- 15 Mart 2010
- 1.588
- 2
- Konu Sahibi babyface27
zaten canım aldım bakalım nasıl olacak uzamayada etkisi warmı acaba bide saç diplerine sürücemmi bunu
ben diplerine sürmüyorum saçımı yağlandırır diye uzatıp uzatmayacağını bilemicem canım:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zaten canım aldım bakalım nasıl olacak uzamayada etkisi warmı acaba bide saç diplerine sürücemmi bunu
ay ben kullanmadım ama yorumlara bakaraktan almaya karar verdim bi deniyim en azından ama saçlarım açık sarı benim, saç rengini değiştirdiğini söyleyenler olmuş şimdi kullansam koyulaşır mı rengi saçlarımın acaba... platinden bir ton koyu bal rengi olsun istemem. çok açık saçlara sahip olup deneyen var mı etkisi nedir kızlar?:97:
cnm üzerinde wax yazıyor mask değil ki maske gibi kullanıldığını nerden anladın :26:
ağırlaştrma yapmıyo benm saçmda ince telli
Canım sen diplerinede mi sürüyorsun?Burdaki arkadaşlar hep uçlarına sürdüğünden bahsetmişlerde merak ettim.Saç tipin nasıl birde,benim yağlı ve ince telli ayrıca seyrek.kızlar bende yeşil olanı aldım avakado ve zeytinyağlı olanı süppper miş iyi ki almışım çok memnun kaldım ara ara kullanıyorum aklıma geldikçe düzleştirici ve sürekli boyandığından saçlarım haliyle yıpranıyor ama onu kullandıktan sonra yumuşacık ve parlak güçlü oldular geçende kuaförüme fön çektirirken bana dedi ki ne kullanıyorsun saçlarına bakım olarak anlattım bende dedi ki saçlarının diplerinden ufak ufak yeni saçlar çıkıyor şaşırdım adını falan sordu bende söyledim bence bu zamana kullandıklarımın arasında en iyisi bu hemde uzatıyormuş kesinlikle tavsiye ederim