- 23 Eylül 2018
- 778
- 203
-
- Konu Sahibi maviisever
Hanımlar wattpad kitaplarını hiç okudunuz mu? Güzel bulduğunuz var mı? Ve o platform hakkında düşünceleriniz nedir oradan çıkan yazarlar hakkında? Birde güzel kişisel gelişim kitapları önerirseniz sevinirim
Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnız Bir Hayvandır – Ahmet Şerif İzgören. Adamın vıdeolarında bıle bakıs acını bence netlestırebılyorsun.Bide cok konuda kısısel gelişim ne uzerıne karakter mı dusunme teknıgı mı kendını pazarlama uzerıne mı ınsanları anlama uzerıne mı ?
Hanımlar wattpad kitaplarını hiç okudunuz mu? Güzel bulduğunuz var mı? Ve o platform hakkında düşünceleriniz nedir oradan çıkan yazarlar hakkında? Birde güzel kişisel gelişim kitapları önerirseniz sevinirim
canım benim uzun süredir wattpad okumuyorum eskiden benim okuduklarım kitap oldu. geçenlerde inceleyeyim dedim de gerçekten masal kitaplarından beter kurgular var. hele de kızımın elinde olan bazı kitaplar vardı beğenmedi dur bende bakayım dedim gerçekten çok kötü.... bolca küfür, gereksiz saçma dialoglar falan bence hiççç gerek yok....Hanımlar wattpad kitaplarını hiç okudunuz mu? Güzel bulduğunuz var mı? Ve o platform hakkında düşünceleriniz nedir oradan çıkan yazarlar hakkında? Birde güzel kişisel gelişim kitapları önerirseniz sevinirim
Lisedeyken okudum çok fazla hemde çok güzel olan kitaplar var okudukça okumak isteyeceğin ama bulması zor çünkü saçma sapan yazılan çok kitap var ama hiç unutamadım Bi kitabı var okumanı tavsiye ederim adı umudum kitabın kapagı rn son gri bişeydi yıllar önce bulursan oku kesinHanımlar wattpad kitaplarını hiç okudunuz mu? Güzel bulduğunuz var mı? Ve o platform hakkında düşünceleriniz nedir oradan çıkan yazarlar hakkında? Birde güzel kişisel gelişim kitapları önerirseniz sevinirim
Ben orada kitap yazıyorum. Fantastik türünde adı Layon'un fısıltısıHanımlar wattpad kitaplarını hiç okudunuz mu? Güzel bulduğunuz var mı? Ve o platform hakkında düşünceleriniz nedir oradan çıkan yazarlar hakkında? Birde güzel kişisel gelişim kitapları önerirseniz sevinirim
Binnur Şafak Nigiz hikayeleri okuyordum ve gayet beğeniyorum.Hanımlar wattpad kitaplarını hiç okudunuz mu? Güzel bulduğunuz var mı? Ve o platform hakkında düşünceleriniz nedir oradan çıkan yazarlar hakkında? Birde güzel kişisel gelişim kitapları önerirseniz sevinirim