Arkadaşlar kendi bilgisayarımdan ve eşimin bilgisayarından watsap webe girmiştim.Fakat çıkış yapmayı unutmuşum.
Bu süreçte evdeki wifi dışında vpn ve mobil veri ilede dışarda watsaba girdim.
Ancak bugün eve geldiğimde farkettim ki 3 farklı Google Chrome hesabından giriş yapılmış görünüyor.
Meselâ 2 tanesinde son giriş 8 Mart diyor.
En üsttekinde ben eve girdikten hemen sonrayı gösteriyor.
Yani bu birinin bilgisayardan watsabıma eriştiğinimi gösterir.
Farklı zamanlarda kendi bilgisayarımdan girdiysem, 3 farklı Google Chrome gösterir mi?
Bu arada hemen kendi bilgisayarımı açtım, watsapp web aktifti.sonra çıkış yaptım her hesaptan ve bağlantı kesildi.
Şuan çok zor durumdayım eşim ailemle anlamlarla olan bütün ailevi özel konularımızı okumuş olabilir.
Bu arada kendisi telefonunu benden gizleyen biri ama ben ailevi konularımı yada onun hakkında ablama dert yanmalarımı bilsin istemiyorum.Lütfen bilgisi olanlar yazsın
Bu süreçte evdeki wifi dışında vpn ve mobil veri ilede dışarda watsaba girdim.
Ancak bugün eve geldiğimde farkettim ki 3 farklı Google Chrome hesabından giriş yapılmış görünüyor.
Meselâ 2 tanesinde son giriş 8 Mart diyor.
En üsttekinde ben eve girdikten hemen sonrayı gösteriyor.
Yani bu birinin bilgisayardan watsabıma eriştiğinimi gösterir.
Farklı zamanlarda kendi bilgisayarımdan girdiysem, 3 farklı Google Chrome gösterir mi?
Bu arada hemen kendi bilgisayarımı açtım, watsapp web aktifti.sonra çıkış yaptım her hesaptan ve bağlantı kesildi.
Şuan çok zor durumdayım eşim ailemle anlamlarla olan bütün ailevi özel konularımızı okumuş olabilir.
Bu arada kendisi telefonunu benden gizleyen biri ama ben ailevi konularımı yada onun hakkında ablama dert yanmalarımı bilsin istemiyorum.Lütfen bilgisi olanlar yazsın