• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Welbutrin ile bırakan varmı?

tesekkurler danisdim izin cikmadi agir depresyon gecirenler ve depresyondakilere tavsiye etmedi dokdor cunki hafifden tetikliyomus

Tekrar merhaba arkadaşlar. Sigarasız mükemmel(di) hayat... yaşadığım zor bir dönem yüzünden sigaraya yeniden başladım :((( 11 ay içmemiştim 2- 3 aydır içiyorum ve nasıl zor, nasıl korkunç geliyor, o bırakma sürecini tekrar yaşamak..... Dibe vurmuş gibiyim sanki. Bunları yazıyorum çünkü siz benim yaptığımı yapmayın 1 tek sigara bile denemeyin. Sanki eskisinden daha bi bağımlı gibiyim ne acı......

Çok üzüldüm ya ama anlıyorum seni moralini bozmadan tekrar bırakmayı dene lütfen bu defa daha tecrübeli olursun bu böyle bir illet işte ama tekrar başlama psikolojisini biz kendi kendimize yaratıyoruz bence

Çok üzüldüm ya ama anlıyorum seni moralini bozmadan tekrar bırakmayı dene lütfen bu defa daha tecrübeli olursun bu böyle bir illet işte ama tekrar başlama psikolojisini biz kendi kendimize yaratıyoruz bence

Haklısın canım, kendimi hazırlamaya çalışıyorum ama insan depresif bir ruh haline sahip olunca hep bu illete sığınıyor sanki. Foruma yeniden dönme nedenim bu, burada hazırlamıştım kendimi sigara bırakmaya ve çok desteğini görmüştüm. Şu an içiyorum ama yeniden deneyeceğim , biraz zamana ihtiyacım var sanırım.

Tekrar merhaba arkadaşlar. Sigarasız mükemmel(di) hayat... yaşadığım zor bir dönem yüzünden sigaraya yeniden başladım :((( 11 ay içmemiştim 2- 3 aydır içiyorum ve nasıl zor, nasıl korkunç geliyor, o bırakma sürecini tekrar yaşamak..... Dibe vurmuş gibiyim sanki. Bunları yazıyorum çünkü siz benim yaptığımı yapmayın 1 tek sigara bile denemeyin. Sanki eskisinden daha bi bağımlı gibiyim ne acı......

Bende senin gibiyim, bırakıp yeniden başlayanlardan yani. Evet tek bir sigara bile denememek lazımmış. Acı bir şekilde bende anladım. Olsun yılmak yok. Tekrar yapabiliriz. Benim ilk bırakma denememdi. Şimdi tekrar bırakmayı istiyorum.
Sana sormak istediğim devlet karşılıyor mu bu ilacı ve hangi dr. yazıyor? Bilgin var mı bu konuda arkadaşım.

Bende senin gibiyim, bırakıp yeniden başlayanlardan yani. Evet tek bir sigara bile denememek lazımmış. Acı bir şekilde bende anladım. Olsun yılmak yok. Tekrar yapabiliriz. Benim ilk bırakma denememdi. Şimdi tekrar bırakmayı istiyorum.
Sana sormak istediğim devlet karşılıyor mu bu ilacı ve hangi dr. yazıyor? Bilgin var mı bu konuda arkadaşım.

merhaba canım, biraz geç oldu ama... Bu ilacı devlet karşılıyor o konuda sıkıntı yok ama devamını getirebileceksen dene derim, başa dönmek çok üzüyor çünkü. Ben tkrar bırakma çabalarındayım yaklaşık 2 haftadır elekt.sigara kullanıyorum. Denemediğim bu kalmıştı :(( bant ve ilaçtan sonra... Bu sefer çok daha rahatım, inşallah bu sefer başarırız; geri başa dönmeden:)

Back