• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar watsons un ballı maskesi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

kokosbukiz

6Lı rakamlara inşallah:)
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
214
0
26
Ankara
kızlarr merhaba .. ben bugun watsons dan ballı saç maskesi aldım .. kullananlarınız var mı randuman aldınız mı ?

ben aldım canım ballı olanını burda ve bir kaç blogda yorumları okuudum ve memnun kalan arkadaşlar sayesinde bende aldım 4-5 kezdir kullanıyorum çok memnunum açıkçası ilk aldığımda tereddütüm vardı çünkü saç uçlarım çok sertleşmişti ama şu an bakıyorumda yumuşak memnunum canım kardeşlerimede tavsiye ettim bu arada:16:umarım senin saçlarınada bir yarar sağlar:34:

çok ama çok övmüşlerdi okulumdaki kızlar bugün aldım daha birazdan saçımı 1 kez şampuanlayıp sürücem gözlemimi yapıcam buraya yazarım ardından benden önce kullananlar varsa eğer sevinirim yorumlarınızı görürsem :) daha önce watsons un biralı maskesinide duymuştum ama ballısı mevcutmuş o yüzden ballısını aldım

ben aldım canım ballı olanını burda ve bir kaç blogda yorumları okuudum ve memnun kalan arkadaşlar sayesinde bende aldım 4-5 kezdir kullanıyorum çok memnunum açıkçası ilk aldığımda tereddütüm vardı çünkü saç uçlarım çok sertleşmişti ama şu an bakıyorumda yumuşak memnunum canım kardeşlerimede tavsiye ettim bu arada:16:umarım senin saçlarınada bir yarar sağlar:34:

aaa çok sevindim hemen denicem ve buraya yazıcam saç kremi kullanmaktansa bu daha iyi zaten :)

ben biralı olanı kullanmıştım uzun süre, çok da memnun kalmıştım yumuşacık yapıyo çok da güzel kokuyo :) ama ballı olanı denemedim hiç, memnun kaldın mı canım?

En memnun kaldığım saç bakım ürünü,yogun boyama işleminden geçmiş saçlarımı bile yumusacık yaptı.Saç bakım serumu da kullanıyorum ve yumasıklıgı daha da yogun hissediyorum.Ballı şampuanınıda tavsiye ederim.

Bal herzaman saçı yumuşatır nedense.bende 3 ay boyunca haftada iki gün zeytinyağı,1 yemek kaşığı bal,yarım limon suyunu saç diplerimde dahil sürüp üstüne jelatin sarıp gece öyle yatardım,o jelatinler kaymasın diyede bere takardım,sağdan soldan azıcık akardı ama sonuç muhteşem,saç kremsiz sadec şampuan yapıp çıkın sonucu göreceksiniz,şimdi sıkıldım yapmıyorum.o röfleden olmuş üstüne kahveye boyanmış çalı saçlarım en azından yumuşadı,o yanıklar ancak kestirmeyle gider ama şimdiki yeni saçlarım çok sağlıklı,uzatana kadar topluyorum,uzadıkçada kestiricem o eski saçları.bal ve limon yüzede iyi gelir (bir çay kaşığı bal ve limon damlaları bir çay tabağında karıştırılıp yüze sürülür,ışıl ışıl yapar cildi)

Buradaki yorumları okuyunca alıp denemek istedim bu ürünü.Açıkcası kullandıgım diğer pahalı markalı maskelerden daha iyi bir sonuç aldım arkadaşlar..Benim saçımda sarı sık röfleler var.Haliyle zamanla sertleşti,taranması zorlaştı.Fönlü ilen sorun yok ama fönsüz çok kötü duruyordu..
Ben şahsen tevsiye ederim..Gördügüm sonucu sizlerle paylaşmak istedim,sevgiler :16:

Back