• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi wean machine pürematik kullanan var mı??

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

april_sun

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2008
912
53
318
kızlar anne bebek dergisinde gördüm bu pürematiği; bayıldım vallaboshayallersmile
gerçi benim bebişim daha doğmadı ama alsam mı diyorum.
kullanan var mı; kullanışlı bişey midir sizce? bir yerde sarmısak ezeceği gibi mantığı ama ne bileyim çok şeker bişenaniknanik
fiyatı 50 küsür, alayım diyorum ama bi yandan da ya kullanamazsam parama yazık diyorum:hulya:

Eklentiler

• $püre2.jpg
    $püre2.jpg
    6,4 KB · Görüntüleme: 115
  • $pürematik.jpg
    $pürematik.jpg
    7,9 KB · Görüntüleme: 66
Gayet gereksizzz. Nacizane tavsiyem en baştan itibaren bebişlere pütürlü yedirmek. Ezersen sonrası çok zor oluyor. Ben herşeyini pütürlü verdim, Allaha şükür hiç bir sorun yaşamadık. Çiğnemeyi 6.ayda öğrenmişti kuzum.
Ezmek istersen de şayet, delikli bi süzgeç yada çatalın arkası işini pek rahatlıkla görür.

kızlar anne bebek dergisinde gördüm bu pürematiği; bayıldım vallaboshayallersmile
gerçi benim bebişim daha doğmadı ama alsam mı diyorum.
kullanan var mı; kullanışlı bişey midir sizce? bir yerde sarmısak ezeceği gibi mantığı ama ne bileyim çok şeker bişenaniknanik
fiyatı 50 küsür, alayım diyorum ama bi yandan da ya kullanamazsam parama yazık diyorum:hulya:

Plastik şeye 50 lira verilmez yaa.. Benden önce yazan arkadaş da doğru söylüyor. Sürekli püreye alıştırmak da iyi değil. Bir arkadaşım iki yaşındaki oğluna meyveyi hala püre yapıp veriyordu. Hiç alışamadı çocuk.

Son düzenleme:
Back