• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler wax bakınnn nolur

suskunseker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2009
561
2
96
33
İstanbul
slm kıslar wax dıye br urun varmıs nedır bu yararı zararı duyanlar kullananlar bır yardımcı olsa opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
yaa canım simdi ben acıcaktım bu konuyuopuyorumnanaktan bu wax briyantin oluyo..annem aldırmadı bugun yaaa sac dokuyomus ve dokulenler cıkmazmıs...cok korktum...ama surmezsem duzlestırınce bıle saclarım hemen bonus gbı oluyoo kabarık kabarıık ne surcemmm:bbo:

valla zararını bilmiyorum ama briyantinden farklı bir yapısı var. ben elidorun waxını sadece saçımı düzleştirdiğimde kullanıyorum elektriklenmeyi önlüyor ve uzun süre kalıcılık sağlıyor. ben memnunum. saçımda dökülme falan da olmadı ama zaten 10 günde 1 falan mercimek kadar kullanıyorum.

ben 1 yıldır kullanıyorum hıc dokmuyor yanı sonucta ben sac derıme bıle surmuyorum sadece elektrıklenmesını onlemek ıcın zaten surdugum de bıt kadar bısı azıcık suruyorsunuz cıdden ıyı ve mantıklı bı urun tavsıye ederım

Sürdükten sonra hemen yıkaman lkazım canım ertesi günü o bakıma mantıklı dökmediği için ;)

gliss in kremi 7 24 mu canımmm nası bısey resmini eklermisin benım saclarım cok kabarık benım yatıstırırmı acaba duzlestırınce gliss i kullansam

kızlarrrr buldumm buldummmmmmkaydirigubbakcemile3 dun saclarımı duzlestırdımmm ve vazelin sürdümmmmkaydirigubbakcemile2 gül esanslı kıvamlı vazelınler varya onlarrrrr ısteeee...saclarım super olduuu kabarma 0:lepi: kıvamlı oldugu ıcın parmaklarımla alıp avucuma yayıp ısttım yumusadılar ıyıcee fonden sora ellerımle tarar gbı yaydım saclarıma..hic kabarmadı kızlarrrrrrrrrrrrsositososito cozum bulunmusturrr!!!

vazelin mi ben suremem ya elıme bıle suremem tuhaf kokusuvar canım glıssın kı altınrengı kapta sıvı degıl resımkoymaıyorum ama baarsan bulursun adını net olarak yaazarımsımdı hatırlamıyorum

elidor düzleştrici krem benim saçlarımda dökülme yaptı kızlar bilginize.... tabi herkesin yapısı aynı değil ama o kdar döküldü ki söylemeden geçmek istemedim

sevgilim avon un for men grubndaki wax var cok guzel o surerkn surdum bi iki kere güzel sekil verio tavsiye edilir

bebişlerrr fonexin wax ını aldım 3tl ye..duzlestırdıkten sonra surdummm superrr hiçç kabarma olmadı sıddetle tavsıye ederimmmm

peki dalgalı ince telli saçıma sadece waxla şekil versem çok yağlı bir örüntümü olur sizce kızlar? ve bu mümkünmü?

Back