en önemli şey istemek ve karar vermek sanırım
welbutrin 150 ile başladım dr um sigara isteğinide azaltır deyince bıraksam çok iyi olur dedim
şimdi 300 deyim ama üzülerek söylüyorum ki bırakamadım hatta deneyemedim bile
benim irademle alakalı sanırım 1 paketten 5 taneye kadar düşebildim sonra yine devamı geldi
bu ara 8-10 arası içiyorum daha fazlasını içemiyorum midemi bulandırıyo
bir hobi ya da yeni bi uğraşla desteklemek gerek sanırım aklımdan çıkarmam için
artık bırakmalıyım :26:
bu ilacı reçetesiz alabiliyormuyuz birde sinir olayına etkisi nasıll siniri alsaa bendenn yaa sakinleştirse diyorum durduk yere öfke nöbetleri geçirmesem ders çalışma konusunda dikkat dağınıklığı olması gibi durumlarda dikkatimi toplamaya yardımcı olması bu faydaları sağlayabilirmiyim bu ilaçtann birde yan etkileri mutlaka vardır yardımcı olursan sevinirimm canım
bu ilacı reçetesiz alabiliyormuyuz birde sinir olayına etkisi nasıll siniri alsaa bendenn yaa sakinleştirse diyorum durduk yere öfke nöbetleri geçirmesem ders çalışma konusunda dikkat dağınıklığı olması gibi durumlarda dikkatimi toplamaya yardımcı olması bu faydaları sağlayabilirmiyim bu ilaçtann birde yan etkileri mutlaka vardır yardımcı olursan sevinirimm canım
cache ilgin için teşekkürler
ilk defa sigarayı bırakmayı denedim ve 4 gündür içmiyorum
cesaret gerçekten önemliymiş
ilk gün zorlansam da sanki zamanla daha da kolaylaşıyor
4 günde hiç sigara yakmadım ama arada 1-2 kez eşimin sigarasından çektim
umarıım dayanırım çünkü artık gerçekten istiyorum bırakmayı
buarada welbutrin işe yaradı mı bilmiyorum belki ondan da cesaret almış olabilirim
benim uykumda fazla bi değişiklik yok uyuyabildiğim kadar uyuyorum
çok sinirli de değilim
şimdilik böyle
CACHE ; canımm benim korkum hiç antideprasan tarzı bir ilaç kullanmadım vücuduma bir zararı olurmu (alışkanlık yapma, Aptallaşma durumu gibi) birde dediğim gibi ders çalışmama engel olurmu ben sigara bırakma denemelerimde hep uyku hali aşırı gerginlik sinir ve acayip yemek yeme dikkat dağınıklığı gibi sorunlar yaşıyorum bırakma konusundaki istek olayına gelirsek inanılmaz çok istiyorum kararlıyım gerçekten ama o sinirli hallerimde herkesi kırıyorumm neyapmalıyımm gerçektenn yardımına ihtiyacım var
30 temmuz 2011 en son içtiğim gündü. o tarihe kadarda 19 yıl içmiştim
bende aynı ilaçla bıraktım 3 ay aralıksız 300mg devam ettim.yanında uyku getirici drys...diye bir ilaçta vermişti pskyrtm bana.bu ilacı erken bırakmasanız iyi olur bence.ha arada istediğiniz zamanda başlayabilirmişsiniz ilaca tabiki.drm demişti bana.
tam 16 ay 13 gün olmuş. asla bırakamam derdim şimdi tadını bile hatırlamıyorum.sokakta içenlerden bile rahatsız oluyorum.babamlara gittiğimde içilen odaya giremiyom. başarılar dil
39 yaşındayım ilk ay 5 kg vermiştim ama sonra kilo aldım.eşim başla çok kilo alıyorsun dedi.bende kilodan korkuyordum ama içemedim çok şükür içmedimde.şimdi kilo topiclerinde gezinip kilo vermeye çalışıyom ama asla sigaraya başlamam.
sizlerede başarılar diliyorum.asla dönmeyin.150 az gelebilir 300 ü drnizle görüşün kullanın.ben hiçbir yanetki görmedim çok şükür ilaçtan.
bu arada kilomda henüz bir değişiklik yok
umarım olmazda iştahım hiç yok ilaç mı iştahı kesiyor bilmiyorum
birde aklıma sigara geldikçe bişey yemek yerine su içiyorum
Benim aksine iştahım çok açılmıştı (haala açık:18:) su çok iyi bir yöntem, 4 ayı bitirdim 7 kg. aldım maalesefAburcuburu zaten sevmem ama kurumeyve vs. hiç boş durmadı elim Artık kilo almak istemiyorum. Ama ben kilodan yakındıkça çevremdeki arkadaşlarım beyazlayıp pembeleştiğimi söyleyince doğru karar verdiğimi düşünüp kiloda olsun artık napalım diyorum Nasıl olsa halledilir spor biraz diyet..
Bu arada eşinin sigarasından arada çekmeyi bırakmalısın, tecrübem konuşuyor:))
tebrikler hepinize bende birakmak isdiyorum kendimden nefret ediyorum hamileligimde emzirirken bile icdim sukur cocugumda bir sey yok gerci hamilelikde 5 taneyi asmadim ama icdim kiziyorum bagiriyorum kendime ama birakamiyorum bu illet beynimi kemiriyo sanki ilacla alma konususunda korkuluyum cunki 8 sene kadar agir depresyon yasadim hastanede tedavi gordum ve azmimle atlattim korkum su bu hapi alanlar sinirli asabi garip ruyalar goruyormus ya depresyonumu azdiririsa birde kizlar halisinasyon gorduruo diyenlerde var ben korkuyorum yardim edin akil verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?