• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

wellbutrin xl 300 mg anında sigarayı bırak

gulgulcem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
5
0
0
Kırklareli
sigara bırakma merkezine gittim wellbutrin xl 300 mg verdiler inanılır gibi değil.ilacı içtikten 1 saat kadar sonra sigara içme arzum gitti.cuma-cmt-pazar günleri 6 paket sigara içen biri olarak ilacı aldığım zaman 10 tek sigara içtim :) hiç zorlanmadan bıraktım.detay isteyen olursa mail atsın.tesekkürler

Son düzenleme:
bi bana mı yaramadı bu ilaç anlamadım gitti valla dün artık 6ncı günde isyan ettim ve ilacı bıraktım sigaraya döndüm çünkü eşimi çok kırdım bu süreçte psikolojim çok bozuldu antidepresan diye umutlanıyodum ama malesef yenildim :(

canıııııım çok sağol bilgilerin için.diğer arkadaşta kullanmış ama başaramamış.umarım ben üstesinden gelirim.
benim bildiğim depresif kişilerde daha fazla yan etkilerinin görüldüğü.eh bende bu konuda oldukça başarılıyım :) benim endişem de bundan

doktor kontrolünde kullanın mutlaka

Bu önerilen şey çay değil yemek değil krem değil..... Ciddi yan etkileri olan bir antidepresan. Israrla dr. kontrolü gerektiren bir ilaç ki her vücutta farklı tepkilere yol açıyor; bende öfke bozukluğu ve aşırı ağlama ve uyku kısaca beni altüst etti... Lütfen deyim!! sigara içek istemiyorsa kişi, bu uzun yola hazırlanacak, kendine değişik yollar çizecek, bitkiydi suydu çaydı iradeydi... :16:

Back