Çok sevindim sizin adınıza bırakmışsınız o zehri
Bende sevgilime psikolojik baskı yaparak bıraktırdım
Yaklaşık 20 gündür sadece 3 adet sigara içti.
Herhangi bir ilaç kullanmadı.
10 senedir falan günde 2 paket içen biriydi birde.
Ağız içinde yaralar şu bu bir sürü sorun yaşadı ama içmedi hiç.
Daha öncede bir hafta kadar bi bırakma macerası olmuştu sonra geri başlamıştı.
Tekrar başlarsa eğer bu ilacı söyleyeyim bende..
Zaman zaman aklıma geliyor, canım çekiyor ama mantık doğruyu biliyor:) Bu sıralar rüyalarımda hep sigara içiyorum ve acayip bir vicdan... Uyanıyorum ohh:))) Sigara içtiğim dönemlerde bir odayı duman altı yapardık arkadaşlarla içe içe nasıl rahatsız olmazmışım, şaşırıyorum çünkü şimdi dumanlı yerde boğazım göğsüm yanıyor nefes alamıyorum.İçerken bağışıklanıyor insan:))
Kilo işi kötü... 67.5
Artık bu kadar yeter geri sayımı başlatmalıyım, 2 gündür 1 saat tempolu yürüyüş yapıyorum, tatlıyla aram zaten yok ama diyet konusunda kendimi çok zorlamadan harekete geçeceğim.
İnanın sigara içmemek çok güzel bir duygu, tekrar başlamamak dileğiyle herkes kurtulur inşallah
Merhaba, arkadaşlar daha önce bende welbutrin ile bırakmaya çalışıp başarısızlıkla sonuçlandım. Şimdi başka bir ilaca başladım. 10 gündür içmiyorum. Nikontin ihtiyacı hissetmediğim için şükür rahat geçiyorum. fakat alışkanlık olduğu için telde uzun konuşacaksam, arkadaşlar geldiğinde, üzücü bir olay duyduğumda gibi sigara içmek, yapmam gereken birşey gibi aklıma geliyor ve geçiyor. Neyseki geçiyor :)
Sigarayı bıraktığı için psikolojik olarak kendimi hem mutlu hemde mutsuz hissediyorm. Çok sevdiğim bir alışkanlığı bıraktığım için üzgünüm ama sağlıklı bağımlılık olmadan güzel bir hayata başladığım içinde mutluyum.
Sigaranın bana artık hükmetmeyeceği çok hoş.
Çok şükür nefes almak ne güzelmiş meğer... 66 gün oldu sanırım
İnanın arkadaşlar heryönden rahatlık bu sigara içmeme durumu. Sizde varmıydı bilmiyorum ama benim dişetimde hafif morluklar vardı o gitti.Kötü kokmama, para biriktirme, nefes nefese kalmama vs vs.... çok avantajlı:) Canım istemiyormu? elbette bazen çok istiyor ama arkadaşlarım içerken dumanında duramıyorum inanın ozaman anlıyorumkiii benim özlediğim içmenin verdiği keyif. Oda nikotin bağımlılığının keyfi.... Ama böyle daha güzel çünkü o anlık istek hemen kayboluyor yeterki kaptırmayım.
Kilo durumuna gelince 67- 68 arası oynuyor. Veremesemde, almıyorum artık, hepimizin kurtulması dileğiyle...
öncelikle tebrik ediyorum
ilacı günde ne kadar kullanıyordun ....ilaçtan ziyade sigarayı gerçekten bırakmayı istemek gerekli diyorlar...sizde nasıl oldu... sadece ilaca bağlı diyebilirmisiniz
Teşekkür ederim canım,ben ilacı günde bir tane sabahtan sabaha aldım.Etkisini hisseder hissetmez sigara içmeyi bıraktım. Tiksinme hissini kaybetmekten korktum:) Birde ben 3 ay değilde 3 hafta içtim, çünkü sigarayı gerçekten bırakmak istiyordum çok denedim çok zorlandım önceki denemelerimde. İlk 3 haftayı atlatmak zor olur diyerek içtim. Ama asıl mesele kararlı olmakta, gerçekten içmek istememende... İç iç nereye kadar değilmi ama... ciğerlere dumanı çek sonra üfle sonra bidaha çek bidaha üfle sonrada pis pis kok... bu ne biçim yetenek dedim kendikendime ve mücadeleme başladım:)) İlk aylar zordu ne yalan söyleyim ama artık daha rahatım.
İlaç bana destek oldu %30 Karalıydım %70.
Hepimiz kurtululuruz bu illetten inşallah. 5 gün sonra tam 3 ay oluyor
bence de kararlıymışsın dün konuştuğum biri 2 kutu ilaç içtiği halde bırakamadığını söyledi....bu yüzden sana
ben de iki kez bırakıp başlamış biri olarak o kararlılığı şu an kendimde göremiyorum ...ve sana çok bilindik bir şey söyliycem tek sigara deneme gafletin de bulunma canım ...ikinci bırakışımda 9 ay içmedim tamamen şımarıklık geri döndüm unutmamamız gerekiyor biz bağımlıyız tek nefes içimizdeki canavarı uyandırıyor ...ne olursa olsun uzak dur ...
canım dün bu saatlerde bende bıraktım:119: senin ilacınla ama ilaç bana pek etki etmedi gibi geldi 150mglık...6 saatte bir içtim bunu sadece dün yaptım ....bugün yine iki tane içicem ...şu ana kadar gayet güzel geçti ...umarım daha da iyi olur ...sadece normal işe güce dönemiyorum kim nasıl bırakmış diye nette geziniyorum ..şimdide net bağımlısıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?