Watsap wep

Mutluluk61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2017
355
110
33
Arkadaşlar herkese günaydın bişey sormak istiyorum.

Watsap web kurdum sonra en son şu saate giriş yaptığınız diye bildirim geldi. Bunu nasıl kapatabiliriz acaba ?

başkasının telefonunu izinsiz habersiz bilgisayarda açıp istediğiniz gibi kurcalayayıp karşı taraftan nasıl gizleyebileyeceğinizi mi soruyorsunuz?

Bilen Yok mu arkadaşlar ??
siz karşı taraf en son girdigimi görmesin mi istiyorsunuz. o zaman şöyle; whatsaba girin üstte ki 3 noktaya basın, ayarlara girin, hesabim, gizlilik, orda sırayla çıkıyor en üstte ki "son gorulme" yi "hic kimse" yapın:)

web kurarsan bıldırım gelır. Tarayıcıdan ınt sıtesı uzerınden acın web 'ı ama yınede telefonda gözüken bır yer var tabı kısının bakması lazım bıldırım gelmiyor ama

web kurarsan bıldırım gelır. Tarayıcıdan ınt sıtesı uzerınden acın web 'ı ama yınede telefonda gözüken bır yer var tabı kısının bakması lazım bıldırım gelmiyor ama
Web kurdum herşeyi yaptım ondan sonda telefona bildirim geldi 01.00 den ber watsap a girilmedi diye

Web kurdum herşeyi yaptım ondan sonda telefona bildirim geldi 01.00 den ber watsap a girilmedi diye
Eskiden çıkan bir haber vardı whatsapp web de artık karşı tarafa bildirim gidecek diye o uygulama hayata geçmiş olabilir.

Back
X