• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Wellanin alerjik bünyeler için çıkardığı innosense serisini kullanan var mı

ipekyc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
55
25
88
32
Merhaba kızlar saç boyalarındaki Ppd maddesine karşı alerjim var ama wella koleksiyon innosense alerjik bünyeler için böyle bir seru çıkarmış kullanan var mı ? Cesaret edip alamıyorum çünkü bir daha boyarsam hayatımı riske atmış olacağım doğal urun altinda maalesef birsürü boya var ama ben gerçekten kullanan birinden teyit almak istiyorum şimdiden çok teşekkür ederim

Merhaba kızlar saç boyalarındaki Ppd maddesine karşı alerjim var ama wella koleksiyon innosense alerjik bünyeler için böyle bir seru çıkarmış kullanan var mı ? Cesaret edip alamıyorum çünkü bir daha boyarsam hayatımı riske atmış olacağım doğal urun altinda maalesef birsürü boya var ama ben gerçekten kullanan birinden teyit almak istiyorum şimdiden çok teşekkür ederim
Merhaba. Saç boyasına karşı allerjim var yama testi yaptırdım ve PPD kimyasalına allerjim çıktı. Kaşıntı, kızarılık, döküntü, yara vs belirtileri veren kimyasal. Yaklaşık 1 senedir organik, bitkisel diye tanıtılan içinde kimyasal yok diye söylentileri olan bir çok boya denedim fakat hiçbirinden olumlu bi sonuç alamadım. O kadar araştırmalarım sonucunda NaturVital saç boyasıyla karşılaştım içinde PPD kimyasılı olmadığını okudum fakat yine güvenmeden onuda denemek istedim. Sonuç gerçekten kızarıklık yok, yara yok, döküntü yok. Çok hafif bir kaşıntı ki bu da hiçbir şekilde rahatsız edici değil. Benim gibi bir çok insan var inşallah faydalı olabilir yorumum. PPD allerjisi olanlar için mutlaka NaturVitali tavsiye ediyorum en azından bi deneme testi yapın. İnşallah iyi sonuçlarla karşılaşırsınız(içinde farklı kimyasallar var ben sadece PPD allerji olanlar için sağlıklı yorum yaptım)

Ayrıca bende wellanın o serisini araştırdım ama ürünü temin eden bir firma bulamadım sen bulabildin mi acaba

Back