maşallah ne guzel kızınızda hazırmıs dedıgnız gıbı benım oglumda 1 hafat sonra 2 yasına gırcek yalnız ben calısıyorum ve oglum krese gıdıyor bugun esım sormus 27 aylık olunca baslıyoruz ancak hazır oluyor demısler ama ben 1 ay daha bekleyıp baslamak ıstıyorum bu yaz alsıtırmam lazım benımde cunku hamıleyım hem zor oluyor artık buyudu kendı de bez degıstırmek ıcın yatmak ıstemıyor ama benım beklememdekı amac konusmuyor henuz herseyı anlıyor halledıyoruz ama bıraz bıseyelr soylesın deıye beklıyorum o zaman daha kolay olcak gıbıme gelıyor ne dersınız:26:
Arkadasım merhaba. Oğlun icin bence zamanı olabilir sen daha iyi anlarsın bunu. Hazır olup olmadıgını belli ediyor cocuklar zaten, konuşmaması konusunda mutlaka CIs kaka diyebiliyordur ve şimdiki cocuklar çok Zeki seni anlayabiliyodur zaten hazırsa bunları yapabilmesi yeterli zaten, benim kızım rahatça konuşuyor derdini anlatıyor.
malesef beze geri döndük kızım ishal oldu yavrum çişinin kakasını geldiğini hissediyor artık bez var yap diyorum kızımda anne çişşşş anne kaka diyor tam öğreniyoruz derken kötü oldu bu ishal..
Merhabalar, bugün tam 9. Günümüz kızım artık söylüyor, bugün 3 saat trafik ve dışarıda oyalandık. Kızım altına yapmadı. Cisını tuttu, çok şükür Allahıma korktuğum gibi olmadı benim prensesim herkonuda olduğu gibi bundada beni uzun yıpratmadı, darısı sizlerin yavrusunun basına..
Arkadasım merhaba. Oğlun icin bence zamanı olabilir sen daha iyi anlarsın bunu. Hazır olup olmadıgını belli ediyor cocuklar zaten, konuşmaması konusunda mutlaka CIs kaka diyebiliyordur ve şimdiki cocuklar çok Zeki seni anlayabiliyodur zaten hazırsa bunları yapabilmesi yeterli zaten, benim kızım rahatça konuşuyor derdini anlatıyor.
evet canım her dedıgımı anlıyo ama henuz hazır deıl bunu görüyorum az daha bekleyıp baslıycam bu sure ıcınde ıyıce farkında olmasını saglıycam bakalım u arada masallah kızına
Maşallah siize yaa..Darısı başıma..Ben yapamıyorum bu işi galiba Ben hazır değilimLazımlıklarına oturuyolar bazen saatlerce.arada yapıyolar çiş yada kaka..ama bazen ayağa kalkınca yapıyolar ozamanda korkuyolar.bende bez bağlıyorum nasılsa kilotlarınada yapıyolar bari etraf batmasın diye ama çok yıpranıyorum.Umduğum gibi gitmiyo yada bana öyle geliyo((of ya çok zooor ALLAH yardımcım olsun..Keşke sihirli bir değenek olsaaaaa
İnsallah sizlerde atlatacaksiniz, iste her cocuk bir değil,benim kızımda diğer cicuklar gibi oturup oyuncak oynamaz, çizgifilm seyretmez hep kuyruk gibi peşimde bazen sıkılıyorum nasalım böyle böyle büyüyecekler. Yarın 2 saatlik bir araba yolculuguna cikicaz, üstelik yalniZ olucak cisim var derse trafikte napicam bilmem arabayı kenara cek CIs yaptirda olmaz ki:) insallah sorunsuz gideriz:) hayırlısı artık:)):18:
İnsallah sizlerde atlatacaksiniz, iste her cocuk bir değil,benim kızımda diğer cicuklar gibi oturup oyuncak oynamaz, çizgifilm seyretmez hep kuyruk gibi peşimde bazen sıkılıyorum nasalım böyle böyle büyüyecekler. Yarın 2 saatlik bir araba yolculuguna cikicaz, üstelik yalniZ olucak cisim var derse trafikte napicam bilmem arabayı kenara cek CIs yaptirda olmaz ki:) insallah sorunsuz gideriz:) hayırlısı artık:)):18: