Watsap silinen mesajlar geri nasil gelir

Nurs5825

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
473
300
103
Arkadaslar biri bana mesaj atti tehditvari fakat okurken sildi bunu ispatlamak icin de nasil geri getirebilirim lutfen yardim edin

Herkesten sil yaptiysa bir daha geri gelmez..

Arkadaslar biri bana mesaj atti tehditvari fakat okurken sildi bunu ispatlamak icin de nasil geri getirebilirim lutfen yardim edin
Çok kolay yolu var kiminle ne yazıyor ne yapıyor öğrenebilirsiniz ilk önce wapsatp web Android telefonunuza indirin yükleyin quar kodu var eşiniz wapsatp da onu indirdiğiniz uygulamaya okutun eşiniz telefonunu bildirimlerini kapatın uzaktan bağlantı o ne yazıyorsa sende göreceksin İlk o okusunki anlamasın sonra sen oku okundu yaparsan ilk anlamaz ama sonra uzaktan msjlarin okuduğunu anlayabilir.

Çok kolay yolu var kiminle ne yazıyor ne yapıyor öğrenebilirsiniz ilk önce wapsatp web Android telefonunuza indirin yükleyin quar kodu var eşiniz wapsatp da onu indirdiğiniz uygulamaya okutun eşiniz telefonunu bildirimlerini kapatın uzaktan bağlantı o ne yazıyorsa sende göreceksin İlk o okusunki anlamasın sonra sen oku okundu yaparsan ilk anlamaz ama sonra uzaktan msjlarin okuduğunu anlayabilir.

Sizin bu yazdığınız şeyle konu sahibinin sorduğu şeyin alakası yok ki. 😊

Maalesef geri getirilmiyor okuduğun an silmiş yedekleme dahi yapamamışsın

Sizin bu yazdığınız şeyle konu sahibinin sorduğu şeyin alakası yok ki. 😊
Hanım efendi silenenleri bulabilirim ben burdan ona anlatmak ızdırap olur teli pcye takması lazım kime ne yazdıysa ben bulurum sildiyse eşi benim söylediğim taktik takip etmesi Yeni yazılanları görmesi

Hanım efendi silenenleri bulabilirim ben burdan ona anlatmak ızdırap olur teli pcye takması lazım kime ne yazdıysa ben bulurum sildiyse eşi benim söylediğim taktik takip etmesi Yeni yazılanları görmesi

Konuda eş bile yok ki arkadaşım.
Biri konu sahibine hakaret etmiş, sonrada silmiş. Kadın ispat edemiyor.
Sizin bahsettiğiniz konu bu değil.

Konuda eş bile yok ki arkadaşım.
Biri konu sahibine hakaret etmiş, sonrada silmiş. Kadın ispat edemiyor.
Sizin bahsettiğiniz konu bu değil.
Karşı taraf yazmış silmiş anladım yanlış okumuş olabilirim telefondan hızlıca okudum onada çözüm varki .

Arkadaslar cok tesekkur ederim , malesef yedekleme olmadigi icin geri getiremem bende simdi bi program indirdim o kisi olduki tekrar atarsa bildirim olarak dusuyormus hepinize tek tek tesekkur ederim

Back
X