Saç Şekillendiriciler Watsons saç düzleştirici kullanan var mı?

Lilruba

yaşamsürprizdir:)
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
3.572
2.527
398
merhaba kızlar saçlarımla başım dertte...

az önve elime bir katalog geçti.. watsons un..

uygun fiyata saç düzleştirici var..

ama almakta kararsızım..

lütfen kullanan yada bilgisi olan yorum yaparsa çok sevinirim..

katalogta
watshair ısı ayarlı ince saç düzleştirici diye geçiyor..

Bu ürünle ilgili bir bilgim yok. Ama arkadaşımda braun markalı bir düzleştirici kullanıyor fakat hiç memnun değil. Benim kullandığım philips pro xl . Uzun süre dayanıyor benim saçım kıvırcık olmasına rağmen. Tavsiye ediyorum alacaksan bunu al derim fiyatıda pek pahalı olmasa gerek öyle hatırlıyorum.

merhaba
ben set aldım maşa ve düzleştirici maşadan memnunuz düzleştiriciyi bilmiyorum ama aynı kalitede olduguna göre iyidir galiba

Saçlarım o kadar kabarıyorki mutlaka düzleştirici kullanmam gerek.Arzumun 557 düzleştiricisini aldım çok memnunum tavsiye ederim

merhaba
ben set aldım maşa ve düzleştirici maşadan memnunuz düzleştiriciyi bilmiyorum ama aynı kalitede olduguna göre iyidir galiba

cnm maşadan memnunsan maşada alabilirim aslında saç şekilendirici 3 lü set de var ve fiyatı çok uygun maşası düzleştiricisi ve fırça başlıklı...

ama hiç bildiğim saç düzleştirici markalarından olmadığından karar veremiyorum..

sağol yorumun için maşasını alabilirim..

watsons un saç düzleştiricisini hiç kullanan yok mu

bugün bu ürünü almaya gideceğim

benim için yorumlarınız önemli arkadaşlar...

watsons un saç düzleştiricisini kullananlardan yorum bekliyorum..

evet kimse yorum yapmadığına göre kullanan yok herhalde...

kararsız kaldım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…