniyorsan eger kisilerden ariyorsun o kisiyi, ismine tikliyorsun, telefon numarasinin yazdigi sirada en sagda telefon logosu var, solundada whatsapp yazma logosu. nasil beceriyorsam hepppp yazma tusuna dokunacagim diye arama tusuna dokunuyorum. parmaklarim okadar sucuk sosiste degil yahu!ben nie yanlışlıkla arayamıyorum hayret yaa neresine basılıp yanlışlıkla aranıyor bu meret
iste bildigin mala baliyorum ben yaa, bilince ne oluyo ne! sanane dimi! eline ne geciyo dimi!Son giriş saatini öğrenince ne elde ediyoruz?
yalan soyleyemem zaten, gerci o sormaz, sorarsada aynen bunlari soylerim napayim baska.Ya bosver acikca soyle kaca kadar watsup da geziyosun ne naneler yiyosun diye bakarke yanlislikla aradm de.
iphone pişmanlıktır androidde hiç öyle bişey oluyorsimdi soyle canim, iphone kullaniyorsan eger kisilerden ariyorsun o kisiyi, ismine tikliyorsun, telefon numarasinin yazdigi sirada en sagda telefon logosu var, solundada whatsapp yazma logosu. nasil beceriyorsam hepppp yazma tusuna dokunacagim diye arama tusuna dokunuyorum. parmaklarim okadar sucuk sosiste degil yahu!
Isaretli yere dokunmican arkadasim bu kadar basit. Ona dokunmazsan arama yapmazsin. O da taa sag ust kosede. Nasil yanlislikla basiyorsun hayret. Heyecan mi yapiyorsun bakarken? :)) Arkadaslarinda dedigi gibi sen en iyisi mi sil numarayi bir kagida yaz. Gerekli olursa kagittan bakarsin. Bence ona da gerek yok. Ezberinde vardir zaten ya tedbiren yaz yinede